reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Dzieki Sarka. Strzelałam w widelec.pl, ale nie strzeliłam ;-)
Pojechali do mamy i dziadków Małżona. Boję się o nich, bo tam zawsze straszny młyn jest i ciasnota. Ehh...

reklama
Mi się z kuchnią bardziej widelec kojarzy,bo durszlaka nie używam. Wolę sitko.

A co do sąsiadów - oni mi fajki, to ja im Możdżera puszczę :evil: Mają za swoje!

Dziękujemy. ;)
Stronke znam, ale nie wchodzę na nią z braku czasu.

Renczysia, Gabriella - dziękuję.

Elena ja w szoku byłam, bo babka powiedziała, że mogą go wyrobic na miejscu... ale ja i tak musze czekac na swój.

Mnie zapytali na kiedy potrzebny, bo teraz tak wyrabiają. I tak był wcześniej, niż "złożone zamówienie".

A historia o Wojtusiu z Psiej Planety nieziemska ;-) Ale ja bym chyba dziecko ubiła, gdyby do mnie "proszę Pani" mówiło.

Wojtuś mówił jeszcze "Mamo Tomka" albo "Tato Tomka" - bo Tomek to jego starszy Brat ;) Swoją drogą - Tomek to mały naukowiec. Już w podstawówce wygrywał jakieś olimpiady, a jak był całkiem mały, to zamykał się w pokoju, na drzwiach wywieszał kartkę: "Uwaga! Elektrownia!" i robił eksperymenty ;)
Śmiejemy się, bo w grudniu 2009 urodziła im się (niespodziewanie ;)) Siostrzyczka. Zobaczymy, jaką skrajność ona wybierze ;)

i tez teraz przed @ takie jazdy miałam, az sobie sama ze soba chwilami nie radziłam, oczywiście obrywało się M;-)

Mój Mąż ten stan nazywa "rzucanie talerzami". U mnie trwa ok. tygodnia przed @ - regularnie co miesiąc ;) Jak byłam w ciąży, to Mąż był najszczęśliwszym człowiekiem na świecie, bo już nie rzucałam niczym ;)

ewa u Was dzis małopolski festiwal smaku:-) idziecie?

O rany, nawet nie wiedziałam. Zaraz sprawdzę co to i może się wybierzemy :D Dzięki :)

U nas po katarze - od wczoraj już nic nie odciągałam! I tym sposobem teoria o Frankowej alergii runęła ;)
Aha - pediatra radziła nam jeszcze kupić sobie aspirator podłączany do odkurzacza :/ Bo niby gruszka jest brutalna :/

Wasze dzieci też się teraz tak okropnie pocą? Franek po drzemce ma włosy takie jakby spod prysznica wyszedł...

Oglądaliśmy dziś w Media Markcie roboty kuchenne. Bo mamy bon na 200 zł do wykorzystania... Na razie się nie zdecydowaliśmy, ale jesteśmy na dobrej drodze :) Miałabym wtedy do sprzedania maszynkę do mielenia i mikser z podstawką i obrotową miską - wszystko Zelmera. Ktoś chętny?;)

W piekarniku brownies z malinami, a ja staram się niczego nie dotykać, bo się kleję od tego gorąca... Masakra...

Ewa - do jakiego odkurzacza??? Bo chyba nie do takiego normalnego???

U mnie upał niemiłosierny. Siedzę w samych majtkach i podkoszulce. Mam nadzieję, że nikt nie zapuka niespodziewanie do drzwi, bo nie mam pod ręka żadnego cywilizowanego ubrania, a na górę nie wchodzę, bo tam panuje 31 stopni :eek:
O pieczeniu czegokolwiek nie ma mowy dopóki temperatura nie spadnie ;-)

Samotność ma jeden duuży plus - można sobie zjeść wykwintny obiad w postaci omletów z jabłkami i bananami :-D

reklama
Cwietka, do normalnego :) Zobacz: Katarek
Nie wiem, kto to wymyślił, ale chyba powinien się nad sobą poważnie zastanowić ;)

Sarka, gdzie wyczytałaś o tym festiwalu? Bo nigdzie nie mogę tego znaleźć :/

Do góry