reklama
little pony
Zaangażowana w BB
Ja w pierwszej ciąży brałam witaminki Feminatal i teraz też je biore, do tego folik i duphaston. Też mi włosy wypadają, ale pamietam że na początku pierwszej ciąży też tak miałam a potem pięknie mi rosły.
A to nie jest tak, że jak sie bierze feminatal to juz nie folik?
Salomii
Fanka BB :)
ja mam bialy budyniowy, i czasem kisielowy jak owulacyjny, ale nie jest go sporo tak niewiele, moja kuzynka na mnie nakrzyczala ze sie nieracjonalnie odzywiam no to co ja mam jesc jak wszystko mam w gardle i nie za wiele mi wchodzi?
anula_mm
czekając na...
ja od dziś na l4 przez najbliższy tydzień
byłam u mojej lekarz bo wczoraj miałam silną biegunkę i od kilku dobrych dni mam problem z bolącym i suchym gardłem, no i widzi że jest dość zaczerwienione dostałam jakiś "bezpieczny" antybiotyk, ale uzgodniłyśmy że na razie go nie będę brała tylko witaminę C, dostałam w aptece ISLA do ssania bo jest to bezpieczny lek, a w razie wysokiej temp. mam brać paracetamol.
mogę jutro na spokojnie iść do ginekologa przynajmniej, nie zwalniając się z pracy bo tam jeszcze nic nie mówiłam.
byłam u mojej lekarz bo wczoraj miałam silną biegunkę i od kilku dobrych dni mam problem z bolącym i suchym gardłem, no i widzi że jest dość zaczerwienione dostałam jakiś "bezpieczny" antybiotyk, ale uzgodniłyśmy że na razie go nie będę brała tylko witaminę C, dostałam w aptece ISLA do ssania bo jest to bezpieczny lek, a w razie wysokiej temp. mam brać paracetamol.
mogę jutro na spokojnie iść do ginekologa przynajmniej, nie zwalniając się z pracy bo tam jeszcze nic nie mówiłam.
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Mam nadzieję, że pogoda dopisze i będziesz miała miły, zdrowy tydzien na L4 Mnie tez cos gardlo pobolewa ale co się dziwić jak właściciel budynku,w którym pracuję wyłączył ogrzewania od 1 kwietnia :/ A pogoda jaka jest widzą wszyscy Piję herbatę z cutryna i miodem - póki co pomaga.
A to nie jest tak, że jak sie bierze feminatal to juz nie folik?
w pierwszej ciąży też tak brałam i folik i feminatal na raz
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
dziewczyny mam pytanie - ile mm miało ma Wasze malenstwo w 7 tygodniu ciąży? Lub 6?? Wracam jeszcze myślami do mojego lekarza, który uważął moje dziekco za :"nierozwijajace sie" skoro juz 2 tydzien ocenia go na 6 tdzien... Moj krasnal miał w 7 tyg i 6 dniu 9 mm i czytam, że w tym okresie powinno byc 6 mm wiec dlaczego uwazal ze moje dziecko jest za male??
Ja na mój bolący migdał umówiłam się do laryngologa na wtorek 27.04 ale mam nadzieję, że do tego czasu mi przejdzie. Ten ból jest strasznie nieznośny.ja od dziś na l4 przez najbliższy tydzień
reklama
u mnie dużo białego, wodnistegoDziewczyny chciałam się spytać, czy wy też macie albo miałyście biały, gęsty śluz??
ja też jestem amatorką arbuzów, nawet wczoraj mojemu J mówiłam, ze już niedługo po pracy codziennie będzie wstepował po jednego do sklepu, bo ja to takie ilości zajadamja tam uwielbiam arbuzy
Podziel się: