reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

hej kochane!!!
witam po weekendzie!

KCIUKASY DLA MISSIISS!!!!!!!

krolcia powodzenia na wizycie i koniecznie odezwij się po:-)

mamolka współczuję chorego synusia:-( Dobrze, że idziesz z nim do lekarza bo taka temperatura wysoka to raczej nic dobrego - będziesz spokojniejsza:tak:

ja miałam weekend pod znakiem imprezek:))) w piątek był u nas brat z narzeczoną - gadaliśmy przy piwku (i zielonej herbacie niektórzy) do rana. W sobotę wylądowaliśmy u mojej siorki i jej męża (brat też dołączył) działo się działo:-D:-D:-D
w niedzielę u rodziców na obiadku. Fajny weekend

miłego dnia babolce!!!

reklama
Cześć laseczki:)
Ja tez po weekendzie pełnym wrażeń a raczej rodzinnych posiedzeń przy stole. W sobotę miałam imieniny mamy a wczoraj Chrzest, jutro jeszcze mam imieniny szwagra i uuuffff na razie koniec ghhy:-Dw środe szykowanko i w czwartej raniutko wyjeźdźamy nad morze:-)

No i też powiem co Wy dziewczyny z tymi zakazami z tym słońcem, bez przesady, nikt nie powie że można leżeć jak placek i spiec się na machoń ale spacerować po słońcu czy troche sie nawet wystawić z brzuchem nie zaszkodzi na pewno. Tak samo z tymi preparaami p/komarom...gdyby tak wszystko nam zagrażało to by się w ogóle zdrowe dzieci nie rodziły lub wcale:/ nie popadajmy w paranoję no;-)
Ja z kolei zaczęłam mieć problem z nogą, mam popękane naczynka w jednym miejscu, i wyglada to jak taki siniczek zaraz pod kolanem, trochę w bok do środka nogi, wczoraj mi ta noga napuchła, jest taka drętwawa, kurde no:wściekła/y:

Cześć dziewczynki:)

Mamolka fajnie że przekazałaś nam wieści od missiiss:) jej poczucie humoru jak widać nie opuszcza i to bardzo dobrze:) &&&& kciuki zaciśnięte żeby wszystko u niej przebiegło szybko, bezboleśnie po prostu książkowo:)

Krolcia, za Twoje badanka również kciuki są :) czekamy na relację z wizyty.

Mamolka, tak ja byłam chyba mega zagazowana, bo mi się brzuch w poziomie na wysokości pępka nie zaginał, a normalnie jeszcze mi się robi "zgięcie" jak siedzę:) ale sobie uświadomiłam że w sobotę wychlałam chyba z litr coli, małe piwko bezalkoholowe, ćwiartka arbuza..... i miałam efekty jakie miałam. Dziś jest już normalnie, ale powiem szczerze że ten stan mnie trochę męczył:)

Guuuuufi ale Ci dobrzeeee:) też bym nad morze ruszyła tym bardziej że pogoda śliczna.Ahhhhh.......

mamolka zdrówka dla synka. Jakies wirusiko go dopadło, bidaka no:-(
co do tempki to normalna ma teraz ale po zbiciu rozumiem?!
No to przeciez normalne że zbijasz zanim do lekarza jedziesz, przeciez nie pojedziesz z lejącym się przez rece dzieckiem. Ja też zawsze zanim wyjde zbijam odpowiednio wczesnie zeby dziecko się wmiare czuło a lekarzowi mówię po prostu do jakiej temp. wzrasta.

Tunia myśle że Ty sama dla siebie jesteś teraz najlepszym przykładem co mama chce wiedzieć, jakie może miec pytania itp, wiele zalezy od indywidualnej sytuacji każdego, po malutku a stworzysz portal zawierający coraz więcej info, bo na raz to się nie da, ale na początek najlepiej zacząć od siebie, zresztą sama widzisz co nas tu "porusza":tak:

ewwe no costy spoko maroko:-D;-)

no i kciukasy za mississ, żeby lekarze byli ok to będzie wszystko fajnie&&&&:tak:

dobra uciekam do sprzatania, w week nie miała czasu to teraz musze z mopem troche potańczyć

Witam wszystkich!
Jestem po grillowym weekendzie. Przyjemnie posiedzieć w towarzystwie, ale jedzenie raczej nie dla mnie. Nie wiem co mam robić, bo waga zamiast coraz więcej, to coraz mniej pokazuje. A ja przecież jem, tylko się nie objadam, no i po większości produktów jakies rewelacje mam, więc wielu rzeczy unikam. Martwię się dziewczynki, że za mało dziecku dostarczam :-(

Mississ trzymam kciuki:-)

Hej :) A mi sie dzis snilo ze wygralam jakis samochod - istny batmobil i z siostra kuby wojewodzkiego gralam w papier, nozyce,kamien - jakby wygrala - mialaby go dostac.... jakie glupoty.
A wyrwal mnie ze snu facet, ktory przyszedl spisac liczniki wody....

Zmolestuje dzis moja pania doktor i zapytam sie, jakie najlepiej miec preparaty - bo na mazurach mysle ze mi sie przydadza - a tam mnie maz niedlugo porywa :-p

reklama
Dzień dobry po weekendowo:-):-)

na początek poczytałam to co u Was co by nie było że tak wpadam i wypadam i tylko o sobie:zawstydzona/y:
Anka niezły sen miałaś :-Durlopik na Mazurach Ci się szykuje dobrze zrozumiałam:sorry2:jak tak to udanego wypoczynku życzę:-):-)
Agbar dziecku na pewno nic nie brakuje jak zdrowo się odżywiasz a jak będzie mu czegoś potrzeba więcej to zabierze z Twoich pokładów i to możne być tylko dla Ciebie nie korzystne:sorry2:
a od ostatniej wizyty u gina (27.05) do tej (24.06) przybrałam zaledwie 20 dkg więc też nie wiele zwłaszcza że wcześniej podkoczyłam do góry o 5kg a teraz tak nie wiele:confused:
Sarka miłego tańczenia z mopem;-) he he:-D:-D
Przyjemnego wypoczynku nad morzem:tak::tak:
Olcia fajnie że weekend bardzo sympatycznie spędziliście:tak::tak:
Ewwe fajny avatarek:-):tak:
Krolcia kciuki za Twoją wizytę mocno zaciśnięte:tak::tak:
Gufi zdróweczka Ci życzę i żeby ten ból głowy przestał Ci dokuczać:confused::confused:
Mamolka mam nadziję że trafisz na normalną panią dr i nie bedzie robić Ci wyżytów że jestes przewrażliwioną matką i dobrze zbada Oleczka:confused::confused:
szybkiego powrotu do zdrówka mu życzę:confused::confused:
dzieki za wieści od missiiss :tak: ale ma warunki w tym szpitalu :szok::szok:

Do góry