reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

kategor nie wiedzialam ze tyle juz przeszłaś ale jak wiadomo zdrowie zawsze najwazniejsze... a co do M. to nigdy mu takiego zdania nie mow bo kazdy nawet bilogiczny ojciec ma nerwa i nie takie rzeczy robi albo mówi wiec naprawde sie nie przejmuj-moze mu po prostu puscily nerwy i akurat Tobie sie oberwało. Zobaczysz wszystko sie wyjasni i jutro znow bedzie pieknie:)
Dziewczyny jak macie mozliwosc to odwiedzajcie czasem ciuchlandy, naprawde jakosc tych angielskich ubranek z nexta, george itp nawet uzywane a posluza Wam dluzej niz np ze smyka czy 5-10-15. A czesto jak sie chodzi regularnie to mozna trafic na nówki z metkami. Ja zawsze najpierw je albo prałam w proszku dla dorosłych (czesto tez przelałam wrzątkiem) a potem prałam w dziecinnym. PAulinka nie miala uczulenia-dostała go dopiero jak uprałam w yplonie o dziwo. Nowe tez trzeba miec-bo wiadomo ale naprawde tych ubranek trzeba sporo wiec i kasy na nie tez duzo idzie... Zreszta same wiecie.
A my niedawno wrocilismy z krotkiego spacerku i Paulinka w nowych kaloszkach zaliczała kałuże-ale była zachwycona:)

reklama
kategor no no własnie nie mów tak nigdy bo wyjdzie że w Tobie to siedzi - wiadomo ze siedzi ale lepiej niech facet tego nie wie bądź sprawy sobie tak bardzo z tego nie zdaje:sorry2:A zapewniam Cie ze i biologiczny ojciec musi czasem i potrafi huknąć na swe dziecię:rofl2: ja to jak się ostro z moim kłupimy to nieraz mu dogazowałam że Wiktor to nie jego dziecko i takie tam...:zawstydzona/y::sorry2: oczywiście ten mi tam - no pogadaj se babo...:-Dale w tą stronę niegrożne tym bardziej jak dziecko do ojca podobne:-Dale w drugą to nigdy!!!:no:

Yvona ja jestem fanką ciuszków Nexta, LadyBird, Mark&Spencer i Zary i głównie takie ciuszki własnie mam i dla syna i dla małej teraz też:tak: jakość oczywiście nie do porównania ale tez one są poprostu pięęękne:-p

Sarka wcale ci sie nie dziwie bo to i moje ulubione marki, nie dosc ze super jakosc wykonanie to są śliczne i takie oryginalne. ale ze nie mam tych sklepów tutaj to sie pocieszam w ciuchlandach:)

Ja starałam się kupować ciuszki polskich producentów:tak:. Akurat w Bydzi jest taki producent bawełnianej bielizny:-) i ma swój sklepik baaardzo tani bo daje tam ciuchy z błędami(np przymarszczony materiał w szwie, źle nakładający się wzór i takie tam):happy:.

Ponieważ kocham welur, to od samego początku jest z nami również firma mkgolińscy:happy2: i ich dresy:-D. Są nie do zdarcia:no::szok:!!!!!! Bardzo je chwalę sobie! Nie niszczą się, nie spierają, nie wyciągają, do tego welur jest z odpowiednio długim włosiem dzięki temu KAŻDY powtarzam KAŻDY brud się spierał, błoto, piach, trawa, soczki itd!!!!

Dziś pojechaliśmy oglądać wózki do takiego ogromnego salonu z wózkami i pan nam doradził kilka modeli, kilka innych odradził i mam całkowity mętlik w głowie:rofl2::rofl2::rofl2:
mój dzisiejszy nastrój tez pozostawia wiele do życzenia... wkur...a mnie wszystko i każdy:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: cieszę się, że Mati jutro już idzie do szkoły!!! Trochę spokoju i odpoczynku od tego absorbującego człowieczka dobrze mi zrobi.
Mój S. wyprowadza mnie z równowagi (choć przed chwilą kupił mi różę), ja sama z sobą nie mogę wytrzymać. Poplamiłam nie wiem od czego ulubioną bluzkę! I jeszcze ten zapchany nos i ból gardałaaaaaaaaaaaaaaa:angry::angry::angry::angry:

Dobry wieczór :)

Melduję się że jestem cała i zdrowa ( na ile ciąża pozwala ) :)

Ostatnio mnie komputerowstręt ogarnął i tak jakoś ciężko mi coś pisać.
Chwlaiłam się ostatnio, że brat w końcu się żeni 24 września a wczoraj z konsulatu dzwonili, że przykro im bla bla bla i przełożyli im ślub na 1 października. Ja już nic nie gadam ;/

Missiiss kurcze ale stracha miałaś... dobrze że wszystko się dobrze skończyło i karetka nie musiała babci do szpitala zabierać.

Kategor no to miałaś dziś nieciekawy dzień ... ja tez mam czasami takie dni że tylko ze wszystkimi się kłócę,każdego oskarżam że mnie nie rozumie i się obrażam,a potem ryczę jak głupia.. na szczęście zdarza mi się to rzadko - inaczej chyba męża kurwica by strzeliła :D

No i życzę powodzenia przyszłym mamusiom przedszkolno- zerówkowych dzieci :) Jutro 1 WRZEŚNIA :)

a ŻE 1 wrzesień to i nam z mężulem 3 rocznica ślubu wybije :) ale ten czas pędzi - jak szalony :)

a co ciekawego u innych mamuś ? Elena, Myangel, madalia, słomiana_wdowa.... ?

Olcia- spokojnie ;) a z jakiej okazji różyczka ? :>

Hej dziewczynki widzę, że dziś nerwowy dzień.
Mamolka życzę jutro udanej rocznicy.
Ja już zakończyłam moje sprzątanie przedremontowe, wczoraj walczyłam 12h od 10 do 22 ale najważniejsze, że wszystko zrobione.
Dziś byłam na badankach i mam nadzieje, że już lepiej z wynikami, bo żelazo zaczęłam brać.
Jutro wielki dzień nas czeka pierwszy dzień szkoły mojej malutkiej 6-latki. Mam nadzieję, że wszytko będzie dobrze i że pozna fajne koleżanki i będzie tak zadowolona jak w przedszkolu.
Olcia prosze podziel się radami sprzedawcy:-)

reklama
Do góry