reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Ainah piękna niunia:tak:! Jeny wspomnienia..wspomnienia...
=========
Mały śpi a Ci napi...alają:wściekła/y::angry::wściekła/y::angry::wściekła/y::angry: młotem dla odmiany po balkonie u góry!!! No jakby mi w podłogę walili! Taki rumor!!!!!!!:angry::wściekła/y::angry::wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Aniah - wspomnienia odżyły ;-) Ale ja tam na tych zdjęciach nigdy nic nie widziałam i tu też bym nie zgadła, że dziewczyna :-D

Ewa - Ida stale odmawia - zwłaszcza obiadków. Niezależnie od ząbkowanie :-/ Może obiadek za ciepły?

Gosia - a czy ewentualnie też bym się mogła na bodziaczki pisać? Akurat nam takich większych brakuje.

krolcia o matko! biedna jesteś:// pocieszę Cię że u mnie kosza...traktorem, bo to boisko wielgachne naprzecwko moich okien....i tez wszystkie okna pozamekać musiałam bo młoda śpi..:/

gosia o dzięki dzięki, sprawdź kochana w takim razie te bodziaczki:-) potrzebowałabym takie na 9-12 mies. z długim i krótkim:) z dł. wystarczyłby 3-pak.

ewa ja ostatnio chodze ciągle śpiąca;) ciazy u siebie nie obstawiam, raczej jesień....no ale, u Ciebie to inna sprawa;p

ainah piekna Niunia:-) jak Ona juz duża:-) też mamy taką bezwstydna fotkę:-D

ewa przy pierwszych ząbkach tak. wtedy Mikołaj to chciał tylko butle i nic więcej. łyżeczką w ogóle nie chciał jeść. kubek traktował jak gryzak. kilka dni i wróciło do normy.
teraz też się przebija kolejny ząbek więc może faktycznie od tego się męczy bidulek. teraz śpi - zobaczymy jak długo.

ainah super!!

a teraz wam powiem jacy ludzie tutaj są łatwowierni bo ja to normalnie z tego nie mogę. jak już wcześniej wspominałam chyba się będziemy przeprowadzać. niedaleko nas jest pusta chatka i od znajomych dostaliśmy numer do wlaściciela, żeby się o nią zapytać. ten powiedział, że ją dla nas zostawi tylko nie dostał kluczy od poprzednich lokatorów więc musi pozmieniać zamki. no więc mu mówimy, że wiemy kto tam mieszkał (wszystkie informacje od znajomych). koleś na to, że jak możemy to żebyśmy zdobyli te klucze od tych ludzi i możemy sobie sami iść obejrzeć!! czaicie to? koleś nas nie widział w życiu na oczy, kazał zabrać klucze i iść zobaczyć chatę z pełnym wyposażeniem! jakby trafił na tych bardziej cwanych Polaczków to przypadkiem połowa by mogła zostać wyniesiona! no i tym sposobem będzie znowu zmiana mieszkania. oj biedaczysko małe będzie się znowu musiało do nowego miejsca przyzwyczajać

cwietka, sarka sprawdzę w weekend ceny i dam wam znać :-) jakby co to nie ma problemu - do Polski w bagaż na pewno te bodziaki pomieszczę.
z Polski za to nie wiem jak się spakuję bo mam sporo rzeczy już na liście do przywiezienia :-D

Ostatnia edycja:
Kurcze, Pucek nie zjadł obiadu i znowu zasypia. Jak się obudzi, to mu chyba zrobię mleko, bo kaszki pewnie też nie zje na kolację :/

A chciałam dać mu obiad i pójść jeszcze na pole, bo mam trochę zakupów do zrobienia... Zobaczymy, ile pośpi.

Matko, on chyba znowu ma gorączkę... Ja nie przeżyję tego ząbkowania. A to dopiero pierwszy :/

Ostatnia edycja:
moje dziecko marudzi!! chyba przez ten katar... jak mam dziecko 9 miesięcy dopiero dzisiaj go takiego widze. wszystko jest na nie, piszczy itd.
teraz dostał jabłko do ręki i je. tylko to go uspokaja

reklama
Ainah córeczka rośnie jak na drożdżach. ;)
U nas idzie szósty ząbek, chyba się już przebił nawet. ;) 29 mamy przegląd u dentysty. Byliśmy dziś, ale śpioszka dowieźliśmy, więc ja skorzystałam.

Do góry