T
Tunia85
Gość
spoko, spoko, rzeczywiście trudniej wyrazić się słowem pisanym niż mówionym,heh
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ewa, tunia, że tak powiem...moje szare komórki faktycznie niebawem całkowicie zanikną
witaj miastowa rodaczko...O dopiero teraz zobaczyłam że jest tu rzeszowianka
witaj miastowa rodaczko...
To sie moze kiedys spotkamy na spacerku co??
Olcia spokojnie... tylko spokój nas może uratowaćwłaśnie odrabiam z moim dzieckiem lekcje i chyba wyjdę z siebie i stanę obok Nie mam ostatnio do niego za grosz cierpliwości, a tutaj niebawem będzie jeszcze Oliwka...mam nadzieję, że to chwilowa nerwica...
na marginesie... widzialam filmiki z porodow... hmm, jestescie pewne ze to jest naturalne??? :O i ze napewno nic nam sie od tego nie stanie?? :O bo wygladalo jak by za dzieckiem mialy wypasc narzady wewnetrzne, a wszystkie panie jak by umieraly hheh no procz tych co mialy orgazmiczny porod heeh boszzzee ))
E tam Wróciłam do mojego posta i faktycznie można go było różnie zrozumieć
Ale faktem jest, że zauważam ostatnio jakieś takie rozluźnienie neuronów Obijam się o wszystko, a Mąż musi do mnie dwa razy mówić to samo, żebym pojęła, o co mu chodzi Podobno pod koniec ciąży ma się coraz słabszą pamięć i koncentrację Może coś w tym jest...
Wiolcia ja też tak mam że brzuch jak kamień i kłucia - lekarz mówi że wtedy należy się położyć na boku i odpocząć - no i nie wiem czy bierzesz ale mi kazał jakieś końskie dawki magnezu brać.
A tak w ogóle to jesień do nas przyszła zdecydowanie i nagle się okazało że żadna kurtka mi się na brzuchu nie zapina.