reklama
o kurcze muszę to sprawdzić... w jakim banku macie tą kartę, nam dali w sygma bank10 rat 0%? Ściema!!!! Właśnie zadzwonili z banku do m, że zalega z płatnością! Za prowadzenie karty, którą się wydaje przy tych 10 ratach!
sunnflower
Fanka BB :)
tak sobie siedzę w pracy i myślę o Waszych ciążach zamiast pracować. I powiem szczerze, że w sumie nigdy nie zakładałam kolejnego dziecka i teraz tak myślę co jest tego powodem. I nie zdecyduje się na kolejną ciążę ze strachu - dla mnie ciąża nie była przyjemnym czasem oczekiwania tylko olbrzymim stresem że coś się stanie, wsłuchiwaniem się w najdrobniejszy symptom, który mógłby zwiastować coś złego. Ciąża mnie wykańczała psychicznie i byłam szczerze zaskoczona że pomyślnie się zakończyła. Nie wiem może to przez to że tak długo żeśmy się starali, ale po prostu bałabym się zajść w ciążę.
Antylopka
Potrojna mamuska
sun - w takim razie mianuje cie I vice prezes Klubu Zombi-Mama
Frumik zjadł pół zupki dyniowej i poszedł spać. Zmęczył go chyba spacer - połowę drogi przeszedł na własnych nogach, goniąc wózek. Za rękę oczywiście. Ale coraz częściej wyrywa się i chce iść sam. Nawet mu trochę wychodzi
Ostatnia edycja:
ewa kobieto ty teraz powinnaś myśleć o odpoczynku!! i mniej jednak pracować. jak byłaś w pierwszej ciąży to miałaś mniej obowiązków, więc czemu nie, ale teraz? masz Frulika, inne obowiązki, praca - a kiedy odpoczniesz co? my tu cię zaraz pogonimy - dbaj o siebie
WIESZ SUN opisałam sie ale potem stwierdziłam że co Ci bede moralizować... każdy sam decyduje. Ja wiedziałam zawsze jak dzieci to na pewno nie jedno i tyle-Wy zrobicie jak uznacie -teraz jeszcze Zuzka mała ale za jakis czas może stwierdzisz ze jednak warto-mam nadzieję ze tak bedzie bo Zuzce będzie raźniej w życiu mając rodzeństwo. Ja tam sie ciesze że je mam-mimo ze nie jestesmy jakos Bóg wie jak zżyci bo jest duża różnica wieku ale wiem że zawsze mam na kogo liczyć.... no i jest super jak sie spotykamy na święta wszyscy razem
Fifi sie chwile wczesniej obudził. I zonk wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Antybiotyk do jutra więc jezeli juz mamy się szykowac na jutro wrrrrrrrrrrrrrrrBodzia, widziałam na fb zdjęcie z Mikołajem Fifi wygląda na nieco przestraszonego Mocno trzymam kciuki, żeby Was szybko wypuścili do domu zupełnie zdrowych!
reklama
krolcia
Fanka BB :)
Wrublik my tą kartę wzięliśmy hmm dwa lata temu...Jak braliśmy jeden tv na raty. Potem strzelił tv u Mateusza w pokoju więc wzięliśmy drugi. Skończyliśmy spłacać tego roku jakoś latem. Jeszcze specjalnie czekałam na ostatni wydruk z banku i było jak byk 0,00zł do zapłaty, a teraz wyjechali z opłatą za prowadzenie karty! Z banku BPH. Radzę sie dowiedzieć jak ktoś ma coś na raty w ten sposób. To aż 50zł!!!!
Ewa pisząc, że chcę zobaczyć zdjęcie kropki miałam na myśli właśnie pęcherzyk! W tym samym mniej więcej czasie miałam usg i wiem, że nie ma co się spodziewać czegoś więcej na tym etapie.:-)
Ewa pisząc, że chcę zobaczyć zdjęcie kropki miałam na myśli właśnie pęcherzyk! W tym samym mniej więcej czasie miałam usg i wiem, że nie ma co się spodziewać czegoś więcej na tym etapie.:-)
Podziel się: