reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

halabala ja jestem tego samego zdania no a maz super wyglada haha :D taki troszkliwy i sie nabijam z niego ze teraz ona jest jego jajeczkiem do opiekowania a nie ja bo ciagle tylko bajeczka i bajeczka biedna haha a ona ma tylko cieczke kurde a on ja traktuje jakby chora byla... osiolek jeden.

elena mojego mama pewnie nie robila by przeszkod jeszcze sama by powiedziala to chodzcie do mnie ale ona mieszka w kieleckim wiec ciut za daleko do wro ... niestety. a moze sie im odmieni

ide ciato z galaretka robic :)

reklama
właśnie wróciłam z Ikei - padnięta. uff jak gorąco znowu na dworze. takie wypady to już chyba teraz zdecydowanie nie dla mnie. ale nie wiem czy teraz jak jestem w ciąży to tylko na to zwracam uwagę, czy tak zawsze było ale co kawałek widzę kobiety w ciąży :-D wszędzie ich pełno :-)

właśnie wróciłam z Ikei - padnięta. uff jak gorąco znowu na dworze. takie wypady to już chyba teraz zdecydowanie nie dla mnie. ale nie wiem czy teraz jak jestem w ciąży to tylko na to zwracam uwagę, czy tak zawsze było ale co kawałek widzę kobiety w ciąży :-D wszędzie ich pełno :-)

mi sie wydaje, ze celowaly z porodem na lato bo ja tez widze ciezarowki zaawansowane wszedzie:-)

tak w ogóle to zadzwoniła kuzynka z informacją, że nasza koleżanka była w szpitalu a oni ją odesłali bo jej lekarz jest na urlopie!! dziewczyna ma termin na za dwa tygodnie, żeby rodzić. ale miała tam jakieś problemy i bardzo wysoki cholesterol i jej lekarka powiedziała, że wszystko przekaże innemu lekarzowi i że jak tylko coś się będzie działo to ma natychmiast jechać bo to już jakieś ryzyko i możliwe, że będzie trzeba wywoływać poród. no więc coś tam czuła nie tak a oni zamiast się nią zająć skoro tamta lekarka o to prosiła to wzdrygnęli ramionami, że musi się pomęczyć i czekać aż wróci lekarz prowadzący... idioci. no i się biedna męczy teraz. a tak informacja dla Poznanianek - tak została potraktowana w tym "cudownym" szpitalu na Polnej.

mój C. się strasznie rozleniwił, do pracy mu sie nie chce chodzić, dziś na spacerze po godzinie chciał wracać, nie wiem czy to to, że za dwa tyg mamy już się stąd wynosić czy co, jedzie w czwartek do suwałk szukać nam mieszkania, na szczęście stwierdził, że ma duże wymagania, że ja i dzidziuś musimy mieć super warunki więc przynajmniej mam pewność, że rudery nie wynajmie, ja z nim nie jadę, bo to znów bieganina kilka dni, a już u rodziców zamiast odpocząć to po całym dniu padałam do łóżka o 21...

dziś się zorientowałam, że wyrosłam z ubrań:szok: wchodzę tylko do jednych ciążowych spodni, wszystko inne za małe, żeby dziś w lnianych wyjść musiałam przeszyć guzik o parę cm, dobrze, że kupiłam ostatnio trochę ciążowych bluzek i takie wdzianko a'la płaszczyk na chłodniejsze dni, ale jutro chyba muszę się wybrać choć jedną lub dwie pary spodni i spódnice jakąś kupić, tylko w tej warszawie drogo

macie wrażenie, że żywność zdrożała? nie wiem czy wszędzie czy tylko w tej głupiej wawie, ale 50 zł to g... warte jest, parę rzeczy się na krzyż kupi,

cristalrose tak patrzę na Twój suwaczek i widzę,że głowa dzidziusia jest wyzej ,niz powłoka brzuszna, heh. :rofl2:

Elena - faktycznie:-) A najlepsze, że .....ja mam taką górkę nad pępkiem:-D i ostatnio czuję już w tym miejscu kopniaczki.
Jutro dowiem się co tam się dzieje, bo mam wreszcie moje wyczekane usg połówkowe.

reklama
Do góry