reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Hej dziewczynki, powróciłam do Was po wczasach. Mam nadzieję, że u wszystkich grudniowych mamuś wszystko ok, maluszki szaleją w brzuszkach:-). Niestety nie będę w stanie Was nadrobić, ale jak już dojdę do siebie popiorę i wrócę po wakacjach do rzeczywistości to będę już często:-).
Jeśli o mnie chodzi wakacje były super, polecam Teneryfę w 100000000%, nie jest zbyt gorąco (wieczorem czasami było mi chłodno;-)), a słońce codziennie gwarantowane, poza tym jest mnóstwo atrakcji poza hotelami dla dorosłych i dzieci, nasza Julia była zachwycona wakacjami.
Jeśli chodzi o dzidzię to szaleje w brzuszku, ma swoje stałe godziny mniej więcej koło 11 i 17, więc chyba wszystko idzie jak należy.

reklama
Ja tak z innej beczki. Czy są jakieś symptomy,że skraca sie szyjka??? Czasem kłuje (z 4 razy) mnie brzuch jakbym miała pełny pęcherz. Wrócęz łazienki to jest ok i wcale pełny nie jest. Czasem jest też mi ciężko w brzuchu. Wiem ,ze się schizuje ,ale wole za wczasu zapobiec. W 15 t. i 2 dniu miałam mierzoną szyjkę i było ok, ciąża przebiega prawidłowo. Poradźcie co robić ???
Ja mam to samo i te same obawy, poszłam wczoraj do gina (nie tego co mi prowadzi ciążę) i powiedział że szyjka jest ok. Zrobiłam to dla własnego spokoju,ale teraz kiedy wiem, że z szyjką jest ok, to już mi ulżyło :-)

Ja tak z innej beczki. Czy są jakieś symptomy,że skraca sie szyjka??? Czasem kłuje (z 4 razy) mnie brzuch jakbym miała pełny pęcherz. Wrócęz łazienki to jest ok i wcale pełny nie jest. Czasem jest też mi ciężko w brzuchu. Wiem ,ze się schizuje ,ale wole za wczasu zapobiec. W 15 t. i 2 dniu miałam mierzoną szyjkę i było ok, ciąża przebiega prawidłowo. Poradźcie co robić ???

ja myślę, że przede wszystkim się nie denerwować. jesteśmy w ciąży więc to normalne, że tu zaboli, tam zakuje hehe mnie też uciska, kuje i w ogóle ale jak jest dobrze tzn ze tak widocznie musi u mnie być :-) pogorszyć się może jak się będziesz za bardzo stresowała więc luzik.

joamar super, że wakacje udane. teraz powrót do rzeczywistości kochanych forumowiczek :-D

co zrobić. taki to jest nasz ciężki los hehe

ktoś wie co z sunnflower? bo pisała codziennie a teraz cisza. może ma jakiś urlop? bo nie wiem czy czegoś nie przeoczyłam

Elena spokojnie pewnie nic sie nie dzieje, dzidzia rosnie wszystko sie rozciaga to i boli tu i tam. Ja to juz dwa opakowania nospy zjadlam przez te bole i wszystko jest ok.Czemu akurat mysli, ze szyjka sie skraca? mialas jakies problemy z tym??

reklama
laski rano się rozpisujecie a wieczorem to milczenie hehe jak rano nie zawsze mam czas to ciężko was nadrobić, a jak się nudzę to nie ma z kim gadać :-D chyba jestem jakaś inna hehe chociaż jak będę z moim A już na dobre to wieczory chyba będą nasze więc w zasadzie rozumiem was kobietki :-)

Do góry