reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2018

reklama
A co ci zlecił lekarz jeśli mogę wiedzieć? Ja idę dzisiaj do rodzinnej po skierowanie i może coś jeszcze mi dopisze.

Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące i czekamy na wieści [emoji110][emoji110][emoji110]
@Dagaa11 @martakratka [emoji110][emoji110][emoji110] Za wysokie wyniki!
Eklerka mi jeszcze wapń, magnez, żelazo, tsh

jednak o malinach tak, nawet raz taka sasiadka mowila ze jej pani doktor zakazala ich jesc chociaz wydaje mi sie ze gdyby tak bylo ze wywoluja skurcze to bylyby na liscie zakazanych rzeczy w ciazy :)

Maliny można jeść ile się chce. Ja w poprzedniej ciąży jadłam kilogramami. A co ciekawe to teraz młody uwielbia malinki. Skurcze wywołuje herbatka z liści malin i ją można pić dopiero pod koniec ciąży.

Na 13:30 idę.... ale dzięki już za to co napisałaś jak co ;)

Łap ;-)

1523602935276.jpg

Badania do 11 tyg

Załączniki

• 1523602935276.jpg
    1523602935276.jpg
    232,1 KB · Wyświetleń: 329
reklama
Do góry