reklama
Witam wieczorkiem
Kilka słów co u nas i zmykam do wyrka
W weekend byłam szkole ale przeżyłam chociaż nie było zbyt przyjemnie siedzieć po te 10godzin ponieważ brzuch mi sie stawiał jeśli można to tak nazwać (bo robił sie taki twardy i bolący) ale jakoś to wytrzymałam z ciekawych rzeczy to mam już ustalone dwa egzaminy w tym jeden na 4 grudnia bo tak mi plan ułożyli ze dietetyki mam tylko dwa zjazdy tzn miałam bo już w sobotę jeden zaliczyłam a kolejny zjazd dopiero 4.12 więc chcąc nie chcąc musi być tego dnia egzamin i mam zamiar na nim być najwyżej mi wody w szkole odejdą no chyba ze Martynka ze chce wyjść wcześniej i już będę po wizycie w szpitalu
Wczoraj zaliczyliśmy wizytę u lekarza bo miałam sie zgłosić po ostatniej kuracji antybiotykowej i obie z Amanda zostalyśmy obsluchane, w gardełko pani doktor tez zajrzała i wychodzi na to że jesteśmy zdrowe
ale wczesniej ostałysmy się w kolejce 45minut niby na godziny sa zapisy a i tak d...pa z tego wychodzi bo się baby stare bez numerków pchają a już o ustąpieniu ciężarnej to żadnej szansy nie ma
My byliśmy zapisani na 10.00 a 10.45 dopiero do gabinetu weszłyśmy
No to tyle u nas jutro postaramy sie poczytać co u Was
Spokojnej nocki wam zycze:-):-)
Kilka słów co u nas i zmykam do wyrka
W weekend byłam szkole ale przeżyłam chociaż nie było zbyt przyjemnie siedzieć po te 10godzin ponieważ brzuch mi sie stawiał jeśli można to tak nazwać (bo robił sie taki twardy i bolący) ale jakoś to wytrzymałam z ciekawych rzeczy to mam już ustalone dwa egzaminy w tym jeden na 4 grudnia bo tak mi plan ułożyli ze dietetyki mam tylko dwa zjazdy tzn miałam bo już w sobotę jeden zaliczyłam a kolejny zjazd dopiero 4.12 więc chcąc nie chcąc musi być tego dnia egzamin i mam zamiar na nim być najwyżej mi wody w szkole odejdą no chyba ze Martynka ze chce wyjść wcześniej i już będę po wizycie w szpitalu
Wczoraj zaliczyliśmy wizytę u lekarza bo miałam sie zgłosić po ostatniej kuracji antybiotykowej i obie z Amanda zostalyśmy obsluchane, w gardełko pani doktor tez zajrzała i wychodzi na to że jesteśmy zdrowe
ale wczesniej ostałysmy się w kolejce 45minut niby na godziny sa zapisy a i tak d...pa z tego wychodzi bo się baby stare bez numerków pchają a już o ustąpieniu ciężarnej to żadnej szansy nie ma
My byliśmy zapisani na 10.00 a 10.45 dopiero do gabinetu weszłyśmy
No to tyle u nas jutro postaramy sie poczytać co u Was
Spokojnej nocki wam zycze:-):-)
szczerze współczuję bo wiem co to znaczy:-( przeżyłam kanałowe leczenie bez znieczulenia w pierwszej ciążyCześć dziewczynki,żyję
ALe mam dosyć dentystów a tu 5 10 znowu na poszerzanie kanałów i wypełnianie. Dziś bez znieczulenia dentystka powiedziała że poradzimy sobie bez znieczulenia całe leczenie kanałowe więć pare razy skakałam na tym fotelu ale pewnie najgorsze jeszcze przedemną buu
witaj wśród nas:-)Witam wszystkie grudniowe mamusie:-)
trochę późno się tu pojawiłam, czego bardzo żałuję no trudno. Ja również termin mam na grudzień - dokładnie 23. Mam 3-letnia córeczkę, a teraz czekamy na synka:-)
pozdrawiam
oj nie zazdroszczę dobrze że Cię ten skurcz puścił mnie takie skurcze w nogach z rana łapią mimo że dwa razy po dwie tabletki magnezu biorę czyżby to za mało byłomnie dzis podczas jazdy samochodem zlapal zkurcz w nodze - w lydce, tylko z przodu. myslalam, ze zaraz zjade na pobocze, ale stalam w korku na waskiej ulicy i chyba zatamowalabym ruch ... dobrze, ze szybko poscilo, bo lzy normalnie mialam w oczach!!!
)
ale pędzicie z tym pisaniemMnie tez główka boli w nocy zaczęła dokuczać i tak ćmi co chwilkę,kawusie zarzucę sobie i zobaczymy może przejdzie,a przynajmniej przechodziło kiedyś
Już 1000 strona zapisana
mnie takie skurcze w nogach z rana łapią mimo że dwa razy po dwie tabletki magnezu biorę czyżby to za mało było
Ja biorę 3 razy po 2 tabletki i też mnie w kurcze w łydki łapią. I w stopy - nie wiem, które gorsze. Taka chyba ciążowa uroda nasza
to jeszcze ja
to ja sobie zwiększe tak jak Ty bierzesz może przestana mi te skurcze dokuczaj albo zacznę sie do nich przyzwyczajać;-)Ja biorę 3 razy po 2 tabletki i też mnie w kurcze w łydki łapią. I w stopy - nie wiem, które gorsze. Taka chyba ciążowa uroda nasza
reklama
H
hałabała
Gość
czesc, ja juz nie moge spac, dziecko mnie skopalo i sie obudzilam.Teraz popijam kawke:-)
Podziel się: