reklama
(( tzn jak jestes na L4 od ginekologa lub od rodzinnego ale ze wsakazaniem ze chodzi o ciaze, to nie tracisz nic z pensji. Dostajesz ja w takiej wysokosci jak dotychczas, czasami nawet ciut wiecej ale nie pamietam do czego to zalezy.
Nie rozumiem pytania o netto :]
Nie rozumiem pytania o netto :]
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
hmmm tyle co pensji... nie zupełnie. Biorą średnią z całego roku i wyliczają ci ile dostaniesz. Jeśli miałas podwyżkę i zarabiasz więcej to nie dostaniesz tyle samo.
sarka
trójkowa mama
Witam z rańca.
Jak sie okazało moje dziecko nie ma anginy ale gorączka była przedsmakiem ...ospy! więc zaczynamy zmagania z wirusiskiem:/
(( a to zalezy czy chcesz iść na chorobowe np, na gardło i wrócić po paru dniach do pracy czy chodzi ci o ciągłość zwolnienia już do porodu? bo jeśli to drugie to dostajesz 100% pensji ale "czystej" pensji,bez żadnych dodatków, tak samo na macierzyńskim.
ja juz więcej nie pytam o wątek zamknięty...
Jak sie okazało moje dziecko nie ma anginy ale gorączka była przedsmakiem ...ospy! więc zaczynamy zmagania z wirusiskiem:/
(( a to zalezy czy chcesz iść na chorobowe np, na gardło i wrócić po paru dniach do pracy czy chodzi ci o ciągłość zwolnienia już do porodu? bo jeśli to drugie to dostajesz 100% pensji ale "czystej" pensji,bez żadnych dodatków, tak samo na macierzyńskim.
ja juz więcej nie pytam o wątek zamknięty...
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Sarka widzę, że dostałaś zapeszenie do wątku zamkniętego więc nie rozumiem o co kaman... nie wiesz jak wejść czy jak??ja juz więcej nie pytam o wątek zamknięty...
Dziewczyny a co się dzieje z missiiss??
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
melduje sie jestem moje kochane mialammale cholerne problemy z netem i routerem myslalam ze mnie szlak trafi aagggrrr ale maz pogrzebal i wrocilo wszystko do normy...
u mnie ok slonko swieci pieknie dobrze sie czuje duzo spaceruje a wczoraj nawet jadlam lody z posypka strzelajaca :>D ale czad byl
mdlosci powoli przechodza i dzieki bogu juz dzis odstawiam dupka mam nadzieje ze nie zaszkodzi to odstawienie i ze gin dobrze radzi -ale napewno jeszcze kilka dni i wchodze w poczatek 4 miecha jupiii tyle czasu suwaczka nie widzialam ze mi pomknal strasznie do przodu
ide ponadrabiac conieco i dziekuje za pamiec postaram sie takich numerow wiecej nie robic
u mnie ok slonko swieci pieknie dobrze sie czuje duzo spaceruje a wczoraj nawet jadlam lody z posypka strzelajaca :>D ale czad byl
mdlosci powoli przechodza i dzieki bogu juz dzis odstawiam dupka mam nadzieje ze nie zaszkodzi to odstawienie i ze gin dobrze radzi -ale napewno jeszcze kilka dni i wchodze w poczatek 4 miecha jupiii tyle czasu suwaczka nie widzialam ze mi pomknal strasznie do przodu
ide ponadrabiac conieco i dziekuje za pamiec postaram sie takich numerow wiecej nie robic
Podziel się: