reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Tunia szkoda słów, no i jak pisze kotkanadachu przemyśl dokładnie co chcesz zrobić w przyszłości- tak abyś przez głupiego palanta nie obudziła się w ręką w nocniku :/

Kurczę mamy pierwsze bliźniaki na forum :) fajnie :)

reklama
tunia - palant jeden glupi. ja bym tam od razu mu odszczekala, bo takich tekstow nienawidze :szok: przemysl ta wlasna firme, bo bedac mloda mama takie rozwiazanie moze byc rzeczywiscie fajne - jestes pania siebie i mozesz obskakiwac kilka firm. do tego teraz jest zus przez dwa lata obnizony dla tych, ktorzy zakladaja pierwsza firme.

ja w pracy juz prawie wszystkim powiedzialam - jeszcze zostal mi jeden szef (a mam kilku) na jutro. wszyscy rece zalamuje, co oni zrobia jak pojde na zwolnienie. a najbardziej chyba szefowie, ktorzy czarna robote zganiaja na mnie - niedlugo beda sie musieli w koncu do roboty wziac :-)

krolcia tak to byłam ja:tak:
teraz zapłaciłam za baaaardzo dokładne i długaśne usg z nagraniem i przełączaniem w trakcie na 3d 150 zł, więc chyba rozsądna cena:-) , a Tobie w zeszłej ciąży dobrze określił płeć?
Tak, dobrze określił!:-) Jak tylko przyłożył machinę do mojego brzucha to stwierdził"jak ten wasz synek się wierci" Nawet nie zdążyłam pół słówka powiedzieć:szok:! Mąż prosto z pracy dojechał na to usg, w mundurze(żołnierz), stanął na baczność i spytał poważnie czy aby na pewno:evil:!!! Lekarz się zaśmiał i stwierdził, że melduje chłopca:-D! A jeśli się pomylił to odda kasę za wózek, wyprawkę i malowanie pokoju na niebiesko! Mam na pamiątkę piękne zdjęcie klejnotów synka z podpisem "pitolek":-D
Bardzo sympatyczny gość!
Jak mówisz 150 zł, to dobra cena! zadzwonię i się umówię, bo wiem, że u niego terminy dłuuuugie.

dzięki dziewczyny, rzeczywiście nie ma się co chamem przejmować, plan zawodowy mam obmyślony, jutro się spotykam ze znajomym, który zakłada ludziom działalności gospodarcze więc dokładnie wie co i jak, jakie opłaty, składki itd,
najtrudniejsze będą negocjacje z szefami co do kasy jaką mieliby mi zapłacić, no zobaczymy jak to będzie,

uciekam już bo zmęczona jestem strasznie, nie wiem czy w ciąży można, bo gdzieś czytałam, że lepszy prysznic, ale dziś z tych nerwów muszę się w piance wymoczyć....

do jutra Ciężaróweczki :*

Hej dziewczynki,
Witam nową mamusię:-)
Ja niestety teraz mam czas wejść na forum tylko raz dziennie więc przepraszam, że tak mało na razie się udzielam ale obiecuję po przejściu na L4 poprawę:-) dziś w pracy do 18 siedziałam, a potem musiałam u rodziców wziąść prysznic u mnie 2 raz w miesiącu przez tydzień brak ciepłej wody:angry::angry::angry::angry::angry: MASAKRA
Jeśli chodzi o wakacje to chcę wyjechać za granicę ponieważ tak planowaliśmy po ślubie a ze wzglęgu na pracę Marcina wszystko nam od października przesunęło.
Ja mam całkiem nieźle bo mieszkam w Gdyni do morza blisko, kaszuby (jeziorko 10 min. od domu tam jeździmy w wakacje:tak:) a na mazurach teściu więc jest w czym wybierać ale w tym roku chcę właśnie postawić na egzotykę.
Co do prania to u mnie podział taki białe, ciemne, różowe (6 letnia dziewczynka) i kolor absolutnie nie mam problemu z uzbieraniem kupeczek:-)
Tunia bardzo mi przykro co do pracy:wściekła/y:
Mamolka bardzo proszę podpowiedz bo jakoś mi umknęła wiadomość o bliźniakach
Wszystkim gratuluję udanych dzisiejszych wizyt i trzymam kciuki za jutrzejsze

Tunia brak słów po prostu!!!!!!!
Ja to bym chyba jak najprędzej realizowała pomysł o własnej działaności bo to świetny pomysł! a im z wielką satysfakcją wręczyła wymówienie i zostawiła ich z małym "bałaganem" a co, jak takie chamy to niech się bez ciężarnej gimnastykują!!!!!!!

mamolka gdzie te bliżniaki:)))

niech mnie ktos nakieruje na ten nasz watek zamkniety bo ja nie mogę go wyniuchać:/

Wyręczę mamolkę:) bliźniaki są na zdjęciach z usg:D

Co do zamkniętego wątku, to wypatrzyłam zamkniętą grupę grudnióweczek i to pewnie o to chodzi, ale za pieruna nie wiem jak się tam dostać:)mamolka!!!!:) pomożesz??:D

reklama
ainah21 - na Twoim weselu to mnie policz podwójnie do jedzenia wszelkich polskich potraw, hehe
nawet sobie nie wyobrażacie, ile bym dała za kiszonego lub małosolnego ogórka.... (ale nie tyle ile chcą w polskich delikatesach w Paryżu, bo za jednego normalnie bym miała z pół kilo co najmniej). Albo właśnie gołąbki, bigos, gotowaną białą kiełbasę... ech, ta emigracja...
hehehehehehe a ja mam wesele w knajpie gdzie specjalizują się w "polskim jadle" :)))))))))))

Do góry