reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Czołem:)

wyspałam się za wsze czasy:) zrobiłam z kołdry imitację sławnej poduszki i nie powiem, wygodnie mi było bardzo, tylko mężowi zabierałam drugą kołdrę, bo jak swoją miałam między nogami - to czymś się przecież przykryć musiałam:)

u nas też duchota, można się rozpuścić, i niby na dworze wieje, ale jakoś ten wiatr omija moje okna i mieszkanko...

Jaomar ale masz dziś fajny dzień:) pełen wrażeń jak widzę - tylko nam nie przepadnij hehe, bo jak Cię mąż w tany weźmie to można się obawiać, że znikniesz na jakiś czas:)

co do talii to mnie rozśmiesza fakt, że ja swojej nigdy nie miałam, ja zawsze jak chlopczyca która w pupie, pasie, i piersiach miała prawie po tyle samo, to teraz jak stoję przodem do lustra to widzę talię hehe, jest ona może nieco wyżej niż standardowo być powinna, ale to pewnie efekt rosnącej pupy i piersi, a że brzuch do przodu rośnie, to patrząc w lustro od przodu, właśnie po raz pierwsz mam coś na kształt wcięcia :D

wrubik powiem Ci że teraz jak już zostało zdiagnozowane, to już nie ma się co zamartwiać tylko leczyć tę wredną tarczycę i mieć się dobrze, ja też obawiałam się że może być z moją coś nie halo, ale tu akurat jest ok.

No i dziś skurcze odpuściły ( na razie przynajmniej). Już nic z tego nie rozumiem... co je powoduje?

I jak już tak się bezczelnie rozpisałam, to napiszę jeszcze że śniło mi się że urodziłam synka przez cc, i mnie nie bolała rana w ogóle, co mnie bardzo cieszyło bo mogłam przytulać swoje dziecko:) ale jakoś nikt mnie nie odwiedził, i było mi smutno, bo nikogo nie interesował mój synek.

no to na razie tyle wypocin:D miłego dnia dla Was wszystkich kochane:D

Ostatnia edycja:
jak chciałyście załączam zdjęcie pierścionka, mam nadzieję, że coś widać....

SDC10448.jpg

Witam kobietki

u nas po jednodniowym orzeźwieniu znowu upał:shocked2:

gufi ja teoretycznie mam tą podusię. Mój brat z bratową dzwonili do mnie, że mi ja kupili. Więc jak się spotkamy to dostanę prezent:) Pewnie w piątek lub w sobotę. Opowiem jak wrażenia:-)

sunnflower też kiedyś miałam papużki (faliste), ale jak doszedł kot to zrezygnowałam z zakupu nowych papużek. Słyszałam bardzo wiele o tych pięknych , dużych papugach. Podobno wielcy z nich przyjaciele. Moja mama ostatnio miała chęć sobie taką zakupić, ale one żyją przeszło 50 lat więc odpada.

ja przytyłam jakieś 4,5 kg, ale talię zachowałam. Nawet ostatnio moja siostra nie mogła wyjść z szoku, że MAM TALIĘ:-D ciekawe jak długo mi ona zostanie...

dzisiaj dzwonię do kilku pensjonatów w Zakopcu i rezerwuję!!! Chcieliśmy jechać na dwa tygodnie, ale chyba pojedziemy na tydzień. Ja po górach wspinać się nie będę:-D, a tydzień starczy na poszwendanie się tu o ówdzie. Potem chyba nad morze na kilka i dni...zobaczymy

reklama
a ja ruchów niestety nadal nie czuje :-( a czekam już z niecierpliwością. no ale podobno tak jest, że w pierwszej ciąży to może później nastąpić więc tym się pocieszam i czekam dalej.

Tunia bomba. bardzo ładny. nam się podoba więc dobrze, ale najważniejsze, że trafił w Twój gust :-) przy okazji to fajnie sobie przypomnieć moment jak swój pierścionek na palcu zalśnił pierwszy raz :-)

co do snów to ja miałam dzisiaj mega głupi ale nie chce mi się narazie go opowiadać bo się obudziłam cała nerwowa przez niego hehe

Do góry