loo rany ale tanie :O Cristal kupowalas je??
U nas nie zanosi sie na zmeczenie hehe mala fokuje po podlodze z szalonymi okrzykami z lancuszkiem do smoczka w buzce ktory najwyrazniej jej smakuje bo robi co chwile mmmmmm
hehe usilowalam sie z nia bawc w zabawy z ksiazeczki.. np cos w stylu patataj patataj pojedziemy w cudny kraj (nie dziala bo ucieka) ale byla sobie myszka mala ktora domku szukala, nie tu nie tu TU hehe dziala bo zwiewa przedemna az sie boje ze sobie zeby wybije, zabawy sa po norwesku a ja kreatywnie ukladam odpowiedniki po Polsku hehe bo jakos po Polsku takich nie znalazlam.
Cristal mam nadzieje ze uda Ci sie wyskoczyc samej na szalenstwo zakupowe
ja jak mam wyjsc sama to az sie glupio czuje tak dawno nie wychodzilam :O:O sama oczywiscie
tez bym poszla na zakupki ale butowe, jednakze u nas maly wybor ladnych butow bo wiekszosc jest na koturnach i to wysokich(odpadaja bardzo wysokie bo nie ujde no a poza tym hehe W jest mojego wzrostu(ciagle podejrzewam ze jednak mnie oszukuje i nie ma 170 hehe) i nie chce by mial kompleksy
) natomiast inne ktore przyciagaja moja uwage sa.. hmmmmmmm :O:O 1700-2500 nok czyli na pol :O nie znacie jakis fajnych stron ze skorzanymi butami? tu nie place cla
Gosia B???
A wogole MyAngel.. ktos cos o niej slyszal??
ok doczytalam Cristal ze masz
hehe raany slepam
a to bo na Arlence sie skupiam, wczoraj usilowalam ja w plecak zachustowac... :O:O z pomoca W i co?? to jakas ekwilibrystyka :O heheh i tu tez dochodzi problem chusty niefirmowej
z dociagnieciem problem, sprubowac z mobym musze ale to elastik to chyba nie mozna :/