reklama
gabriellao0
Ja...
widelec.pl
dobre
choc nie wiele się rózni durszlak od widelca jeśli się w temat kuchni wchodzi
hi
dobre
choc nie wiele się rózni durszlak od widelca jeśli się w temat kuchni wchodzi
hi
U
użytkowniczka r
Gość
jak dobrze Was mieć
ja zapomniałam o 8miesięcznicy Adasiowej
a ja zamiast napisać Adaś na pisałam Wojtuś ups,ale wpadka :-///
Elena
Grudniówka 2010
Tobie i Czarusiowi również:-)
wchodzicie sobie czasem na tą stronkę?
Rozwój niemowlęcia – kalendarz rozwoju niemowlaka – niemowlę 8 miesięcy - [URL="http://www.mamazone.pl"]www.mamazone.pl[/url]
Dziękujemy.
Stronke znam, ale nie wchodzę na nią z braku czasu.
Renczysia, Gabriella - dziękuję.
Elena ja w szoku byłam, bo babka powiedziała, że mogą go wyrobic na miejscu... ale ja i tak musze czekac na swój.
Mnie zapytali na kiedy potrzebny, bo teraz tak wyrabiają. I tak był wcześniej, niż "złożone zamówienie".
A historia o Wojtusiu z Psiej Planety nieziemska ;-) Ale ja bym chyba dziecko ubiła, gdyby do mnie "proszę Pani" mówiło.
Wojtuś mówił jeszcze "Mamo Tomka" albo "Tato Tomka" - bo Tomek to jego starszy Brat Swoją drogą - Tomek to mały naukowiec. Już w podstawówce wygrywał jakieś olimpiady, a jak był całkiem mały, to zamykał się w pokoju, na drzwiach wywieszał kartkę: "Uwaga! Elektrownia!" i robił eksperymenty
Śmiejemy się, bo w grudniu 2009 urodziła im się (niespodziewanie ) Siostrzyczka. Zobaczymy, jaką skrajność ona wybierze
i tez teraz przed @ takie jazdy miałam, az sobie sama ze soba chwilami nie radziłam, oczywiście obrywało się M;-)
Mój Mąż ten stan nazywa "rzucanie talerzami". U mnie trwa ok. tygodnia przed @ - regularnie co miesiąc Jak byłam w ciąży, to Mąż był najszczęśliwszym człowiekiem na świecie, bo już nie rzucałam niczym
ewa u Was dzis małopolski festiwal smaku:-) idziecie?
O rany, nawet nie wiedziałam. Zaraz sprawdzę co to i może się wybierzemy Dzięki
U nas po katarze - od wczoraj już nic nie odciągałam! I tym sposobem teoria o Frankowej alergii runęła
Aha - pediatra radziła nam jeszcze kupić sobie aspirator podłączany do odkurzacza :/ Bo niby gruszka jest brutalna :/
Wasze dzieci też się teraz tak okropnie pocą? Franek po drzemce ma włosy takie jakby spod prysznica wyszedł...
Oglądaliśmy dziś w Media Markcie roboty kuchenne. Bo mamy bon na 200 zł do wykorzystania... Na razie się nie zdecydowaliśmy, ale jesteśmy na dobrej drodze Miałabym wtedy do sprzedania maszynkę do mielenia i mikser z podstawką i obrotową miską - wszystko Zelmera. Ktoś chętny?
W piekarniku brownies z malinami, a ja staram się niczego nie dotykać, bo się kleję od tego gorąca... Masakra...
Ewa - do jakiego odkurzacza??? Bo chyba nie do takiego normalnego???
U mnie upał niemiłosierny. Siedzę w samych majtkach i podkoszulce. Mam nadzieję, że nikt nie zapuka niespodziewanie do drzwi, bo nie mam pod ręka żadnego cywilizowanego ubrania, a na górę nie wchodzę, bo tam panuje 31 stopni
O pieczeniu czegokolwiek nie ma mowy dopóki temperatura nie spadnie ;-)
Samotność ma jeden duuży plus - można sobie zjeść wykwintny obiad w postaci omletów z jabłkami i bananami
U mnie upał niemiłosierny. Siedzę w samych majtkach i podkoszulce. Mam nadzieję, że nikt nie zapuka niespodziewanie do drzwi, bo nie mam pod ręka żadnego cywilizowanego ubrania, a na górę nie wchodzę, bo tam panuje 31 stopni
O pieczeniu czegokolwiek nie ma mowy dopóki temperatura nie spadnie ;-)
Samotność ma jeden duuży plus - można sobie zjeść wykwintny obiad w postaci omletów z jabłkami i bananami
reklama
Podziel się: