reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

missis łączę się z Tobą w dzisiejszym niewyspaniu... tyle że ja mogłam dłużej pospać...
Wiktoria dała popalić tak że myślałam że sąsiedzi policję jak nic wezwą... ostatnio tak płakała, jak miała kolkę, no i dziś myślę że też przyczyną był brzuszek... espumisan pomógł na pół godziny, a potem od nowa wicie się z bólu, przytulanie się na małpkę (rączkami i nóżkami) i dużo bączków... po jakimś czasie nie mogąc ją uspokoić, skapitulowałam i dałam przeciwbólowo nurofen... spała do rana...:sorry: i teraz to już nie wiem czy na pewno brzuszek czy ząbki...

to i ja się dołączę do was- Miki dawał dziś taki popis w nocy że uszy puchły i tak kilka razy- myślałam że dlatego że jest chory , ale widzę że coś wisi jednak w powietrzu ;/

reklama
maluśka już poszła spać z powrotem, mnie też oczy się kleją, choć mi się bardziej chce kawki to się zastanawiam czy też nie kimnąć się

Mamolka a innych objawów u Mikiego brak? po czym sądzisz że może go rozkładać

maluśka już poszła spać z powrotem, mnie też oczy się kleją, choć mi się bardziej chce kawki to się zastanawiam czy też nie kimnąć się

Mamolka a innych objawów u Mikiego brak? po czym sądzisz że może go rozkładać
chory jest na pewno-rozłożyło go dwa dni temu, przez Olka którego rozłożyło wcześniej, na weekendzie.Teraz starszak siedzi do końca tygodnia w domu ;/ dwa jęczydła w domu ..super ;/

oj współczuję i wiem o czym mówisz, u nas po dzieciach rozłożyło jeszcze nas, męża złapało zapalenie oskrzeli i ucha środkowego, a mnie zapalenie zatok... oby u was obeszło się lżej, wiosna już idzie wytrzymajcie już tylko trochę!

Witajcie;-)
Współczuję Wam:-(. I u nas dziś był płacz w nocy, ale szybko przeszło, nie było źle. Raczej do tych wyspanych należę.
Mamolka dwójka chora? Tragedia:no:! Oby szybko im przeszło.

Daniel wczoraj wieczorem ostatnią dawkę antyba dostał a nadal tak mokro kaszle...co jest grane. Przejedziemy się dziś do lekarza do kontroli i zobaczymy. Mam nadzieję, ze już wszystko ok jest.

Właśnie wróciłam z rehabilitacji, dziadek wyszedł więc spoookój:-p:-D.
Zaraz idę kawkę zrobić.:tak:

Witam.:happy:
Buro dziś ale ciepełko:tak:! Niech już przyjdzie ta wiosenna aura...z 15 stopni i słońce.

Wczoraj kupiliśmy butki w deichmannie. Spory wybór mają i ceny fajne. No i ja się nie dziwię teraz, że moje dziecko jęczało w kozakach ostatnimi czasy jak weszliśmy w rozmiar o dwa numery większy!:szok: Pewnie nieźle go tam cisnęło..:zawstydzona/y:

No nic kawka w rękę i zaczynamy kolejny dzień;-)

witam hej hej
no to wiosna metereologiczna nam się zaczęła, mimo że wczoraj aura była bardziej wiosenna

aaa Wikunia dobrała się do puzzli i chętnie je rozsypuje, no to Ania się wkurzy jak wróci z przedszkola

Krolcia który rozmiar Danielek ma?

reklama
Do góry