reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

krolcia życzę zdrówka żeby już nie bolało...
Gosia.B, słomiana_wdowa rzeczywiście przykro że nie ma z wami waszej drugiej połóweczki ale jest jego cząstka u was w brzuszku :) więc wasze połóweczki są daleko ale jednak bardzo blisko. Pogadajcie z brzuszkiem ja tak często robię i bardzo mi to pomaga :)

reklama
Hej mamuśki,
U mnie dziś również deszczyk i świeże powietrze, aż milutko choć ja lubię ciepełko i mam nadzieję, że jutro znów słoneczko zawita.
Mamolka dobrze, że pojechałaś fachowo usunąć kleszcz ja to się strasznie boję tych potworów.
słomiana_wdowa i Gosia.B doskonale wiem co czujecie ja świadomie zdecydowałam się na wieczną samotność ale już się przyzwyczaiłam i w sumie teraz nie wyobrażam sobie innego życia, przynajmniej jak przyjeżdża mężulek to jesteśmy wiecznie razem. A jutro właśnie ten piękny dzien kiedy około 20 będę tonąć w ramionach mojego ukochanego:-):-):-):-):-):-)
No i wielkie odliczanie do L4 trwa JUTRO OSTATNI DZIEŃ W PRACY:-):-):-):-):-):-):-):-):-)
PS. troszkę mi głupio ale nie skumałam ideii i zastosowania tych dzwoneczków, choć wisiorek bardzo ładny

hehe no ze jak dziecku brzeczy nad brzuchem jak w nim siedzi to potem jak jest na swiecie ten dzwiek kojazy mu sie z cudownym sielskim zyciem plodowym i jest spokojniejsze- tak to zinterpretowalam:)

Joamar ja wiem ze nie dalabym rady zyc tak jak Ty :) jak jestem singlem i jestem sama to jest suupeerr, ale jak jestem w zwiazku, musze miec faceta kolo siebie nawet jak czasem mamy sie nudzic razem :) dlatego panom z wyzszej szkoly morskiej mowilam - niee a jeden byl naprawde magiczny ;)
Podziwiam was ze jakos sobie radzicie z rozlaka i jest nadal fajnie, bo mam kilka znajomych ktore tylko czekaja az maz wyjedzie a jego przyjazd jest kara Boska :O czyli ze znalazly sobie prywatny bankomat chyba :(((

Gdzie jest Missiiss?? czy ktos cos o niej wie?? bo troche zaczynam sie martwic ze jej nie ma, bo nie zauwazylam by pisala ze planuje jej nie byc:)

dlatego panom z wyzszej szkoly morskiej mowilam - niee a jeden byl naprawde magiczny ;)
Podziwiam was ze jakos sobie radzicie z rozlaka i jest nadal fajnie, bo mam kilka znajomych ktore tylko czekaja az maz wyjedzie a jego przyjazd jest kara Boska :O czyli ze znalazly sobie prywatny bankomat chyba :(((
Ja mieszkałam w akadamiku wyzszej szkoły morskiej no i urok mechaników był silniejszy, szczególnie jednego:-):-).
Niestety przyznam, że są takie, które tylko na wypłatę czekają jednak w czasach krótkich rejsów i internetu dużo łatwiej jest utrzymać miłość.

ja to z niecierpliwością czekam na każdą chwilę z tym moim mężulkiem. i rycze za każdym razem jak już musi wyjechać - jak dziecko hehe nie wyobrażam sobie, żeby mogło go nie być i że mogłabym gdzieś na boku mieć "coś ciekawszego". dużo zależy od charakteru i od tego na czym tym ludziom naprawdę zależy. my to wieczorami okupujemy skypa aż do momentu zmykania do wyrka. ale brakuje go obok. zwłaszcza, że przez 3 lata mieliśmy tylko kilka dni przerwy, że się nie widzieliśmy i teraz tak mi strasznie łyso i smutno bez niego. tak więc słomiana wdowa zapraszam na wakacje hehe pomęczymy się razem :-D dobrze, że tutaj ktoś jest kto mnie rozumie bo w domu to tylko wszyscy się śmieją, że nie jestem dziecko i dam sobie radę do czasu jak nie wróci.

tunia gratulacje!!!!
jak dojdziesz do siebie to prosimy o relacje!

sunnflower bardzo fajny ten dzwoneczek, ale zastanawiam się, jak to jest tak dzwonić??? Daj znać jak przyjdzie!

mamolka dobrze, że już po kleszczu. Ja nie znoszę tych drani. W zeszłym roku synek złapał. Nie pytajcie gdzie:szok:... pojechaliśmy do szpitala dziecięcego - bo już było późno i zaczęła się akcja wyciągania! Słów brak, żeby opisać co się działo:baffled:

krolcia powiem tak poślizg jest jeśli masz wizytę koło 17-19. Jeśli wcześniej to nie ma raczej. Są krzesła:) Najpierw idziesz do pani pielęgniarki (vis-a-vis) z kartą ciąży i bada ciśnienie i wagę (ja ważę się sama i wpisuje już wagę w odpowiednią rubrykę). Wizyta kosztuje 150 zł. Ja zawsze tyle płacę (będąc w ciąży). Mi zrobił na pierwszej wizycie w tej cenie dodatkowo cytologię i badanie cycoli:). W skład wizyty zawsze wchodzi badanie ginekologiczne i usg. Pytaj go o wszystko ponieważ jest raczej ... nieśmiały. Strasznie miły i szarmancki, i jakby...onieśmielony:-) - zawsze mnie to bawi:) Bada bada bada i nic nie mówi. Jak go zapytasz to sie rozkręca i zaczyna opowiadać więc pytaj. POWODZENIA w wejściu na fotel. Trzymam kciuki!

reklama
Do góry