reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

widzę, że temat nadal nie umarł...
boże dziewczyny jakie lepsze i gorsze grudniówki?????????
asjaa przecież jak coś jest nie tak to chyba wszyscy muszą to sobie wyjaśnić prawda??? no nie wiem dla mnie to chore, że się jednak odezwać nie można. wiadomość na priva nic nie załatwi bo jest nas więcej i każda ma prawo powiedzieć co myśli.
ja czekałam na wypowiedź sarki w tym temacie bo wiedzialam, że powie to co myślę i myślałam, że to już zakończy temat, ale nie... tutaj nadal jest obraza.
wyjaśniłyśmy o co chodzi, co się zmienilo, czego być nie powinno i tyle. ważna jest każda grudniówka, a nie żadna jedna konkretna i dlatego prośba o nie wybijanie się jednym tematem. poza tym salomii jasno napisała, że znikają ważne posty w tym gąszczu... a tu że zaraz jakieś grupy... no ludzie
ja akurat was się chciałam poradzić i widzę, że to nie ma najmniejszego sensu nadal.

Ostatnia edycja:
reklama
No to zmieniając temat - chciałam powiedzieć że mam prześliczną choinkę, którą muszę podlewać dwa razy częściej niż zwykle , bo mój kot oszalał i traktuje podstawkę jako poidełko i ciągle z niego wodę chleje, potem kuweta, potem znowu poidełko ...wrr
:baffled:

No to zmieniając temat - chciałam powiedzieć że mam prześliczną choinkę, którą muszę podlewać dwa razy częściej niż zwykle , bo mój kot oszalał i traktuje podstawkę jako poidełko i ciągle z niego wodę chleje, potem kuweta, potem znowu poidełko ...wrr
:baffled:
:-D:-D:-D:-D:-D
to chyba lepiej niż by w donicy z choinką zrobił kuwetę:rofl2:

nie to żeby co, ale to już się nudne robi
no nic jeszcze jedna fotka dla Wrublik - mam nadzieję , że się nie obrazisz że wkleiłam
Untitled 1.jpg

nie to żeby co, ale to już się nudne robi
no nic jeszcze jedna fotka dla Wrublik - mam nadzieję , że się nie obrazisz że wkleiłam
Zobacz załącznik 418858
oj masz rację... już się nic nie odzywam

hehehe wrublik ale to to musisz wywołać ... szkoda że już po uradzonach małej- świetne zdjęcie na zaproszenia na urodziny :)

co do kuwety- no mam szczęście ;)

dobrze, że nie mam kota :-D
sun uważaj bo niedługo dostaniesz zlecenia od reszty grudniówek na te cuda :-) a tak a propos ja w styczniu będę w Pl i planujemy spotkanie z Anką i mam nadzieję, że dołączysz. fajnie by było dorwać ainah jeszcze, ale ta ciężarówka to nie wiem czy da radę bo już będzie na ostatnich nogach :-)

dobrze, że nie mam kota :-D
sun uważaj bo niedługo dostaniesz zlecenia od reszty grudniówek na te cuda :-) a tak a propos ja w styczniu będę w Pl i planujemy spotkanie z Anką i mam nadzieję, że dołączysz. fajnie by było dorwać ainah jeszcze, ale ta ciężarówka to nie wiem czy da radę bo już będzie na ostatnich nogach :-)

hehehe to z pewnością byłoby wesoło jakby zaczęła rodzić a wy w panikę :-)

Mamolka dziekuję, że przypomniałaś mi o podlaniu choinki ;-) a ja się zastanawiam co ona tak sie sypie ;-)
Gwizdeczka buziak w czółko dla Wojtusia ;-*
Bodzia, ale Karol się zmienił....Ale jak patrzysz na zdjęcia to chyba widzisz jaki Ci chłop rośnie ;p
Sun może pomyśl, żeby zrobić takie zbiorowy kolaż (czy jak to się nazywa) wszystkich Grudniaków? Taki świąteczny prezent dla nas ;p Takie małe Grudniowe Elfy ;-)

reklama
oooo... buzc super pomysł... tylko fotki potrzebuję - takie jakieś gdzie dobrze widać dzidziole i patrzą w miarę w przód - wklejajcie do galerii ja sobie pościągam - kto chce oczywiście i zrobimy sobie plakat :) ale fajnie.

Do góry