Antylopka
Potrojna mamuska
hejo łobuzy moje kochane
dziekuje mamolka za przekazanie wiesci a teraz cos o szpitalu moje ogolne wrazenia
no to staje autem przed malym ceglanym budynkiem w ogole okna od zewnatrz widac ze moja babcie przezyly i juz sobie mysle no to ekstra... wchodzimy z m dosrodka a tam ciemno bo kartki wszedzie wisza "oszczedzaj światło" myslalam ze padne... ale sluchajcie dalej. ide do rejestracji a tam dajesz skierowanie pozniej czekanie 2 godziny ponad az cie zawolaja i dadza ci kartke i masz isc na izbe przyjec tam czekasz 30min-1 godzine w kolejce. na ip sie przebierasz i ta babka jedna co tam siedzi idzie z toba po schodach na drugie pietro i odprowadza cie na sale pozniej znow idzie na ip i kolejna osoba i znow ja odprowadza i takw kolko smialam sie z nia ze sie babka nagania jak nie wiem po tych schodach bo windy nie ma. wczesniejz kuzynem myslelismy ze jest i sie smialismy ze za drzwiami wisi koszyk wiklinowy do ktoregosie wsiada i dwoch murzynowpedaluje na rowerze zeby cie podrzucicna gore noale nic... a jeszcze z poczekalni na ip siedzialam na wprost gabinetu ginekologicznego dla dziewczat tak sie nazywal iprzyszla jakas mama z dziewczynka i pani doktor i drzwi sie tam nie domykaly i co chwila ktos domykal tosie smialismy ze jak sie w koncu domknelytoalbo z buta ktos zasadzil albo ewentualnie maja jakis kij albo listewke ktora podkladaja pod klamke zeby sie nie otwieraly
o kiblach nie wspomne bo poprostu mozna porownac do toalet na ukrainie typu dziura w podlodze i obok wbity kij do odganiania much straszne lazienki
a jak juz weszlam na gore to troszke lepiej ... wchodze do siebie na sale i patrze na swoje lozko i od razu w smiech bo mysza jakas mi dziure wpodozce wygryzla no mowie wam jajca jak berety jedyny plus to taki ze za oknem jest stacja pkp i w razie czego moge uciekac i prosto do domu pojechac
juz mi porobili badania i usg i zabieg mam miec pojutrze ale uspokajaja mnie ze narkoza dokladnie 15-20 minut trwa wiec looz ide poczytac troche co u was sie dzialo ile przybylo
porażka!! no to można narzekać w Polsce, na specjalistów to raczej nie
tak samo jak ja! Mi by do głowy nie przyszło myśleć czy można 90% rzeczy, o które dziewczyny pytają...Witam - mnie od rana glowa boli i juz chyba z 25 razy kichnelam :-( do bani ...
Anka - mnie tam by nawet nie przyszlo do glowy sie martwic, ale ja z tych "niemartwiacych" jestem ;-) raz sie psiknelas, to nic ci nie bedzie. codziennie pewnie tyle samo chemii chloniemy z jedzenia, powietrza itp. ... a na przyszlosc kup sobie taki preparat na komary dla niemowlat, to bedziesz spokojna :-)
coś przegapiłam chyba... Kiedy nie wolno nosić dzieci? Ja moją córcię lubiłam nosić, ale jak zaczęła się interesować siadaniem, raczkowaniem, chodzeniem, to sama nie chciała być na rekach. A teraz to jedyni do mojej mamy chodzi prosić aby ją wziąć na ręce, jak wracają z placu zabaw wieczorem - robi podchody takie, że jest taka zmęczona, że jak pójdzie po nogach, to nie będzie miała siły na kąpiel, na czytanie itp...No i faktycznie nie powinno sie nosic dzieciaczkow, wiem ze to ciezko bo wszystkie mamy nosza, szczegolnie jesli dzieci sa malutkie, a z drugiej strony jak pomiedzy dziecmi jest np tylko rok roznicy to jak nie nosic tego pierwszego ktore zdecydowanie wiecej wazy niz 4 kg?
a jakimi liniami chcesz lecieć?gosia więc zadzwoń na infolinię linii i dopytaj się jak to jest z lotami w ciąży. Tak abyś nie miała później kłopotów na lotnisku. Ja bym się na wylot nie zdecydowała, a le w sumie w 28 tyg brzuszek jeszcze nie dokucza![]()