reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Nie wiem czy wykrywa:-D. Tak napisali. Ja jak staraliśmy się o Daniela, musiałam iść na rehabilitację, na laser między innymi. Naświetlania dolnego odcinka kręgosłupa więc wszystko tam blisko, a ponieważ byłam przed @ to mi w aptece gościu polecił właśnie ten strumieniowy. Wolałam się upewnić, niż potem pluć sobie w brodę, że coś nie tak jest z mojej winy.

dzien dobry
ja tak na razie na szybko bo jestem w trakcie szykowania na wizytę :D
Aluśka- nie zapisałam się bo zarówno w dniu kiedy ostatnio gadałyśmy jak i przed chwilą w formularzu rejestracji po próbie zapisania się pojawia się napis: ojej, nie możemy wyświetlić tej strony... więc sobie odpuściłam zapisanie się- może to znaczy żę nie ma już miejsca na tą godzinę
KOchana to wcale nie oznacza że nie ma już miejsc coś im sie z tym formularzem sknciło i dlatego tak pokazuje :/
jak chcesz iść to musisz swoje dane (imie nazwisko, wiek dzieci, e-mail, numer tel kom )wysłac pv administratorowi " Bestyja:p" na spotkaniowym na Lublinie jest o tym mowa o tu: https://www.babyboom.pl/forum/lublin-f203/nasze-spotkania-36236/index80.html

dziekujemy za kciukasy:tak::tak:

Witajcie,
Oj co to za kłótnie na forum wczoraj...:/Wiem, że temat zakończony,ale nie sposób tego nie skomentować. Uważam, że każda z nas jest inna i inaczej sobie radzi z problemami a atak na kogoś, kto jest w ciężkiej sytuacji i o niej mówi jest delikatnie mówiąc- niezbyt na miejscu. To lepiej, żeby Tunia nic nie mówiła tylko dusiła to w sobie i płakała? Widocznie Elena silniejsza kobietka z Ciebie- i szacunek, ale nie każdy tak potrafi.
Mamolka dzięki za odpowiedź w sprawie wózka, jako jedyna zareagowałaś na moje pytanie:) DZIĘKUJĘ:) Jakby jednak któraś z Was podzieliła się jeszcze info jaką macie spacerówkę to będę wdzięczna. Póki co wiem że gondolę mam taką samą jak Bodzinka..nawet kolorystycznie:p ano i że Franuś Ewy wozi się X-landerem:)
Elena dziękuję za odpowiedź w sprawie "chowania twarzy":) Miejmy nadzieję, że to tylko taka zabawa:)
Co do tej dziewczynki no to w dniu, kiedy moja siostra przekazywała oddziałowej ubranka dla małej pojawiła się jej mama. Dziękowała za pomoc, ale podobno za wiele w sprawie opieki nad dziewczynką się nie zmieniło. Sąd ma się zająć sprawą opieki nad małą- do tego czasu pozostanie w szpitalu.

Z okazji naszego Święta życzę Wam Mamuśki duuuużo cierpliwości i zdrowia do opieki nad swoimi maluszkami!

U nas dziś pogoda podobna jak wczoraj, bardzo zimny wiatr, ale zrobimy krótki spacerek do mojej mamy.

Buziaczki dla Was i miłego dnia!

dzien dobry
ja tak na razie na szybko bo jestem w trakcie szykowania na wizytę :D
KOchana to wcale nie oznacza że nie ma już miejsc coś im sie z tym formularzem sknciło i dlatego tak pokazuje :/
jak chcesz iść to musisz swoje dane (imie nazwisko, wiek dzieci, e-mail, numer tel kom )wysłac pv administratorowi " Bestyja:p" na spotkaniowym na Lublinie jest o tym mowa o tu: https://www.babyboom.pl/forum/lublin-f203/nasze-spotkania-36236/index80.html

dziekujemy za kciukasy:tak::tak:

kciuki!

