reklama
mamolka
Fanka BB :)
witam się weekendowo
Wszystkim mamom życzę miłego weekendu, w szczególności tym rocznicowym
kliwia gratuluję córeczki
sunnflower słuchaj się dziewczyn odnośnie szpitali - widać wiedzą co mówią, i uważaj tam na siebie na zakaźnym
U mnie skurczyki odeszły w siną dal ! Przynajmniej wczoraj i dziś może łącznie z 5 skurczy było więc norma :-) juuuupi
Chciałam się pochwalić że wczoraj miałam bardzo przyjemny dzień Spotkałyśmy się z Aluśką Mówię wam- ma śliczną córeczkę, mój Olek chętnie z nią się bawił, chodził za rączkę, dawał buziaki... Zresztą wszystko zostało uwiecznione na zdjęciach przez Aluśkę Super- oprócz małych dziecięcych wpadek- ale o tym szaaaaaa ;-)
Dziś grilluję w gronie rodzinnym i odwozimy Olka do babci, jutro robimy mini pępkowe u nas na działce, więc również mnie tu mało będzie
Caaałusy dla każdej
Wszystkim mamom życzę miłego weekendu, w szczególności tym rocznicowym
kliwia gratuluję córeczki
sunnflower słuchaj się dziewczyn odnośnie szpitali - widać wiedzą co mówią, i uważaj tam na siebie na zakaźnym
U mnie skurczyki odeszły w siną dal ! Przynajmniej wczoraj i dziś może łącznie z 5 skurczy było więc norma :-) juuuupi
Chciałam się pochwalić że wczoraj miałam bardzo przyjemny dzień Spotkałyśmy się z Aluśką Mówię wam- ma śliczną córeczkę, mój Olek chętnie z nią się bawił, chodził za rączkę, dawał buziaki... Zresztą wszystko zostało uwiecznione na zdjęciach przez Aluśkę Super- oprócz małych dziecięcych wpadek- ale o tym szaaaaaa ;-)
Dziś grilluję w gronie rodzinnym i odwozimy Olka do babci, jutro robimy mini pępkowe u nas na działce, więc również mnie tu mało będzie
Caaałusy dla każdej
ewwe
Fanka BB :)
missiiss :****** stu lat razem Wam życzę i gratuluję pierwszego roku za Wami
ja też w tym miesiącu miałam drugą już rocznicę
Co do Szwarou to fakt też mi się o nim ostatnio pomyślało, ale pewnie pochłonięty jest wakacjowaniem
Mamolcia widzę że nam się tu jakaś wielka miłość szykuje hehe miłego imprezowania życzę
My wczoraj też byliśmy w knajpce ze znajomymi, było fajnie, ale niestety skurcze przegoniły mnie do domu ://
Miłej soboty laleczki
ja też w tym miesiącu miałam drugą już rocznicę
Co do Szwarou to fakt też mi się o nim ostatnio pomyślało, ale pewnie pochłonięty jest wakacjowaniem
Mamolcia widzę że nam się tu jakaś wielka miłość szykuje hehe miłego imprezowania życzę
My wczoraj też byliśmy w knajpce ze znajomymi, było fajnie, ale niestety skurcze przegoniły mnie do domu ://
Miłej soboty laleczki
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
chyba mi siadlo juz na mozg :/ wlasnie ogladalam zdjecia wczesniakow i dzieci urodzonych po 22 tc jezu jaka ja glupia jestem:-( wez cie niech ktoras mi mocnego kopa w tylek zasadzi !!!!
natka86
mamusia Zosieńki
mississ ja ci zasadze tego kopa!!!! bo ja sama głupia oglądałam i potem przez tydzień byłam chora!
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
kurde nie no od razu juz skonczylam... masakra jakas ... :/ natka ja teraz przed 2 tygodnie bede chorowac... juz mi na mozg siadlo i przygaszona jestem... no nic ide pospac i oczyscic mozgownice... dzieki za kopniaki
sarka
trójkowa mama
Ja juz po zakupkach, zadowolona bo kupiłam to co chciałam dla M - skórzany portfel (bo stary mu się rozsypuje), i ponadto;-)....czyli sobie 2 bluzeczki w H&M ale nie na ciażowym bo tam mi sie nic nie podoba...no i małej bodziaki, skarpeteczki, buciki i śpioszki:-) niby mam pewność że dziewuszka ale zawsze sobie myśle - kurde a jak cos wyrośnie i bedzie wisieć...to ten mój syn wówczas bedzie świecił rożem bo na razie w ten kolor obkupuje młodą (zresztą n ieróżowe mam po Wiktorze)
missiiss gratki rocznicy pierwsza to papierowa
....moja 7 to nawet nie wiem jaka
I apel do Jaśka!!!......weż tą swoja matkę kopnij porządnie w kiszkę niech nie czyta ani nie ogląda takich bzdur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kochana jesteś zaszyta!!!! wtedy nie miałaś takiego zabezpieczenia, teraz nie mam szans na wcześniejsze wyjście Jaśka no chyba że sobie szwy powygryzasz...wiec spokuj już!!!!!!!;-)
mamolka na jakieś foty ze spotkanka możemy liczyc na zamknietym?????;-)
missiiss gratki rocznicy pierwsza to papierowa
....moja 7 to nawet nie wiem jaka
I apel do Jaśka!!!......weż tą swoja matkę kopnij porządnie w kiszkę niech nie czyta ani nie ogląda takich bzdur!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kochana jesteś zaszyta!!!! wtedy nie miałaś takiego zabezpieczenia, teraz nie mam szans na wcześniejsze wyjście Jaśka no chyba że sobie szwy powygryzasz...wiec spokuj już!!!!!!!;-)
mamolka na jakieś foty ze spotkanka możemy liczyc na zamknietym?????;-)
reklama
Podziel się: