reklama
słomiana_wdowa
Fanka BB :)
to jade do mamy na borówke - ona ma w ogrodzie kilka krzaków dzięki drogie panie!
T
Tunia85
Gość
Tunia ja bym pojechała na ostry dyżur.
eeee, nie strasz mnie
zobaczę jak będzie, nie chcę panikować, bo kiedyś mi się przed ciążą na przystanku zrobiło słabo, wpadłam w panikę i wylądowałam na IP z... hiperwentylacją a przy tym wystarczy dmuchać w torbę papierową, C. już wraca do domu, jak się będę źle czuć to pojedziemy....
sunnflower
często omdleniom - czy to w ciąży czy bez ciąży - towarzyszą takie specyficzne ruchy jelit jak przy biegunce lub niestrawności - zresztą często po omdleniu ma się luźny stolec. Nie mówię tego z medycznego doświadczenia ale z autopsji - w wieku dojrzewania padałam jak kawka praktycznie codziennie rano i zawsze takie objawy mi towarzyszyły
Tunia jak zdarzyło się raz i jest ok to się nie martw. mi też się zdarzyło ale taki urok ciąży - to w naszym stanie jest normalne dlatego moja rodzinka jest chora jak słyszy, że ja w te upały się gdzieś sama wybieram... raczej starają się robić tak, żeby ktoś ze mną nawet na głupi spacer poszedł.
słomiana wdowa jak by cię bardzo męczyło z tą biegunką to wypij trochę coli. tylko po to, żeby się nie odwodnić. maleństwu nie zaszkodzi jeżeli nie pijesz jej codziennie litrami a musisz dbać o siebie żeby dzieciątko się dobrze czuło.
sunnflower - małe pytanko - gdzie oglądałaś łóżeczka? bo jutro mamy zamiar się rozejrzeć i fajnie by było wiedzieć gdzie jest dobry wybór :-) nigdy wcześniej takich rzeczy nie musiałam szukać więc nie bardzo wiem :-) za wózkiem chcemy jechać do komornik zobaczyć podobno trochę tego mają ale się okaże bo nigdy jeszcze tam nie byłam
słomiana wdowa jak by cię bardzo męczyło z tą biegunką to wypij trochę coli. tylko po to, żeby się nie odwodnić. maleństwu nie zaszkodzi jeżeli nie pijesz jej codziennie litrami a musisz dbać o siebie żeby dzieciątko się dobrze czuło.
sunnflower - małe pytanko - gdzie oglądałaś łóżeczka? bo jutro mamy zamiar się rozejrzeć i fajnie by było wiedzieć gdzie jest dobry wybór :-) nigdy wcześniej takich rzeczy nie musiałam szukać więc nie bardzo wiem :-) za wózkiem chcemy jechać do komornik zobaczyć podobno trochę tego mają ale się okaże bo nigdy jeszcze tam nie byłam
Ostatnia edycja:
T
Tunia85
Gość
dzięki dziewczyny, poruszałam się, zjadłam obiad i jest dobrze,
trochę pogrzmiało, trochę popadało ale nadal jest duchota...
a ja chyba nie zasnę aż mojego A nie będzie przy mnie. samolot ląduje dopiero przed 3 więc długa noc przede mną, a jeszcze do tego głowa mnie boli tak, że masakra...
a ja chyba nie zasnę aż mojego A nie będzie przy mnie. samolot ląduje dopiero przed 3 więc długa noc przede mną, a jeszcze do tego głowa mnie boli tak, że masakra...
Ostatnia edycja:
dziewczyny nie meczcie dzidzi zaparciami-stosujcie czopki glicerynowe (po co ma dzidzia w g.... siedziec -sorki za wyrazenie :-)) a na biegunke to najlepiej jesc suchy chleb z gorzka cherbata i wlasnie lepiej pic cherbate niz wode bo woda przeczyszcza :-) wiec duzo herbaty sucharki, i suchy chleb
no to sie rozpisałam mało mnie tu bo mało na forum siedze na watku poronienia tez mało przebywam-jakos mi dnia brakuje :-/
no to sie rozpisałam mało mnie tu bo mało na forum siedze na watku poronienia tez mało przebywam-jakos mi dnia brakuje :-/
reklama
krolcia
Herbata czarna nie wskazana ze względu na teinę, tak samo szkodliwą jak kofeina. Jedno i drugie powoduje zaburzenia we wchłanianiu żelaza. Wiem z autopsji przy poprzedniej ciąży.
Podziel się: