mamolka
Fanka BB :)
ewa- zrób betę- będzie wiadomo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
KOchana to wcale nie oznacza że nie ma już miejsc coś im sie z tym formularzem sknciło i dlatego tak pokazuje :/Aluśka- nie zapisałam się bo zarówno w dniu kiedy ostatnio gadałyśmy jak i przed chwilą w formularzu rejestracji po próbie zapisania się pojawia się napis: ojej, nie możemy wyświetlić tej strony... więc sobie odpuściłam zapisanie się- może to znaczy żę nie ma już miejsca na tą godzinę
dzien dobry
ja tak na razie na szybko bo jestem w trakcie szykowania na wizytę
KOchana to wcale nie oznacza że nie ma już miejsc coś im sie z tym formularzem sknciło i dlatego tak pokazuje :/
jak chcesz iść to musisz swoje dane (imie nazwisko, wiek dzieci, e-mail, numer tel kom )wysłac pv administratorowi " Bestyja" na spotkaniowym na Lublinie jest o tym mowa o tu: https://www.babyboom.pl/forum/lublin-f203/nasze-spotkania-36236/index80.html
dziekujemy za kciukasy
Znam to. Przekichane wstawać w nocy i wysadzać. Trzymam kciuki, żeby Ci się udało!
Kaja sika w nocya sika w nocy?
U nas obudzenie w nocy Olka do wysadzenia to był mój najgorszy pomysł! Jest taki jak ja- wybudzony jest zły jak osa i straszna beksa, rzuca nogami, leje się przez ręce więc po jednym razie odpuściłam i zdałam się na niego i mieliśmy o tyle szczęście że w nocy nie sikał ( choć do tej pory czasami mu się zdarza wpadka, nawet ostatnio był taki tydzień że codziennie łóżko zlane - w końcu domyślałam się że tak zareagował na moja ostrą kłótnię z mamą, której niestety był świadkiem, uczestnikiem. Przełknęłam dumę i poprosiłam ją by do nas przyjechała i... już nie sikał w nocy Strasznie musiał to przeżyć )
u mnie to samoMati strrrasznie dużo pił i pije. Wyczułam go w nocy kiedy pielucha robiła się pełna, a robiła się pełna raz, w okolicy 2 godziny. No więc nastawiałam budzik wcześniej. Nocnik miałam w pokoju przy łóżku i na śpiku go sadzałam. Tak jak odruch Pavłowa, poczuł nocnik pod tyłkiem, natychmiast robił siusiu.
Cały czas był nietomny, nawet oczu nie otworzył!