aga6
Fanka BB :)
Ostatnia miesiaczkaCo to znaczy OM?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ostatnia miesiaczkaCo to znaczy OM?
Tylko i wylacznie na rpAgus pytalam o preparaty z progesteronem
Czesc! Milego dnia zycze i powodzenia na wizytach!;-)
Ja dzis robie wszystkie badania z krwi te pierwsze ciazowe i usg mam ;-)
Uff i ja [emoji4]Ja też nie mam
Ja tak robiłam wczoraj to znaczy 5t4dJa tez na razie tylko kwas foliowy, i duzo magnezu bo mam bole brzucha
Jutro zaczynam 6 tydzień przelozylam wizyte i ostatecznie usg bede miala robione 18/04 czyli 5t 5d, 3 tygodnie od implantacji. Ludze sie ze ciaza moze bedzie minimalnie starsza, niz wynikaloby z OM
Rany a jutro do pracy :/
Alexa zrób będziesz sie lepiej czuła. Wczoraj mi gin to zaznaczał na kartce i badanie nazywało sie peogesteron więc napewno wystarczy jak tak powiesz. Napij sie mięty jak masz ochotę nic sie nie stanie. Zapytaj lekarza o nia następnym razem.Hej Dziewczyny. Idę dzisiaj powtórzyć betę i zrobić badania, które zlecił mi gin. Zastanawiam sie czy zrobić od razu poziom progesteronu, tym bardziej, że gin przepisał mi luteine tak zapobiegawczo. Co myślicie? robić? A czy wystarczy jak w laboratorium powiem, ze chciałabym oznaczyć poziom progesteronu i będą wiedziały o co chodzi?
I drugie pytanie: jak sie czujecie? I jak sobie radzicie z ewentualnymi mdlosciami? Ja od wczoraj ledwo żyje:/ Z chęcią napilabym sie mięty, ale jak ostatnio leżałam w szpitalu to dziewczyny mówiły, ze w ciąży nie wolno, bo powoduje skurcze slyszalyscie coś takiego?
Trzymamy kciuki. Daj znac jak usg. O ktorej je masz?Czesc! Milego dnia zycze i powodzenia na wizytach!;-)
Ja dzis robie wszystkie badania z krwi te pierwsze ciazowe i usg mam ;-)