reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
w ogóle to dzisiaj mam takie wrażenie jak bym miała nie wiadomo jaki ciężki brzuch hehe tak więc do jutra mamuśki bo idę odpocząć od kompa i może uda mi się zasnąć

Dokładnie wczorajszą noc też miałam najgorszą :) A potem chodzę jak zombi za dnia a w nocy i tak nie spię :/ A wszyscy mówią "wyśpij sie przed porodem"... chciałabym :) Teraz nie mogę spać, później brzuch będzie za wielki i będzie się źle spać... chyba w I trymestrze się tylko wyspałam :))

Tunia - serdecznie gratuluję:-)

Wiolcia - kup sobie tę poduchę - ona jakoś tak uspokajająco działa;)

Mamolka - współczuję incydentu z kleszczem i pająkiem - od zawsze wiedziałam, ze pająki są wstrętne :szok: Mam nadzieję, że nic złego z tego nie wyjdzie. Z innej beczki - czemu musiałaś załatwiać kwestie pozwolenia na budowę z konserwatorem? To chyba nie jest standardowa procedura??

Ewwe, krolcia - współczuję bidulki, szkoda mi Was, że musicie tak cierpieć:-(

No własnie chyba nie nadrobiłam wszystkich postów bo nie zauwazyłam recenzji z używania poduszki :))
Odnośnie pająków to wczoraj wszedł mi przed nogawkę pająk i ściął mi cały lewy półdupek:cool2:

ja dziś w nocy chyba zasnęłam jak już się rozwidniać zaczęło.Nienawidzę takiego stanu, takie spanie niespanie, głupoty tylko człowiekowi do głowy przychodzą.

i pająków też nienawidzę, możecie się domyślać co im grozi w spotkaniu, ze mną....taki mam odruch bezwarunkowy, a potem mi ich żal tylko,
zaznaczyć chcę że odruch to tylko na pająki taki mam, także nie obawiajcie się:)

kłucia jakoś ucichły, za to pojawiło się tam takie uczucie "brzęczenia".... jak nie urok to sraczka,

Tunia GRATULACJE :-) jak fajnie ze to sie stalo :) Bardzo sie ciesze :)

Wiolcia mi sie z poducha spi lepiej :-) Moze jakas taka stabilnosc wieksza chwytam :-)

Eh a ja jestem po kolejnym dniu. Znow troche placzu bylo, ostatnio mam troche stresow, Ale ogolnie dzien sie konczy fajnie. Oby jutrzejszy byl lepszy - i by znow lało. W weekend zapowiadaja okolo 30 stopni!

Dobranoc :-)

reklama
cześć dzieńdoberek wszystkim!
dzięki za wczorajsze kciukolce - pomogło - na usg wszystko idzie pięknie, co prawda termin mi się przesunął na 30listopada, ale i tak zostanę chyba tu w grudniówkach :-)
no i chyba będziemy mieć drugą córcię i aż zazdroszczę swojej córci, że będzie miała siostrę o której zawsze mogłam tylko pomarzyć:blink:
aha no i te zmartwienia moje z powodu utraty wagi to chyba tarczyca. nie mam pojęcia co z nią nie tak, ale chyba trzeba będzie robić jakieś badania :baffled: na razie nie wiem czym to grozi i nie chce mi się wyszukiwać informacji żeby się nie martwić na darmo :nerd::nerd::nerd:

Ostatnia edycja:
Do góry