reklama
słomiana_wdowa
Fanka BB :)
nie jasno jest na ulotce napisane a lekarz mój dopiero w poniedziałek bedzie
słomiana_wdowa
własnie miałam stale zaparcia a teraz 2 dzień biegunka, wiec pije na potęgę wodę i płyny, odstawiłam owoce bo myślałam że to przez agrest:-( atu dalej....
słomiana_wdowa
a borówka amerykańska też się liczy? czy to już nie to ?
z ulotki o węglu napisane: Ciąża i okres karmienia piersią
W ciąży stosować jedynie w przypadku, gdy w opinii lekarza korzyści dla matki przewyższają potencjalne ryzyko dla płodu.
z ulotki o węglu napisane: Ciąża i okres karmienia piersią
W ciąży stosować jedynie w przypadku, gdy w opinii lekarza korzyści dla matki przewyższają potencjalne ryzyko dla płodu.
T
Tunia85
Gość
Omdlenia w ciąży to norma. Bywało ,ze jak stałam w łazience i sie malowałam to miałam mroczki przed oczami, ciemno,skóra pokrywała sie zimnym potem ,a mi było gorąco.
Lekarz powiedział ,zeby chłopak za mnie robił w domu i mówił ,zebym rano piła kawę.
ja się dalej coś dziwnie czuję, zanim zasłabłam coś mi się dziwnie w dole brzucha zrobiło, i teraz też to odczuwam co chwilę, nawet nie umiem tego pisać... do tej pory mi się takie coś nie zdarzyło... grryyy
T
Tunia85
Gość
nie stać długo tez w miejscu - maszerować a co powiecie na biegunkę? jak ją domowymi sposobami leczyć? mama moja mówi ryż i sok z marchwi, ale chciałabym usłyszeć waszą opinię ...
co do marchwi to na pewno gotowana marchewka, borówki też,
reklama
Podziel się: