reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

cześć dziewczyny

ja dzisiaj to wpadłam tylko na chwilkę, widzę że się ładnie rozgadałyście, mam nadzieję że jutro w pracy nadrobię zaległości

dzisiaj cały dzień spędziłam z rodzinką i mam lepszy humor, nie mówie że mnie smutki opuściły na dobre, ale jest lepiej, zwłaszcza że dzidzia mnie zamęcza swoim wielkim już apetytem i jem co 2 godziny ;-)

dobrej nocki życzę

reklama
kbetina taki apetyt? po suwaczku widzę, że jest to 6 tydz. Twojego maluszka, powiedz, czy to jest 6-ty od momentu poczęcia, czy 6-ty od pierwszego dnia cyklu?? ja od pierwszego dnia cyklu kończę 5 tydz. i nie mam takich oznak jeszcze.

gratuluję wszystkim ciąży!!! ja 22 kwietnia zrobiłam po raz pierwszy w życiu test ciążowy i okazał się trafiony!! 4 maja idę na pierwszą wizytę do lekarza, na usg. ja na razie zero dolegliwości, tylko brzuch mi urósł...
pozdrawiam!!

Witam!!!!

Przywitałam sie tam gdzie powinnam,trochę lakonicznie....ale jak bym zaczęła pisać to epopeja narodowa by mi wyszła:baffled::baffled::baffled:.Test zrobiłam dzisiaj bo @ brak a że innych objawów tez brak to umówiłam się wcześniej u doktorki na wywołanie.....a tu:szok::szok::szok::szok::szok:.Wizyta odwołana i do mojej ciążowej doktorki trzeba kartę wyciągnąć......Jetem wytrącona z równowagi:baffled::baffled::baffled::baffled:
ja też mam straszny apetyt... kurcze jadłabym co chwile, chyba że już nie mam miejsca w żołądku, ale jak tylko sie robi to zapelniam znowu ;)
U mnie zero apetytu.Do tej pory cieszyłam się z tego bo....liczyłam na to że schudnę:-D:-D:-D:-D a tu raczej w drugą stronę:tak::tak::tak::tak:.

Witam laseczki po weekendzie, i jak minął?? u mnie jak zwykle skończył się mega wqr.... ale pewnie juz do porodu tak będzie. Poza tym jutro mam wizyte u lekarza i juz mega sie denerwuje czy wszystko ok bedzie... apetytu do jedzenia wogole nie mam:(( Jeśli którą s zwas ma problemy z migrenowymi bolami glowy w ciazy i niskiem cisnieniem to lekarz mojej kolezanki z Niemiec zalecił (i to sie sprawdza) filiżanke kawy po sniadaniu, 1,5 litra wody mineralnej (nie mniej) i po poludniu druga filizanke kawy. Działa! Ulga niesamowita

Jeśli którą s zwas ma problemy z migrenowymi bolami glowy w ciazy i niskiem cisnieniem to lekarz mojej kolezanki z Niemiec zalecił (i to sie sprawdza) filiżanke kawy po sniadaniu, 1,5 litra wody mineralnej (nie mniej) i po poludniu druga filizanke kawy. Działa! Ulga niesamowita
Będzie OK:tak::tak::tak::tak: ciąża to u mnie jedyny okres kiedy nie miałam migren....ale dzięki za radę i mam nadzieję że się nie przyda;-);-);-);-)

Lecę do pracki!!!!!

dzień dobry,
witam wszystkie nowe mamusie
Ja dziś zaczęłam dzień od przytulenia sedesu :/ Zauważyłam, że mam mdłości i wymioty co drugi dzień...póki co :D Byłam z siuśkami w laboratorium, zrobiłam morfologię i glukozę. I padam na pysk-a tu dopiero początek dnia. Za to pogoda piękna na dworze :D

Dziewczyny kiedy macie termin porodu? Z suwaczków nie chcę zgadywać :D
IzaDS
agbar
Olcia24
Lady87
madziarraaa
little pony
Lena__R

Kejcikm
lorry
kaczucha12345
ines2707
Elena
gufi
mamake

kbetina taki apetyt? po suwaczku widzę, że jest to 6 tydz. Twojego maluszka, powiedz, czy to jest 6-ty od momentu poczęcia, czy 6-ty od pierwszego dnia cyklu?? ja od pierwszego dnia cyklu kończę 5 tydz. i nie mam takich oznak jeszcze.

Jest to 6 tydzień od pierwszego dnia cyklu. Dzieciak mnie strasznie męczy, bo jak nie zjem czegoś jak mnie mdli to za chwile jestem głodna, a mdłości przechodzą po pierwszych kęsach. Dzisiaj o 8.00 zjadłam bułkę która mi się jeszcze odbija, a już czuje że znowu coś powinnam zjeść, bo już mnie dopadają mdłości. Będę gruba okropnie. W pierwszej ciązy to w tym okresie miałam tylko odrzucenie od śniadania, które jadła dopiero koło godziny 10.00 bo wcześniej mnie mdliło, a teraz jak nie zjem a np: wypiję herbatę to od razu mogę biec do wc.:no:

reklama
Witam o poznym poranku :tak:

ja juz w pracy, ale cos weny nie mam do roboty :dry:

bambilam - u mnie tez 5-6 tydz. i tez na razie zadnych dolegliwosci. jedynie strasznie mnie suszy i ciagle pije.

mamolka - wspolczuje wymitow. mnie na szczescie ominelo to w pierwszej ciazy i mam nadzieje, ze teraz tez tak bedzie. co do terminu porodu, to wieczorem wstawie suwaczek i wtedy bede wiedziec.

Milego dzionka :-)

Do góry