reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

missiiss nie wiem czemu tak na prawdę. Ja zawsze myślałam, że pierwsza rocznica jest bawełniana, ale słyszałam też, że pierwsza jest papierowa.

reklama
witam się weekendowo :)

Wszystkim mamom życzę miłego weekendu, w szczególności tym rocznicowym :)

kliwia gratuluję córeczki :)

sunnflower słuchaj się dziewczyn odnośnie szpitali - widać wiedzą co mówią, i uważaj tam na siebie na zakaźnym :szok:

U mnie skurczyki odeszły w siną dal ! Przynajmniej wczoraj i dziś może łącznie z 5 skurczy było więc norma :-) juuuupi

Chciałam się pochwalić że wczoraj miałam bardzo przyjemny dzień :) Spotkałyśmy się z Aluśką :) Mówię wam- ma śliczną córeczkę, mój Olek chętnie z nią się bawił, chodził za rączkę, dawał buziaki... Zresztą wszystko zostało uwiecznione na zdjęciach przez Aluśkę :) Super- oprócz małych dziecięcych wpadek- ale o tym szaaaaaa ;-)

Dziś grilluję w gronie rodzinnym i odwozimy Olka do babci, jutro robimy mini pępkowe u nas na działce, więc również mnie tu mało będzie :tak:

Caaałusy dla każdej

missiiss :****** stu lat razem Wam życzę:D i gratuluję pierwszego roku za Wami:)
ja też w tym miesiącu miałam drugą już rocznicę :)

Co do Szwarou to fakt też mi się o nim ostatnio pomyślało, ale pewnie pochłonięty jest wakacjowaniem:)

Mamolcia widzę że nam się tu jakaś wielka miłość szykuje hehe:) miłego imprezowania życzę:)

My wczoraj też byliśmy w knajpce ze znajomymi, było fajnie, ale niestety skurcze przegoniły mnie do domu ://
Miłej soboty laleczki :)

chyba mi siadlo juz na mozg :/ wlasnie ogladalam zdjecia wczesniakow i dzieci urodzonych po 22 tc jezu jaka ja glupia jestem:wściekła/y::wściekła/y::-( wez cie niech ktoras mi mocnego kopa w tylek zasadzi !!!!

missiiss to ja też cię kopnę i to porządnie!!! takich rzeczy się nie ogląda. o nie - a już na pewno nie teraz!! weź może odejdz od kompa, poczytaj jakąś książkę i już się bzdurami nie zajmuj :):):)

kurde nie no od razu juz skonczylam... masakra jakas ... :/ natka ja teraz przed 2 tygodnie bede chorowac... juz mi na mozg siadlo i przygaszona jestem... no nic ide pospac i oczyscic mozgownice... dzieki za kopniaki

Ja juz po zakupkach, zadowolona bo kupiłam to co chciałam dla M - skórzany portfel (bo stary mu się rozsypuje), i ponadto;-)....czyli sobie 2 bluzeczki w H&M ale nie na ciażowym bo tam mi sie nic nie podoba:no:...no i małej bodziaki, skarpeteczki, buciki i śpioszki:-) niby mam pewność że dziewuszka ale zawsze sobie myśle - kurde a jak cos wyrośnie i bedzie wisieć:-D...to ten mój syn wówczas bedzie świecił rożem bo na razie w ten kolor obkupuje młodą (zresztą n ieróżowe mam po Wiktorze;))

missiiss gratki rocznicy:-p pierwsza to papierowa:tak:
....moja 7 to nawet nie wiem jaka:sorry:
I apel do Jaśka!!!......weż tą swoja matkę kopnij porządnie w kiszkę niech nie czyta ani nie ogląda takich bzdur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:angry:
Kochana jesteś zaszyta!!!! wtedy nie miałaś takiego zabezpieczenia, teraz nie mam szans na wcześniejsze wyjście Jaśka no chyba że sobie szwy powygryzasz:szok:...:laugh2:wiec spokuj już!!!!!!!;-)

mamolka na jakieś foty ze spotkanka możemy liczyc na zamknietym?????;-)

reklama
ale spokojnie w weekend, nawet nie trzeba nadrabiać... my poleniuchowaliśmy, pojechaliśmy na zakupy i teraz czekamy na znajomych :d

ps. jak wstawić fotki na zamknietym? bo nie wychodzi mi to :d

Do góry