reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

cześć dziewczyny

witam w gronie nowe mamusie ;-)

ja wczoraj byłam w fatalnym nastroju, a fizycznie też nie fajnie bo głowa bolała tak że aż mdliło, mam nadzieję że dzisiaj będzie lepiej

reklama
oj kbetina ostatnio dopadła ciebie chyba chandra. A wiesz jakie jest lekarstwo na to? Duuużo czekolady lub lodów albo spokojny spacer, wyjście do kina, no i oczywiście zakupy!

kaczucha poczekaj do 7 tyg ( bo tak średnio pojawiają się mdłości) :p Jeszcze będziesz sobie pluć w brodę. hehehehe ;-)

Czesc dziewczynki, dzien dobry dla wszystkich nowych :)

U nas dzis piekne sloneczko ale wiatr, ze leb chce urwac wiec znow pewno ze spaceru nici...

dziewczyny dziękuję wam za wsparcie. jesteście kochane! wczoraj odebrałam drugi wynik i zwalił mnie z nóg. w środę miałam 1569 a w piątek 1604. nie wiem co dalej, idę do gina jak na ścięcie.

Witam serdecznie wszystkie Mamuśki;) Melduję że jestem szczęśliwą grudnióweczką z terminem na 26 :))) Jestem juz po pierwszej wizycie u gina, kropeczka ma 5,1 mm, i wszych ok :)
Jestem też mamą Wiktorka, który w sierpniu skończy 5 lat i nie może doczekać się....brata oczywiście;)hehe
Widzę że wąteczek bardzo żwawy i bardzo chętnie do Was dołącze na ten szczególny dla nas okres.
Pozdrawiam

Witam kolejne szczęśliwe mamusie :tak:
Ja dziś miałam z rana ból brzucha, ale na szczęście szybko przeszło, pewnie fasolka się rozpycha i rośnie:-)
Niestety weekend nie zapowiada się wspaniale bo wczoraj zepsuł nam się samochód, nagle zgasł i kiszka już nic nie dało się zrobić. Mechanik myślał, że to pierdoła ale okazało się jednak, że nie wie co jest i samochodu nie mamy:wściekła/y: a chciałam dziś z Julią do ZOO pojechać:-( Poza tym samochodem dojeżdżam do pracy 10 min. a autobusem 1h15min.:-( i o 5 będzie trzeba w poniedziałek wstać masakra jakaś.

reklama
joamar to naprawdę fatalnie :/ Ja bez auta to jak bez ręki ;) taki leń ze mnie... :)

Sunshine_Baby trzeba być dobrej myśli :*

Ale wiecie ja myśle, że jak nie mam wymiotów to jest cos nie tak... Straszna panikara ze mnie tym bardziej, że pierwszy to moja pierwsza ciąża... Z chęcią powiedziałabym mamie, która jest na dodatek położną, to by mnie troche pouspokajała, ale póki co czekam na to serduszko :blink:

Do góry