No to ja już podziękuję- 4kg klocek mnie przerasta... mnie i moją pipkę ( dodam )
Ja też nie reflektuję na takiego wielkiego chłopa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to ja już podziękuję- 4kg klocek mnie przerasta... mnie i moją pipkę ( dodam )
Myagel podziwiam ogromnie Twoją znajomość języka że umiesz powiedzieć do lekarza, że "wypadł mi czop śluzowy". Będąc zagranicą macie dodatkowe problemy w porozumieniu się z lekarzem więc ogromnie was podziwiam dziewczyny ze dajecie rade. Niby zdawałam na filologie angielska i nie mam problemu z językiem ale jak przyjdzie mówić o czopach śluzowych, stawiających się macicach to masakra.
myangel szacun co do jezyka... ja bym chyba zginela jak andzia w pomidorach jakbym miala cos powiedziec na temat ciazy czopach masakra... tzn w obcym kraju gdzie jezyk znam ale nie jakos perfekt. wiec podziwiam. i podziwiam za spokoj znajac mnie zaraz bym szumu i paniki narobila mamnadzieje ze to nie byl jednak czop i ze dadz ci cos na skurcze i bedziesz miala spokoj z nimi przynajmniej do 38 tc
co do mieszkanka tez mm nadzieje ze oszczedza nam klopotu odnosnie tej tapety. mysle z enie powinni sobie nawet liczyc jako nowej jakby chcieli klasc i nam wziac duzo kasy bo tapeta jest zniszczona i tak to nie jest nowe mieszkanie nie wiem chyba z 10 lat temu remontowane bylo , tapeta sama odlazi w niektorych miejscach i jest juz tak stara ze wzorkow gdzieniegdzie nie widac wiec mam nadzieje ze beda wyrozumiali. z reszta to zco zakleilismy nie rzuca sie w oczy mysle ze jakby ktos obcy wszedl to by tego nie zauwazyl. ja widz egdzie co i jak bo wiem w ktorym miejscu jest przyklejone ale tak to looz trzymajce kciuki zeby nas nie zszokowali kasa jaka beda chcieli za szkoda zabrac tzn za tapete bo wsio jest ok reszte
Kliwia no właśnie dostałam wiadomość że ona znowu krąży pod naszym mieszkaniem...