reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

tak co do zakupów to ja muszę jutro wykorzystać, że mój A będzie i chcemy się rozejrzeć za wózkiem, łóżeczkiem itd. jeszcze dzisiaj muszę jechać do teściów i się zorientować co jest u nich po małym Mateuszku bo mówili, że chyba jakieś pościele mają w domku co były nowe nie używane, więc może już by było trochę wydatków mniej.

reklama
Nie no Gosia, nie przesadzaj, ja znam dwa porządne centra handlowe w Dublinie, tylko dwa a jest ich więcej, zalezy jeszcze co chce się znaleźć ale jak dla mnie np. 500 sklepów, 30 restauracji, kina, galeria, teatr, miejsca zabaw dla dzieci to jest własnie typowe centrum i jakoś nie czuję, żeby odbiegało od łódzkiej manufaktury. Oczywiście w mniejszych miejscowościach ze swiecą szukać, najbliższe centrum handlowe od nas jakie znam to jest w Arklow i niestety może tam jest z 20 sklepów, kino i fast food :D

I ja pod tą pozycja sie podpisuję! Nie umiem za to za nic w świecie spać tylko na boku... zaraz mi niewygodnie, nogi cierpną... oj ciężko będzie z każdym kolejnym miesiącem ;-)

ja się oduczyłam na plecach, bo wtedy mi się najczęsciej stawiała macica. a na boku też spię, później to podobno będzie problem się z boku na bok przerzucić:) albo inaczej , przekręcić się na bok i brzuch przerzucić hehe

półbok -pół brzucha to też i moja na razie pozycja, szczególnie pomaga mi w tym długa podusia bo jeszcze pod górną nogę ją wkładam :rofl2: zabrzmiało jakbym miała dolną również nogę, ale chodzi mi o to jak leże na prawym to u góry jest lewa noga i na odwrót :-D
pamiętam jak to z pierwszym brzuszkiem czasem prosiłam męża o pomoc we wstawaniu z łóżka no i przekręcanie się też czasem od niego uzależniałam

reklama
Dziekuję Ewwe, czytalam na tej stronie ale dalej nie wiele wiem... wątpię żeby wątroba zaczęła mi sie sypać przez miesiąc, zaparć brak więc... nic nie wiem. We wtorek mam wizytę u lekarza to się dowiem co teraz :)

Do góry