reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Cześć dziewczyny
troszkę mnie nie było:zawstydzona/y:.
Dużo wychodzimy na spacerki, wczoraj Mateusz poznał swoją pierwszą miłość, Jadzię na placu zabaw :-). Dziś na razie nie wychodzimy bo pochmurno i rosi deszczyk :-(, może póżniej się przejaśni, oby:tak:.
Krolcia no to Mati z Danielem rozmiarami butków idą tak samo, my kupiliśmy kalosze w Daichmannie rozmiar 23 i trampki w H&M takie wyższe. Byliśmy w Bartku pooglądać butki, piękne są ale ceny mocno za wysokie :-(.

Miłego dnia :)

reklama
hej Agaj no to wcześnie Mateuszek zaczyna ;-):-D my chyba przeżywamy pierwszą miłość Anulki...
baffled5wh.gif
ciągle gada o Antosiu, rysuje dla niego laurki, zanim zaśnie upewnia się czy jutro jak wstanie pójdzie do przedszkola, z rana wskakuje i jeśli nie ma naszykowanych ubranek to mało co nie rozpłacze się że przecież ona musi się zbierać do przedszkola...
sorry2.gif
eek.gif

hej kochane
wrublik :-D pierwsze milosci maluchow są kosmicznie fajne :) moja mama mi często opowiadała jak to u jej koleżanek dzieci to wyglądało ale nigdy mi nie opowiadała jak to bylo ze mna :p

u nas dzisiaj tez cieplo ale mrzy i mnie to denerwuje bo m zapomnial wczoraj plynu do naczyn kupic i stos prawie garow czeka na umycie nawet butelek jaska nie mam jak umyc . szlak i nie wiem jak ja go wezme na ten deszczyk do sklepu a kawałek jest i znow pozniej zakupy i wozek z nim taszczyc na 2 piętro chyba nie dam rady, a sporo rzeczy jeszcze potrzebuje kupić :/

tez juz bym chciała słoneczko i te minimum 15 stopni... dzisaj do pracy mam na 18-24 albo do 2 w nocy nie wiem zobacze na ile bede miala sil. i jutro tak samo, bo mialam miec wolne ale kolezanka z 12 godzinnej zmiany oddała mi 4 godziny a reszte to sobie zostane poprostu. w nastepnym tygodniu znow od 4-12 masakra umre chyba ... mialo juz nie byc wstawania o 4 rano niestety jest to nieuniknione z przyczyn takich ze mezowi wczoraj sie grafikw pracy zmienil i juz musialamisc blagac i sie prosic mojego junior managera o to czy da rade cs wymodzic. cos czuje w kosciach ze to ostatni miesiac bądź przedostatni jaki pracuje w tej firmie...

noc w noc raz na dwa miesiace sa moze 2 takie spokojne noce ale to od swieta. ninia dopiero od pazdziernika jest juz dlugo wczesniej tak mial. my juz wysiadamy po takich nocach juz w ogole mam dosc bo przez to ciagle budzenie sie po nocach czlowiek niewyspany chodzi plus praca to juz w ogole

Może zostawiajcie go dłużej w kąpieli wieczorem, albo po prostu idźcie do psychologa może taki lekarz wpadnie czemu tak płacze.

Dzień dobry:happy2:

Bury dzień, przygnębiający....no ale najważniejsze, że już marzec. Nie lubię lutego.
W przedszkolu Mateusza panuje ospa:-(. Z jednej strony chciałabym, żeby załapał byłoby już z głowy, z drugiej boję się o malucha... i bądź tu człowieku mądry.

witam krolcia mama jest niania i własnie chłopak którym sie zajmuje ma ospe wszedzie teraz w przedszkolach ospa "epidemia" ja czekam czy czasem wojtus sie nie zaraził bo miał z nim kontak przed wysypaniem sie ale jak na razie nie ma zadnej krostki

gwiazdeczka
u mojego jaska wysło miesiac czy wiecej po kontakcie z dzieckiem od ktorego sie zarazil :) więc chyba nie ma jakiegoś czasu okreslonego tzn napewno nie dlugi bardzo ale i nie krociutki

krolcia
moj jasiek w 6 miesiacu swojego zycia mial ospe :) i ja sie ciesze ze juz po ale masakra byla go smarowac ... darl sie bo ten puder byl zimny i w ogole ale ogolnie nie swedzialo go tak chyba bo nie plakal ani nie zauwazylam prob podrapania sie.

dziewczyny w ogole znow sie wyprowadzamy :/ postanowilismy ze jednak do rodziny wrocimy i mam nadzieje ze kolejna przeprowadzka to juz na swoje. w pracy mena ciagle sie wkurza na mnie humory ma jak baba w ciazy w sumie to sie nie dziwie chyba w zwiazku on nie jest tym facetem dominujacym a babą. wnerwia mnie niemilosiernie. dlatego ufam temu ze jakims cudem dostane sie na staz i edzie ok sa jeszcze inne plusy i jeden czy dwa minusy wiec plusy wygraly :)
teraz probuje sie dodzwonic do babki od mieszkania ale nie odbiera. mamy niby 2 miesiace wypowiedzenia ale sorry nie zostane w tym mieszkaniu bez pracy 2 miesiace. miesiac tak ale nie dwa miesiace. z drugiej strony przez zasrana instalacje spalil nam sie zasilacz od lapka, podpalilo kawalek kocyka jak iskrzylo z gniazdka, i smierci z wanny padlina jak woda dluzejw odplywie stoi. no i sasiadki do ktorych mamy drzwi w pokoju lubia imprezowac akurat w tym pokoju gdzie maly spi wiec to mnie juz tez dobija. boje sie do niej dzwonic ale wyjscia nie mam

missis narazie obserwuje co i jak. kciuki aby Wam sie wkońcu wszystko ułozyło - po burzy zawsze wychodzi słońce ja jestem tego najlepszym przykładem

mam nadzieje bo juz bym sie nie chciala wiecej przeprowadzac z jaskiem ... choc on bedzie pewnie u dziadkow najszczesliwszy :)
i mam nadzieje ze babka co nam wynajmuje problemow nie bedzie robila za duzych

reklama
missis kciuki za nowy lepszy start, tylko nie znikaj na za długo! a babka niech się cmoknie skoro nie dba o wynajmujących to niech u niej więcej nikt nie wynajmuje, o!
Gwiazdeczko jeśli ostatnio Wojtuś nie był przeziębiony, to im wcześniej tym podobno łatwiej dziecko przechodzi, ale problem się pojawia jak było przeziębienie niedawno... wtedy trzyma dłużej i ma silniejsze objawy...

Do góry