reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witam
jak tam humory dzisiaj? mam nadzieje ze dużo lepsze :tak: Święta idą po co się dąsać;-)
Z rana na zakupy do biedronki wyskoczyłam pieczywko na śniadanie kupiłam i przy okazji skusiłam sie na album na zdjęcia bo już nie mam gdzie je układać:rofl2: a i tak mam spore opóźnienie z wywyolywaniem bo skończyłam na lipcu 2010 :dry:
Jak wróciłam naszykowałam sobie dywan do wytrzepania i jak tylko Martyna poszła na drzemkę zabrałam się do roboty, miedzy inny też obiadek dla dziewczynek zrobiłam i pranie które czeka na powieszenie :rofl2: a Martynia siedzi koło mnie i sobie spodenki na główkę zakłada:-D
A Amanda poszła z babcią na zakupy bo teściowa mięsko piecze i czegoś jej tam zabrakło:tak: a wczoraj zabawiła sie w elektryka i naprawiła tą lampę co ja tak myłam i jakieś kabelki zruszyłam:rofl2:

lecę poczytać :rofl2:

reklama
witam sie z Poznania;0
podroz zajela nam 12,5 godziny, dzieci spaly, bylo ok.
sieg mnie troche zaskoczyl>> za o Wiki zachwycona i juz pierwsza wojne sniezna zaliczyla

Mamolka dziekuję, że przypomniałaś mi o podlaniu choinki ;-) a ja się zastanawiam co ona tak sie sypie ;-) ;-)
my nie mamy tego problemu, bo w Fr choinek sie nie wstawaia w zadne stojaki, tylko juz sie kupuje wbite w kawal grubego pnia i tak sie stawia - nie trzeba podlewac i sie nie sypia;) nie wiem zy to zywica, czy jakies soki z tego pnia... licho wie, ale wygoa jest

ainah - wszystkiego najlepszego!! telefonu nie odbierasz ... przjad do ciebie wieczorkiem

o rany ale sie usmiałam z kota-mamolka naprawde wreszcie sie kocina napije jak jej wczesniej żalowałas:D:D:D:d:-D

sun jakie cudne ale z ostatniego dzieła to tez sie pośmiałam-Zuzik ma zarażliwy usmiech
Antylopka witaj w kraju

aluśka ale pracowity dzien

Bodzia łał ale super kolaz, a synek faktycznie sie zmienał z pucusia w szczuplaczka

mamy starszaków (i nie tylko :) ) - co można kupić chłopcu, który ma 5 lat? bo urządzamy tą wspolną wigilię i oczywiście dorosłym nikt nic nie kupuje, ale umowilismy się, że do dzieciaków po jakimś drobiazgu kupimy. no i nie wiem :/ to jeszcze nie mój etap hehe no i ma to być niedrogie... drugiej maludzie to coś ze świnki peppe kupimy bo ma bzika na jej punkcie.

Antylopka - dobrze że już jesteście
jeszcze jedną fotkę wrzucam (powlokło mnie ;) ) i zmykam do domku. Miłego popołudnia, wieczorku i przespanej nocki do jutra
ageddes8.jpg

sun no kolejne dzieło
ah Antylopka zapomniałam powitać Cię w PL :-D dobrze ci że dzieciaki dobrze drogę zniosły, ja pamiętam letnią przejażdżkę do moich rodziców - okropne...

Gosiu dla 5 latka mówisz? to może coś Krolcia doradzić, ja nie mam zielonego pojęcia, kupiłabym chyba lego, ale one czy nie są tak do 5 lat?

jeny wrublik faktycznie tak mi cos nie pasowało ale skupiłam sie na kapitalnym uśmiechu i widzisz nie zczaiłam ale numer
Gosia ja polecam klocki lego ninjago-podobno to teraz hit dla młodych-choc moze za mały jeszcze... to moze lepiej jakąś postac z Toy story?

sun świetne! Szczególnie Wikunia w ciasteczku rewelacja! Ja wkleję do galerii fotę Olisi:)

antylopka gratki udanej podróży!

gosia mój ma już 9 lat więc nie wiem, ale chyba lego zawsze jest fajne. Może jakieś autko np z cars (zygzak McQueen...), może jakaś bajka na dvd...

aluśka ja na razie nie kupuję albumów bo bym zbankrutowała. Mam około 500 fotek luzem!

a ja dzisiaj zrobiłam bardzo zdrowy obiad dla rodzinbki...frytki i nugetsy...:zawstydzona/y:

reklama
Gosia, ja mam sąsiada, który ma trochę ponad 4 lata i lubi wszystko, co ma związek z bają Tomek i przyjaciele oraz z bajką Cars.

Do góry