Napisałam priva do bestyji- zobaczymy czy jeszcze jest miejsce

Ostatnia edycja:
Hejo:)

Wszystkiego NAJ Mamusie:-)

U mnie ciut lepiej ale gardło dalej boooli, wyrwałabym sobie je najchętniej:////
Małej spodobało sie ostanio trzymanie za nogi i robienie kołyski na nogi i tak sie bują w ta i w tą, do M mówię że to chyba chwilowa choroba sieroca bo od 3 dni jej juz nie tule i nie całuje buuuuu:(
Wiktor ma dzis rejs, jejku jak żałuje że mnie tam nie bedzie, że nie będę widziala tego zaskoczenia i tej radości a że dziś dzień matki to pewnie mamy bedą w komplecie:( dołuje mnie to dzis strasznie:(

aluśka powodzonka!!!! nadal macie kupkowy problem?

uciekam bo marudzi....

dzien dobry :)

WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE W MACIERZYNSTWIE DZIEWCZYNKI :D oby nasze dzieci nam zdrowo rosly i byly szczesliwymi ludzmi bo szczesliwa mama to szczesliwe dziecko i odwrotnie :D
No i nie zapominajmy o naszych mamach z ktorymi czesto miewamy spiecia (bo takie uroki doroslego odrebnego zycia) a dla ktorych jestesmy tym samym czym sa dla nas nasze pociechy - radoscia i darem zycia.

Aluska kciuki trzymam no ale ja ciagle za Was trzymam zeby wszystko sie wyklarowalo pieknie.
No i choruskom zdrowia, ta pogoda taka zdradliwa teraz grrr tzn u mnie ale u was chyba tez :> a my spadamy do banku po token bo sie popsul, zapytac o kredyt(bleeeeee, rzygam jak pomysle) i moze odwiedzimy kolezanke jak czas bedzie miala :)

a sika w nocy?
U nas obudzenie w nocy Olka do wysadzenia to był mój najgorszy pomysł! Jest taki jak ja- wybudzony jest zły jak osa i straszna beksa, rzuca nogami, leje się przez ręce więc po jednym razie odpuściłam i zdałam się na niego i mieliśmy o tyle szczęście że w nocy nie sikał ( choć do tej pory czasami mu się zdarza wpadka, nawet ostatnio był taki tydzień że codziennie łóżko zlane - w końcu domyślałam się że tak zareagował na moja ostrą kłótnię z mamą, której niestety był świadkiem, uczestnikiem. Przełknęłam dumę i poprosiłam ją by do nas przyjechała i... już nie sikał w nocy Strasznie musiał to przeżyć :()
Kaja sika w nocy
raz
bo pampers taki siknięty ale nie ! zasikany

Mati strrrasznie dużo pił i pije. Wyczułam go w nocy kiedy pielucha robiła się pełna, a robiła się pełna raz, w okolicy 2 godziny. No więc nastawiałam budzik wcześniej. Nocnik miałam w pokoju przy łóżku i na śpiku go sadzałam. Tak jak odruch Pavłowa, poczuł nocnik pod tyłkiem, natychmiast robił siusiu.:-D
Cały czas był nietomny, nawet oczu nie otworzył!:-D
u mnie to samo
rozbieram na leżąco, nocnik stoi obok łózka
sadzam ją i trzymam bo by się osunęła bo śpi
i do uszka robię ssssssssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
i ona sika :) kładę i ubieram
jeśli się przebudzi później i chce do nas do łóżka iść też ją sadzam ale wtedy jest obudzona
kłopotu z zaśnięciem wtedy nie ma bo moje łóżko działa na nią jak usypiacz :)
w swoim usypia długo a u mnie tylko oczy zamknie ;)

+++++++++++++++++++++++++++++++++
Widziałam gdzieś na którejś foci że dajecie maluchom już chrupki kukurydziane, te pałki
dałam więc dziś Adasiowi
ale się cieszył a pałka znikła w sekundę przysłowiową! ciamkał i ciamkał
i od wczoraj je gołębia i kurna w końcu JE a nie pluje i ciamkoli

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry