tak co do zakupów to ja muszę jutro wykorzystać, że mój A będzie i chcemy się rozejrzeć za wózkiem, łóżeczkiem itd. jeszcze dzisiaj muszę jechać do teściów i się zorientować co jest u nich po małym Mateuszku bo mówili, że chyba jakieś pościele mają w domku co były nowe nie używane, więc może już by było trochę wydatków mniej.
reklama
Nie no Gosia, nie przesadzaj, ja znam dwa porządne centra handlowe w Dublinie, tylko dwa a jest ich więcej, zalezy jeszcze co chce się znaleźć ale jak dla mnie np. 500 sklepów, 30 restauracji, kina, galeria, teatr, miejsca zabaw dla dzieci to jest własnie typowe centrum i jakoś nie czuję, żeby odbiegało od łódzkiej manufaktury. Oczywiście w mniejszych miejscowościach ze swiecą szukać, najbliższe centrum handlowe od nas jakie znam to jest w Arklow i niestety może tam jest z 20 sklepów, kino i fast food
krolcia
Fanka BB :)
Ja śpię jeszcze w ulubionej pozycji, czyli pół na pół na brzuchu bokiem z podciągniętą jedną nogą.
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
I ja pod tą pozycja sie podpisuję! Nie umiem za to za nic w świecie spać tylko na boku... zaraz mi niewygodnie, nogi cierpną... oj ciężko będzie z każdym kolejnym miesiącem ;-)
półbok -pół brzucha to też i moja na razie pozycja, szczególnie pomaga mi w tym długa podusia bo jeszcze pod górną nogę ją wkładam zabrzmiało jakbym miała dolną również nogę, ale chodzi mi o to jak leże na prawym to u góry jest lewa noga i na odwrót
pamiętam jak to z pierwszym brzuszkiem czasem prosiłam męża o pomoc we wstawaniu z łóżka no i przekręcanie się też czasem od niego uzależniałam
pamiętam jak to z pierwszym brzuszkiem czasem prosiłam męża o pomoc we wstawaniu z łóżka no i przekręcanie się też czasem od niego uzależniałam
Wiolcia_6
Dziewczyny odebrałam dzisiaj wynika badan i mam wzmożony urobilinpgen (+,+) czy któras z was wie co to znaczy??
ewwe
Fanka BB :)
mój mąż na bank by wiedział jako zapalony hipochondryk, posiadł ogromną wiedzę w dziedzinie medycyny....
ode mnie:
Wynik badania moczu – wzmożony urobilinogen - Specjalista radzi - Poradnik - ForumPediatryczne.pl – portal wiedzy o pediatrii
ode mnie:
Wynik badania moczu – wzmożony urobilinogen - Specjalista radzi - Poradnik - ForumPediatryczne.pl – portal wiedzy o pediatrii
reklama
Wiolcia_6
Dziekuję Ewwe, czytalam na tej stronie ale dalej nie wiele wiem... wątpię żeby wątroba zaczęła mi sie sypać przez miesiąc, zaparć brak więc... nic nie wiem. We wtorek mam wizytę u lekarza to się dowiem co teraz
Podziel się: