reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
a borówka amerykańska też się liczy? czy to już nie to ?
z ulotki o węglu napisane: Ciąża i okres karmienia piersią
W ciąży stosować jedynie w przypadku, gdy w opinii lekarza korzyści dla matki przewyższają potencjalne ryzyko dla płodu.

Omdlenia w ciąży to norma. Bywało ,ze jak stałam w łazience i sie malowałam to miałam mroczki przed oczami, ciemno,skóra pokrywała sie zimnym potem ,a mi było gorąco.
Lekarz powiedział ,zeby chłopak za mnie robił w domu i mówił ,zebym rano piła kawę.

ja się dalej coś dziwnie czuję, zanim zasłabłam coś mi się dziwnie w dole brzucha zrobiło, i teraz też to odczuwam co chwilę, nawet nie umiem tego pisać... do tej pory mi się takie coś nie zdarzyło... grryyy

fakt z jagodami! moja siostra stara sie mieć zawsze jakiś słoiczek z jagodami albo mrożone, mówi że i dla niej i dla jej córy nie ma lepszego leku na biegunkę:) Elena trafne spostrzeżenie:)

reklama
ewwe moja znajoma po kilku dniach jak nic nie pomagało dla jej synka dała jagody ,bo ktoś jej podpowiedział i pomogło.

Do góry