reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Szwarou wszystko sie ułozy. Ważne,ze w razie wcześniejszego porodu dziecko przeżyje. Im bliżej końca tym lepiej.

reklama
Cześć dziewczynki,żyję:tak:
ALe mam dosyć dentystów a tu 5 10 znowu na poszerzanie kanałów i wypełnianie. Dziś bez znieczulenia:szok::wściekła/y: dentystka powiedziała że poradzimy sobie bez znieczulenia całe leczenie kanałowe :no: więć pare razy skakałam na tym fotelu:baffled: ale pewnie najgorsze jeszcze przedemną buu:no:

Dla mnie zbytnio też nie chciała dać,ale zapowiedziałam ,ze bez znieczulenia nie dam zęba leczyć. Stanęło na moim.

Witam wszystkie grudniowe mamusie:-)
trochę późno się tu pojawiłam, czego bardzo żałuję:tak: no trudno. Ja również termin mam na grudzień - dokładnie 23. Mam 3-letnia córeczkę, a teraz czekamy na synka:-)
pozdrawiam:rofl:

Witam wieczorkiem :rofl2:

Kilka słów co u nas i zmykam do wyrka:-p
W weekend byłam szkole ale przeżyłam chociaż nie było zbyt przyjemnie siedzieć po te 10godzin:baffled: ponieważ brzuch mi sie stawiał jeśli można to tak nazwać (bo robił sie taki twardy i bolący:baffled:) ale jakoś to wytrzymałam:confused2: z ciekawych rzeczy to mam już ustalone dwa egzaminy w tym jeden na 4 grudnia:eek: bo tak mi plan ułożyli ze dietetyki mam tylko dwa zjazdy tzn miałam bo już w sobotę jeden zaliczyłam a kolejny zjazd dopiero 4.12 więc chcąc nie chcąc musi być tego dnia egzamin:baffled: i mam zamiar na nim być najwyżej mi wody w szkole odejdą:-p no chyba ze Martynka ze chce wyjść wcześniej i już będę po wizycie w szpitalu:rofl2:
Wczoraj zaliczyliśmy wizytę u lekarza bo miałam sie zgłosić po ostatniej kuracji antybiotykowej i obie z Amanda zostalyśmy obsluchane, w gardełko pani doktor tez zajrzała i wychodzi na to że jesteśmy zdrowe:cool:
ale wczesniej ostałysmy się w kolejce 45minut :eek: niby na godziny sa zapisy a i tak d...pa z tego wychodzi bo się baby stare bez numerków pchają a już o ustąpieniu ciężarnej to żadnej szansy nie ma:angry:
My byliśmy zapisani na 10.00 a 10.45 dopiero do gabinetu weszłyśmy:baffled:

No to tyle u nas jutro postaramy sie poczytać co u Was:tak::tak:

Spokojnej nocki wam zycze:-):-)

Cześć dziewczynki,żyję:tak:
ALe mam dosyć dentystów a tu 5 10 znowu na poszerzanie kanałów i wypełnianie. Dziś bez znieczulenia:szok::wściekła/y: dentystka powiedziała że poradzimy sobie bez znieczulenia całe leczenie kanałowe :no: więć pare razy skakałam na tym fotelu:baffled: ale pewnie najgorsze jeszcze przedemną buu:no:
szczerze współczuję bo wiem co to znaczy:-( przeżyłam kanałowe leczenie bez znieczulenia w pierwszej ciąży:baffled:
Witam wszystkie grudniowe mamusie:-)
trochę późno się tu pojawiłam, czego bardzo żałuję:tak: no trudno. Ja również termin mam na grudzień - dokładnie 23. Mam 3-letnia córeczkę, a teraz czekamy na synka:-)
pozdrawiam:rofl:
witaj wśród nas:-)

mnie dzis podczas jazdy samochodem zlapal zkurcz w nodze - w lydce, tylko z przodu. myslalam, ze zaraz zjade na pobocze, ale stalam w korku na waskiej ulicy i chyba zatamowalabym ruch ... dobrze, ze szybko poscilo, bo lzy normalnie mialam w oczach!!!
)
oj nie zazdroszczę :baffled: dobrze że Cię ten skurcz puścił:sorry: mnie takie skurcze w nogach z rana łapią mimo że dwa razy po dwie tabletki magnezu biorę:baffled: czyżby to za mało było:eek:
Mnie tez główka boli w nocy zaczęła dokuczać i tak ćmi co chwilkę,kawusie zarzucę sobie i zobaczymy może przejdzie,a przynajmniej przechodziło kiedyś :)
Już 1000 strona zapisana :)
ale pędzicie z tym pisaniem:cool:

Mnie też łapią te okropne skurcze co rano ale magnezu nie mogę łykać bo haftuję:no::-) i to ostro,nieraz nawet po witaminach ale nie chce przestać brać bo chcę żeby malutka była zdrowa:-D
Nie mogę zasnąć,co za męka:-(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry