reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

achh rodzice maja sklonnosci do przesady niestety :/ przeciez skoro decydujecie sie na kolejna dzidzie to macie swiadomosc tego co was czeka, prawda jest taka ze jak jedno sie wychowa to i drugie sie wychowa, a nawet i trzecie:) poza tym ja jestem jedynaczka i wiem ze o wiele lepiej jest miec rodzenstwo i w dziecinstwie i w doroslym zyciu, niezaleznie od tego jakie sa relacje. I dlatego jesli wszystko bedzie w porzadku z moja kruszynka to jak najszybciej w miare mozliwosci bede chciala sprawic jej rodzenstwo. ale to takie dalekie plany ;/

reklama
My obaj mamy rodzenstwo i wiemy ze to duze szczescie. Zawsze chcialem zeby Zuza nie byla sama. Moze latwo nie bedzie ale nikt tego nie obiecywal.

Zreszta podobno przy drugim dziecku jest duzo latwiej :D

jakos tak radosniej jak jest wiecej dzieci :) poza tym jesli zamierzam tu osiasc na stale to wiadomo ze dziecko pozbawione bedzie kuzynostwa, babc i dziadkow wiec dobrze by bylo aby mialo kogos bliskiego procz nas.

pewnie jest latwiej, wiesz juz co i jak i duzo rzeczy masz po poprzednim maluszku najczesciej, wiele moich kolezanek nakupowalo cale worki ubranek i sprzetu dla pierwszych maluszkow a przy drugim juz wiedzialy ze to nie bylo potrzebne :D

cześć dziewczynki witaj szwarou -rodzinką się nie przejmuj,oni zawsze maja coś do powiedzenia,wiem to po sobie. Tak podobno jest łatwiej przy drugim ale ja już zapomniałam jak to jest bo moje dziecko jest duże i to będzie póżne macierzyństwo!!Wszystko się pozmieniało,jest łatwiej prościej!!!!!

jak zrobić suwaczek ????????kto pomoże

U nas jak wszystko będzie ok to między dziecmi będzie równo 2 lata. Więc większość rzeczy mam- choć niektóre wpadki ubraniowo- zabawkowo- sprzętowe chciałabym udoskonalić :)

Witam:tak:

Weekend spędziłam w szkolę, nawet egzamin w niedzilę zaliczyłam ale jestem z niego nie zadowolona bo dostałam 3 a żeby być zwolniona z całościowego egzaminu potrzebowałam minimum 4 :baffled: bo z wcześniejszych egzaminów miałam 5:dry: a ta 3 to z własne głupoty bo mieliśmy test a że miałam dużo czasu to zaczęłam sobie jeszcze raz sprawdzać i tak kilka odpowiedzi bez potrzeby poprawiłam na źle:angry: bo jakiś czort mnie podkusił:crazy: na szczęście pan zgodził się żebym sie poprawiała ( bo miały tylkko 1 i 2 się poprawiać) :tak::tak:
no to tyle po weekendzie u nas :-pa dziś na 14.00 na szkolenie;-)

reklama
Do góry