reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Dzieki Sarka. Strzelałam w widelec.pl, ale nie strzeliłam ;-)
Pojechali do mamy i dziadków Małżona. Boję się o nich, bo tam zawsze straszny młyn jest i ciasnota. Ehh...

reklama
Mi się z kuchnią bardziej widelec kojarzy,bo durszlaka nie używam. Wolę sitko.

A co do sąsiadów - oni mi fajki, to ja im Możdżera puszczę :evil: Mają za swoje!

Dziękujemy. ;)
Stronke znam, ale nie wchodzę na nią z braku czasu.

Renczysia, Gabriella - dziękuję.

Elena ja w szoku byłam, bo babka powiedziała, że mogą go wyrobic na miejscu... ale ja i tak musze czekac na swój.

Mnie zapytali na kiedy potrzebny, bo teraz tak wyrabiają. I tak był wcześniej, niż "złożone zamówienie".

A historia o Wojtusiu z Psiej Planety nieziemska ;-) Ale ja bym chyba dziecko ubiła, gdyby do mnie "proszę Pani" mówiło.

Wojtuś mówił jeszcze "Mamo Tomka" albo "Tato Tomka" - bo Tomek to jego starszy Brat ;) Swoją drogą - Tomek to mały naukowiec. Już w podstawówce wygrywał jakieś olimpiady, a jak był całkiem mały, to zamykał się w pokoju, na drzwiach wywieszał kartkę: "Uwaga! Elektrownia!" i robił eksperymenty ;)
Śmiejemy się, bo w grudniu 2009 urodziła im się (niespodziewanie ;)) Siostrzyczka. Zobaczymy, jaką skrajność ona wybierze ;)

i tez teraz przed @ takie jazdy miałam, az sobie sama ze soba chwilami nie radziłam, oczywiście obrywało się M;-)

Mój Mąż ten stan nazywa "rzucanie talerzami". U mnie trwa ok. tygodnia przed @ - regularnie co miesiąc ;) Jak byłam w ciąży, to Mąż był najszczęśliwszym człowiekiem na świecie, bo już nie rzucałam niczym ;)

ewa u Was dzis małopolski festiwal smaku:-) idziecie?

O rany, nawet nie wiedziałam. Zaraz sprawdzę co to i może się wybierzemy :D Dzięki :)

U nas po katarze - od wczoraj już nic nie odciągałam! I tym sposobem teoria o Frankowej alergii runęła ;)
Aha - pediatra radziła nam jeszcze kupić sobie aspirator podłączany do odkurzacza :/ Bo niby gruszka jest brutalna :/

Wasze dzieci też się teraz tak okropnie pocą? Franek po drzemce ma włosy takie jakby spod prysznica wyszedł...

Oglądaliśmy dziś w Media Markcie roboty kuchenne. Bo mamy bon na 200 zł do wykorzystania... Na razie się nie zdecydowaliśmy, ale jesteśmy na dobrej drodze :) Miałabym wtedy do sprzedania maszynkę do mielenia i mikser z podstawką i obrotową miską - wszystko Zelmera. Ktoś chętny?;)

W piekarniku brownies z malinami, a ja staram się niczego nie dotykać, bo się kleję od tego gorąca... Masakra...

Ewa - do jakiego odkurzacza??? Bo chyba nie do takiego normalnego???

U mnie upał niemiłosierny. Siedzę w samych majtkach i podkoszulce. Mam nadzieję, że nikt nie zapuka niespodziewanie do drzwi, bo nie mam pod ręka żadnego cywilizowanego ubrania, a na górę nie wchodzę, bo tam panuje 31 stopni :eek:
O pieczeniu czegokolwiek nie ma mowy dopóki temperatura nie spadnie ;-)

Samotność ma jeden duuży plus - można sobie zjeść wykwintny obiad w postaci omletów z jabłkami i bananami :-D

reklama
Cwietka, do normalnego :) Zobacz: Katarek
Nie wiem, kto to wymyślił, ale chyba powinien się nad sobą poważnie zastanowić ;)

Sarka, gdzie wyczytałaś o tym festiwalu? Bo nigdzie nie mogę tego znaleźć :/

Do góry