reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Witam z rana..

Nici z kolejnego potomka... jak na razie. Mam @. Yhm.

A z tą wczorajszą kłótnią... Ja to taka wściekła byłam, że jak wracaliśmy i mąż powiedział, że zamiana i teraz on bierze znów małego to powiedziałam, ze ja już go sobie ponoszę. W końcu to tylko 10kg i powinien go sam nosić, ale jak nie ma siły to go wezmę :confused2:.. i targałam go sama. Fakt faktem kilka razy mi mówił, że go weźmie, a ja bez słowa leciałam do auta.

Mój mały stoi właśnie przy sofie. Bawi się zegarkiem i co chwile chwyta go w dwie ręce po czym odchyla się do tyłu tak, że stoi pionowo. Jak się orientuje, że coś nie tak to od razu wraca do sofy.

Elena ja w szoku byłam, bo babka powiedziała, że mogą go wyrobic na miejscu... ale ja i tak musze czekac na swój.

Renczysia, Sarka i Gabriella wszystkiego dobrego na osiem miesięcy.
Tobie i Czarusiowi również:-)
wchodzicie sobie czasem na tą stronkę?
Rozwój niemowlęcia – kalendarz rozwoju niemowlaka – niemowlę 8 miesięcy - www.mamazone.pl

My juz po przykrych zabiegach - antybiotyk i kr. do noska:// najgorsze ze musiałam ją budzić bo spała jeszcze o 8 a to pora antybiotyku....
Ale dziś już i nastrój ma i w ogóle ok, tylko chrypi jeszcze;) Teraz mnie coś tez łapie bo gardło nie takie jak trzeba i też mam juz chrypę://
Dziś upał potwory, jedziemy do rodziców i na zakupy przedwyjazdowe, nie cierpię tego

Aluśka olcia jak Wy tam?

ewa usmiałam się z tego Wojtka:-D mój M to też Wojtek:)

smile tez taka jestem, jak się zacietrzewię to na dobre i tez teraz przed @ takie jazdy miałam, az sobie sama ze soba chwilami nie radziłam, oczywiście obrywało się M;-)

Ostatnia edycja:
helo

faktycznie ciepełko://
a ja z tą moją bandą rogala nawet nad jezioro nie mogę wyjechać. Oli chora, a Mati ręka w gipsie...no nic kisimy sie w domku, a po południu wypad do znajomych. Koleżanka na "ostatnich nogach" w 39 tc. Szok jak ten czas leci. Jeszcze niedawno mówiła mi, że zaszła, a tu już finisz...

mysia spi a ja zaczynam sprzątać...

sarka my też po antybiotyku i kroplach do uszka. Jak długo macie podawać? My 7 dni (do środy rana). Kiedy ruszacie do tatralandii? Chyba dobrze pamiętam, że się tam wybieracie?

smile ja mam DOKŁADNIE tak samo. Choćby mnie kroili to jak się jak to sarka nazwała zacietrzewię to koniec. W zasadzie wkurza mnie ta cecha bo "na złość babci odmrażam sobie uszy", ale taka juz jestem

Hejka!
Moje słodziaki pojechały sobie, a mi dziwno w domu. Po raz pierwszy sama...

Ewa - jak się nazywała sa strona z przepisami z różnych blogów. Wczoraj ją sobie podglądałam, a dzisiaj nie mogę sobie nazwy przypomnieć.
A historia o Wojtusiu z Psiej Planety nieziemska ;-) Ale ja bym chyba dziecko ubiła, gdyby do mnie "proszę Pani" mówiło.

U nas też upał, a przez noc nie udało nam się ochłodzić mieszkania, bo jak szliśmy spać, to sąsiedzi jeszcze palili na balkonie i smród by naleciał przez otwarte okno. Grrr! Mógłby wejść zakaz palenia na balkonach :wściekła/y:

Cybex jest fajny i dobry ale jak dla mnie za mało się ten model rozkłada dla takiego małego dziecka, te pośrednie jednak bardziej

olcia nie wiem jeszcze bo w pon. idziemy do kontroli to powie ile jeszcze ale tez pewnie z 7 dni czyli do czwartku rano. A wyjeżdźamy w poniedz. w nocy, a bardziej to nad ranem we wtorek ok 3,4:) byle juz mała była zdrowa ale ubolewam że sie nie pokąpie tak jak myslałam, pewnie ją popluskam ale to jak juz skończy antybiotyk czyli pod koniec tyg. dopiero.
Moja też spi:)
ale ja przy tym nie posprzątam bo ją budzi hałas, a sasiad pod oknami właśnie postanowił rabać drzewo!!!! uwielbiam go po prostu grrrrrr

ewa u Was dzis małopolski festiwal smaku:-) idziecie?

reklama
cwietka o rany to nieciekawi z tymi fajkami:wściekła/y: ja nawet jak sama paliłam to mi sam smród od kogoś bardzo przeszkadzał...
A gdzie Twoje Skarby pojechały?:-p
Ta stronka to durszlak.pl
Koleżanka mojej siostry kazała od zawsze swoim dzieciom publicznie mówić do siebie "ciocia":-D a to dlatego ze pierwszego urodziła jako osiemnastka drugiego rok póżniej a to taka typu lala i nie chciała żeby ktoś myslał że ona taka stara dupa bo ma takie duże dzieciaki:-D ale ona śmieszna jest w ogóle hehe

Do góry