reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

czesc babeczki.
melduje, ze jestem cala i zdrowa na Majorce :D i mam nadzieje, ze malenstwo czuje jaka mama jest szczesliwa ze moze tu byc i cieszy sie tez. jest goraco ale na szczescie do naszych lipcowych upalow jeszcze ladnych kilka stopni brakuje wiec do przezycia :)
sciskam was wszystkie i niebawem sie odezwie znowu:)

Ale Wam fajnie :) Miłego wypoczynku i pozdrowionka :)

reklama
Widze, ze niedziela u wszystkich zjeta, bo malo postow :tak:

ja w sobote wieczorem bylam na imprezce - byli super chociaz wytrzymalam tylko do 24. dzis caly dzien spedzilam u moich rodzicow - bylismy na b. dlugim spacerku polaczonym z puszczaniem latawca i grzybobraniem. Ninka zachwycona, bo znalazla grzybka :-) wogole to zebralismy mala reklamoweczke chcociaz chodzilismy tylko godzine i wcale sie nie staralismy ;-) oczywiscie grzybki zostaly wchloniete na obiadek - MNIAM :-D

moj maz wrocil jakas godzinke temu z zagli i teraz sie doszorowuje w kapieli. zaraz ide spac, bo padam ...

Gosia - ale Ci zazdroszcze tego slonca!!! wypoczywaj na maxa

cześć, może i u nas trochę zimno ale najważniejsze że słoneczko, ja ledwie turlam się. miałam dziś okropną noc... najpierw miałam wrażenie że się uduszę - zjadłam na kolację 3 kawałki strucli z jogurtem i żołądek właził mi na płuca:baffled:, potem zaczęły mnie boleć nogi i było za gorąco, więc się rozkryłam ale w nocy chyba było za zimno i okryłam się tak że wstałam spocona :crazy:, do tego zauważyłam że poszła mi w nocy krew z nosa :angry:
ale wstałam dziwnie wyspana i postanawiam rozpocząć dobry pracowity dzionek
miłego poniedziałku i wam kobitki życzę

Ostatnia edycja:
Była ostatnio na wątku o rzeczach dla dzieci mowa o kroplach do nosa dla maluchów, a ja chyba zacznę od dziś je stosować na sobie. Już normalnie oddychać nie mogę przez ten zatkany nos. Od początku ciąży tak mam, ale teraz mi chyba Mały wchodzi na przeponę i już w ogóle ciężko nabrać powietrza. Wyczytałam na kroplach, że są bezpieczne w ciąży, więc je wypróbuję...

Jeszcze 25 godzin do jutrzejszego badania... Zaczynam odliczać...

Witam Was:)
Wczoraj urodzinowo i prezentowo. Tylko prezentów więcej dostał Maluszek niż jubilat:p Brat przyjechał i dostaliśmy przewijak, fotelik samochod., przybory kosmetyczne, kocyki etc, kilka ubranek, pluszaka...Jest już prawie wszystko tylko brakuje Maluszka...;)Aż zaczynam łapać schizę czy aby nie za wcześnie wszystko mamy, no ale my z tego kupiliśmy niecałe 5%...;)
Pozdrawiam Was i miłego dnia!!!

cześć babolki!

ale tu pustawo...nawet nie miałam zbytnio czego nadrabiać po weekendzie:/

ja miałam bardzo pracowita sobotę. Urodzinki syna cd. czyli 16 osób plus troje dzieci:/// na moim mega metrażu!!!
od piątku do soboty ok 16 stałam w kuchni, ale przygotowałam sporo pyszności. Goscie zadowoleni. Przy stole temat nr jeden PORÓD. Każda z obecnych pań (mama, babcia, teściowa, szwagierka, siostra) uskuteczniały wspominki itd:D strasznie mnie to bawi jak każda lepiej wszystko wie:)))

noc miałam tragiczną...Z Matim jakoś lepiej sypiałam (mimo, że byłam duuuuużo większa). Kręgosłup mnie tak napie...lał, że wstałam już o 6. Stwierdziłam, że nie ma sensu się męczyć. Każdy obrót to mega wyzwanie...do tego mała tak się rozpychała, że myślałam, że mi pępkiem wyjdzie dosłownie:///

p.s. zimno, mokro, ponuro brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Witam Babeczki;-)
U nas dzis piękne slonko i ma być 20 st:tak:

Musze dziś ogarnąć chałupkę, poprasować, poprać, weekend za sobą mam aktywny, wczoraj łazikowaliśmy po lesie potem grillowaliśmy, zimnawo było ale nie padało, kupiłam tez wczoraj malutkiej przepiekne ciuszki i buciki:-)
Jedynie co mnie dobijało to ta moja rwa kulszowa,coraz bardziej mi dokucza:wściekła/y:a jak juz usiąde i chwile posiedze to ruszam się jak paralityk:sorry2:

agaj nie sądzę że to za wcześnie, zdecydowanie nie:-pfajnie tak coś od kogoś dostać....my wszystko musimy sami, po wiktorku mało co zostało bo albo rozdaliśmy własnie albo się sprzedało na allegro, a teraz by się przydało:sorry2:

ewa podziwiam za tak odważne chęci posiadania mega rodzinki:-D, wiesz ja zawsze z kolei chciałam trójeczkę (tez sama mam dwie siostry i mąż też dwoje rodzeństwa:tak:) ale tak jakoś stwierdzam że na dwójce poprzestaniemy hehehe, z wieeelu powodów;-)życze Ci więc wytrwałości i by Twoje plany i marzenia nie zgineły śmiercią naturalną:-p

reklama
Do góry