reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Współczuje wam sytuacji z rodzicami:-:)-( Ja mam tylko mame ale moge nania liczyć...Ojca biologicznego nie znam, wypiał sie na mnie, tylko alimenty płacił ale tez sadownie wywalczone bo się do mnie nawet przyznac nie chciał...A kij mu w oko..A ojczym nr.1 tez do doopy i zero kontatu a oczym nr.2 to psychopata i damski bokser. Dobrze, że mama po rozwodzie. I na nia liczyc moge. Lolonwcina serek i bajkuje a Fifi sie gimnastykuje.

reklama
Witam i zmykam! ;-)
Jadziemy się działkować dzisiaj:tak:! Kupiłam jakiś czas temu piaskownicę dla Matiego i będzie ją ojczym z moim M składać. Mam nadzieję, że fajna będzie:-).
Miłej i spokojnej niedzieli ciężarówki!:-p

cześć laseczki.
wesoło macie z tymi waszymi zwierzakami hehe
Tunia tym wieczorem to ty się w ogóle nie przejmuj. na pewno jeszcze ci twój c zrobi niespodziankę... zresztą nie ustalane romantyczne wieczory wychodzą najlepiej :) spontan górą!

Ostatnia edycja:
kurcze weekend przyszedl i jak zwykle echo na forum hehe :) ja przed chwila wystawilam 3 sukieneczki na allegro 2 szydlkowe i jedna zwykla bo przeciez synus mi nie bedzie chodzil w kieckach :p
moj maz wyczytal ze suni jak ma cieczke dla higieny mozna przemywac plynem pipke dla kobiet tym do higieny intmnej haha i smiac mis ie chcialo jak on ja wzial na pleckach polozyl jej niewygodnie bylo a on do niej ciii ciiicho bajeczko nie robie ci krzywdy i takie tam haha i pzemyl ja moim plynem... nie wiem czy to takie zdrowe dla niej no ale jak wyczytal... tylko musze go pilnowac zeby nie robil tego za czesto :)

kurcze juz 21 tydzien zaczyna leciec :) ale fajnie :) ale jeszcze duzo do bezpieczego tygodnia bbrr no ale nic :) ciekawe ile moj synus juz wazy.... dwa tygodnie temu w niedziele mial 260 gram hmmm ciekaw jak szybko dzidzia przybiera w tych tygodniach...

Cześć.
Nawet nie próbuje Was nadrobić i teraz mniej mnie tutaj będzie. Od jutro mam L4 na dwa tygodnie i siedzę w domu z córcią, więc czasu nie będzie tyle co w biurze jak tylko się nudziłam.

Wczoraj oglądaliśmy kolejny dom. Bardzo spodobał się mojemu mężowi, ja też bym się przyzwyczaiła do nowego miejsca, w sumie w środku lasu. Jednak właściciel kłamca, ściemniał o powodzi, że na posesji nie miał, za to jego sąsiedzi bardzo szczerzy, powiedzieli że Pan który sprzedaje ten dom, jak nie lubiany i chcąc siebie uchronić przed wodą, przekopał staw i zalał sąsiadów. Poza tym w czasie powodzi, droga dojazdowa do domu zupełnie nie przejezdna. Mąż się wkurzył bo dom mu się podoba, cena fajna a tu taki klops. Poszukiwań ciąg dalszy zatem trwa. :tak:

missiiss1301 wszystko sie ułoży. Może Twoja matka przemyśli swoje zachowanie. Ja ze swoim nie mam ślubu ,a mieszkam z nim u jego matki i nie robi problemów.

fajnie Twoj maz musial wygladac jak podmywal psa:-D a tak serio to wydaje mi sie ,zepies naturalnie "myje" wylizuje sie tam sam i pielegnacja plynem dla kobiet mu niepotrzebna , ale moge sie mylic...

Hej dziewczynki, ja już odwiozłam mężusia na lotnisko i zostałyśmy same. Poza tym byłam na zakupach i w końcu mam zapełnioną lodóweczkę. Poza tym kupiłam sobie stanik żeby już przestać zgniatać cycochy:tak::tak:.
Od jutra muszę zabrać się za szukanie jakiegoś projektanta wnętrz bo planuję remoncik mały na wrzesień żeby maleństwo miało gdzie spać:-) oczywiście całe planowanie i szukanie ekipy zostało na mojej głowie

reklama
Hej dziewczyny!
Dzieki za info odn. blenderów - Tunia - właśnie o takim myślałam-wielofunkcyjny, a nie zajmuje tyle miejsca co robot i pewnie nie wymaga tyle składania, a potem zmywania (mój leniwiec się odzywa:sorry:)

Widzę, że temat serów powraca niczym bumerag - to już chyba piąty raz na tym wątku;-)
Dziewczyny - nie rezgnujcie z serów - to bogate żródło białka i wapnia, no i ten smak...:-)
Niebezpieczne są te z niepasteryzowanego mleka (mogą zawiera Listerię, ale nie muszą) a takich nie ma - tzn może jakieś super śmierdzące francuskie, ale powszechnie dostępne są robione z mleka pasteryzowanego. Z tego samego powodu niebezpieczne jest surowe mięso, surowe lub wędzone na zimno ryby, mleko prosto od krowy (czyli np zsiadłe, bo pasteryzowane się nie zsiądzie) i tzw. swojski biały ser - sprzedawany na wsiach - robiony z mleka tylko podgrzanego.
Nie odmawiajcie sobie pysznego i zdrowego serka (pasteryzowanego);-)

Do góry