No to ja już podziękuję- 4kg klocek mnie przerasta... mnie i moją pipkę ( dodam)
Ja też nie reflektuję na takiego wielkiego chłopa
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No to ja już podziękuję- 4kg klocek mnie przerasta... mnie i moją pipkę ( dodam)
Myagel podziwiam ogromnie Twoją znajomość języka że umiesz powiedzieć do lekarza, że "wypadł mi czop śluzowy". Będąc zagranicą macie dodatkowe problemy w porozumieniu się z lekarzem więc ogromnie was podziwiam dziewczyny ze dajecie rade. Niby zdawałam na filologie angielska i nie mam problemu z językiem ale jak przyjdzie mówić o czopach śluzowych, stawiających się macicach to masakra.
myangel szacun co do jezyka... ja bym chyba zginela jak andzia w pomidorach jakbym miala cos powiedziec na temat ciazy czopach masakra... tzn w obcym kraju gdzie jezyk znam ale nie jakos perfekt. wiec podziwiam. i podziwiam za spokoj znajac mnie zaraz bym szumu i paniki narobilamamnadzieje ze to nie byl jednak czop i ze dadz ci cos na skurcze i bedziesz miala spokoj z nimi przynajmniej do 38 tc
co do mieszkanka tez mm nadzieje ze oszczedza nam klopotu odnosnie tej tapety. mysle z enie powinni sobie nawet liczyc jako nowej jakby chcieli klasc i nam wziac duzo kasy bo tapeta jest zniszczona i tak to nie jest nowe mieszkanie nie wiem chyba z 10 lat temu remontowane bylo , tapeta sama odlazi w niektorych miejscach i jest juz tak stara ze wzorkow gdzieniegdzie nie widac wiec mam nadzieje ze beda wyrozumiali. z reszta to zco zakleilismy nie rzuca sie w oczy mysle ze jakby ktos obcy wszedl to by tego nie zauwazyl. ja widz egdzie co i jak bo wiem w ktorym miejscu jest przyklejone ale tak to looztrzymajce kciuki zeby nas nie zszokowali kasa jaka beda chcieli za szkoda zabrac tzn za tapete bo wsio jest ok reszte
![]()
Kliwia no właśnie dostałam wiadomość że ona znowu krąży pod naszym mieszkaniem...