Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Mam pytanie do pracujących ciężarówek - idziecie na L4 czy pracujecie do końca? A jeśli chcecie zwolnienie lekarskie to od którego tygodnia/miesiąca??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
lena takie ciągnięcie jest normalne, przynajmniej ja takie miałam.
Witam się z rana
dziękiteż mi się tak wydaje,ale wolę zapytać żeby się nie denerwować za bardzo
Ja miałam dzisiaj rano kryzys emocjonalny przez test.
Mianowicie, zrobiłam drugi, innej firmy i wyszły znów 2 kreski ale ta druga była jaśniejsza od tej z niedzielnego testu.i spanikowłam no bo powinna być ciemniejsza już dzisiaj ale już wiem,że to się zdarza, że nie tylko ja tak miałam i że to o niczym nie świadczy.a jutro idę na betę i wszystko będzie wiadomo.a Wy dziewczyny może miałyście takie sytuacje?
witaj ja tez tak mialam do tego lekarz powiedzial ze ciązy nie widzi jutro mam wynik bety
Ja zamierzam iść na L4 w sumie już teraz bym poszła, ale ponieważ jestem zbyt emocjonalnie związana z koleżankami z pracy i nie mam zamiaru zwalać im na głowę ogromu moich obowiązków to pewnie pójdę dopiero pod koniec czerwca, bo wtedy definitywnie skończę wszystko. Pracuję w dziekanacie a mój rok akurat w tym roku się broni:-)Mam pytanie do pracujących ciężarówek - idziecie na L4 czy pracujecie do końca? A jeśli chcecie zwolnienie lekarskie to od którego tygodnia/miesiąca??
dziękujęLena_R to nic zlego. Spokojnie. W 4 tygodniu ciąży takie zawirowania się zdarzają, nie denerwuj się i nie słuchaj głupot. Lekarz często nie widzi na początku ciązy bo jest własnie mała. Każda ciąża rozwija się inaczej więc spokojnie, bez nerwów![]()
dzień dobry!
Joamar- tu nie ma co płakać tylko się cieszyć że czujesz się najnormalniej na świecieJa ci zazdroszczę- z chęcią oddałabym ci mdłości i wymioty jeżeli poprawiłoby ci to humorek
![]()
l4 mnie nie dotyczy
Wczoraj się dowiedziałam że koleżanka męża z pracy jest w ciąży- z tego co mi mówił ma termin na 17 grudniaFajnie- tylko ona taka chudzinka że ja teraz przy niej to jakieś monstrum
To wstyd będzie się przy niej w zaawansowanej ciąży pojawić ..hihihi
Dziś trochę popołudniu pobuszuję po sklepach.