reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

hej

madalia ale cia dawno nie bylo loho... :) fajnie ze napisalas. a gdzie pracujesz?? w tym wojskowym gdzie chcialas??
ewaciesze sie ze u was wsio ok :) i ze plec znacie ;)
dziewuszki odnosnie sprzeczki szczepionkowej pousuwalam niepotrzebne posty bo sie niemilo czytalo mam nadzieje ze juz zadnych wiecej nie bedzie :)
ide do wyra bo cieknie mi z nosa i znow chyba mi temp skkoczyla :/

reklama
Oglądam taki program na discovery i aż się wierzyć nie chce:szok::no::szok:!!! Na discovery travel&living O 11.00, 14.30 i jakoś wieczorem jest taki program ciąża z zaskoczenia. Kobiety nie wiedzą, że są w ciąży i z podejrzeniem(swoim) torbieli czy kamicy nerkowej, czy zatruciem lądują w szpitalu gdzie się okazuje, że rodzą właśnie!:szok: Gdybym nie wiedziała, że to dokument to bym w to w życiu nie uwierzyła:no::no::no:!!!! Zresztą jak to oglądam to trudno mi nieraz uwierzyć.:eek::eek::eek::eek:

Rany, mój Mąż zwariował... Podpisuje się w smsach "Głowa Rodziny"... To ja już chyba wolałam, jak nie znał płci Dziecka ;)

Powoli dochodzę do siebie po tym dzisiejszym bieganiu po szpitalu. Tylko - nie wiem czemu - strasznie mnie cały czas pośladki bolą...:/ Normalnie siedzieć nie mogę... Masakra...

To ja dla odmiany zazdroszczę tego całego zamieszania z mężem :) Ewuś pamiętaj, że może on jest głową rodziny ale ty szyją, która tą głowa porusza ;-)

To ja dla odmiany zazdroszczę tego całego zamieszania z mężem :) Ewuś pamiętaj, że może on jest głową rodziny ale ty szyją, która tą głowa porusza ;-)

A co do tego to nie ma najmniejszej wątpliwości ;) I Mąż sobie z tego doskonale zdaje sprawę ;) Ale chyba mu z tym dobrze ;)

Jej, ale mi się humor poprawił. Dopiero teraz czuję całe to napięcie ubiegłego tygodnia. Aż mnie głowa z tej radości rozbolała ;)

Mnie tez główka boli w nocy zaczęła dokuczać i tak ćmi co chwilkę,kawusie zarzucę sobie i zobaczymy może przejdzie,a przynajmniej przechodziło kiedyś :)
Już 1000 strona zapisana :)

Uff ale sie zmeczylam! Jednak musze jakos sie zaczac oszczedzac na zakupach bo coraz gorzej mi sie chodzi. Zwlaszcza jak znow wracalam z pelnymi torbami. Ale ugotowalam duzy gar gulaszu. Warzyw od groma! Marchewka, seler, pietruszka, papryka, fasolka, cebula.... Mniam :)

Jeszcze tylko 2 h i w koncu wizyta (dokladnie o 19:40) - no :) Zdam relacje, ale pewnie w domu bede okolo 22 dopiero, bo trzeba rodzicow i tesciow objechac :-p

Pieknie - juz 1000 :)

reklama
madalia - ciesze sie, ze u Was sie unormowalo. tylko oszczedzaj sie w tym szpitalu!!!

mnie dzis podczas jazdy samochodem zlapal zkurcz w nodze - w lydce, tylko z przodu. myslalam, ze zaraz zjade na pobocze, ale stalam w korku na waskiej ulicy i chyba zatamowalabym ruch ... dobrze, ze szybko poscilo, bo lzy normalnie mialam w oczach!!!

lece robic paprykie pieczona na jutro :)

Do góry