reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

missis łączę się z Tobą w dzisiejszym niewyspaniu... tyle że ja mogłam dłużej pospać...
Wiktoria dała popalić tak że myślałam że sąsiedzi policję jak nic wezwą... ostatnio tak płakała, jak miała kolkę, no i dziś myślę że też przyczyną był brzuszek... espumisan pomógł na pół godziny, a potem od nowa wicie się z bólu, przytulanie się na małpkę (rączkami i nóżkami) i dużo bączków... po jakimś czasie nie mogąc ją uspokoić, skapitulowałam i dałam przeciwbólowo nurofen... spała do rana...:sorry: i teraz to już nie wiem czy na pewno brzuszek czy ząbki...

to i ja się dołączę do was- Miki dawał dziś taki popis w nocy że uszy puchły i tak kilka razy- myślałam że dlatego że jest chory , ale widzę że coś wisi jednak w powietrzu ;/

reklama
maluśka już poszła spać z powrotem, mnie też oczy się kleją, choć mi się bardziej chce kawki to się zastanawiam czy też nie kimnąć się

Mamolka a innych objawów u Mikiego brak? po czym sądzisz że może go rozkładać

maluśka już poszła spać z powrotem, mnie też oczy się kleją, choć mi się bardziej chce kawki to się zastanawiam czy też nie kimnąć się

Mamolka a innych objawów u Mikiego brak? po czym sądzisz że może go rozkładać
chory jest na pewno-rozłożyło go dwa dni temu, przez Olka którego rozłożyło wcześniej, na weekendzie.Teraz starszak siedzi do końca tygodnia w domu ;/ dwa jęczydła w domu ..super ;/

oj współczuję i wiem o czym mówisz, u nas po dzieciach rozłożyło jeszcze nas, męża złapało zapalenie oskrzeli i ucha środkowego, a mnie zapalenie zatok... oby u was obeszło się lżej, wiosna już idzie wytrzymajcie już tylko trochę!

Witajcie;-)
Współczuję Wam:-(. I u nas dziś był płacz w nocy, ale szybko przeszło, nie było źle. Raczej do tych wyspanych należę.
Mamolka dwójka chora? Tragedia:no:! Oby szybko im przeszło.

Daniel wczoraj wieczorem ostatnią dawkę antyba dostał a nadal tak mokro kaszle...co jest grane. Przejedziemy się dziś do lekarza do kontroli i zobaczymy. Mam nadzieję, ze już wszystko ok jest.

Właśnie wróciłam z rehabilitacji, dziadek wyszedł więc spoookój:-p:-D.
Zaraz idę kawkę zrobić.:tak:

Witam.:happy:
Buro dziś ale ciepełko:tak:! Niech już przyjdzie ta wiosenna aura...z 15 stopni i słońce.

Wczoraj kupiliśmy butki w deichmannie. Spory wybór mają i ceny fajne. No i ja się nie dziwię teraz, że moje dziecko jęczało w kozakach ostatnimi czasy jak weszliśmy w rozmiar o dwa numery większy!:szok: Pewnie nieźle go tam cisnęło..:zawstydzona/y:

No nic kawka w rękę i zaczynamy kolejny dzień;-)

witam hej hej
no to wiosna metereologiczna nam się zaczęła, mimo że wczoraj aura była bardziej wiosenna

aaa Wikunia dobrała się do puzzli i chętnie je rozsypuje, no to Ania się wkurzy jak wróci z przedszkola

Krolcia który rozmiar Danielek ma?

reklama
Do góry