reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Olcia może wszystko beznadziejnie ale nie uwierzę za żadne skarby, że z tobą na czele;-) Skoro to kwestia psychiki to najwyższa pora zrobić cos dla siebie i poprawić sobie nastrój! Głowa do góry!

tego słońca we Wrocławiu zazdroszczę... mam nadzieję, że idzie w nasza stronę a nie chmury od nas w waszą ;-)

u nas tez leje i zimno. glowa mi peka od rana ... jeszcze do tego moja corcia dzisiaj rano przed przedszkolem fochy stroila i plakala o byle glupote, czym wytracila mnie z rownowagi :dry:

powodzenia na dzisiejszych wizytach!!!

Olcia może wszystko beznadziejnie ale nie uwierzę za żadne skarby, że z tobą na czele;-) Skoro to kwestia psychiki to najwyższa pora zrobić cos dla siebie i poprawić sobie nastrój! Głowa do góry!

tego słońca we Wrocławiu zazdroszczę... mam nadzieję, że idzie w nasza stronę a nie chmury od nas w waszą ;-)

Wiatr wieje z zachodu na szczęscie :-)
Przynamniej pranie wysycha szybciutko :)

ja w ogóle miałam sen, że dziecko mi się nie rozwija :szok:

już schizy mnie dopadają normalnie :/

Wiolcia
ja chodzę prywatnie do lekarki, która nawet na NFZ nie przyjmuje, ma swoja własną przychodnię,a dodatkowo pracuje na Parkitce, jeśli będziesz chciała namiary to dam Ci na priva :-)

Tunia ze tak to ujme brutalnie, ten fotelik w zderzeniu sprawi ze Twoje bobo zamieni sie w roslinke o ile przezyje:sorry2:
wpierw kochana sprawdz sobie czy Twoje autko posiada systm mocowan isofix i pozniej bedziesz wiedziala sposorod jakich fotelikow z jakim mocowaniem masz wybierac:tak: polecam te stronke z podanego przez Wiolke wyzej linka, masz tam wyniki testow zderzeniowych z 2009 roku, i punktacje,ceny sa naprawde rozne, wiec mysle ze kazdy znajdzie dla siebie cos dobrego, my po burzy glowizn zdecydowalismy sie wpierw na fotelik od 0-13 kg a nastepnie 9-36 ten z najwyzsza punktacja, z doswiadczenia wiem ze w zaleznosci od wielkosci dzieciaczka ten pierwszy moze nie posluzyc dlugo wiec Twoj od 0-11 jeszcze krocej:tak:
i nic sie nie martw brakiem doswiadczenia:-D jeszcze 3 miesiace temu myslalam ze kupie uzywany fotelik z allegro obojetnie jaki:-D no ale obejrzalam uwage:szok: i poczytalam...:baffled::no: zobaczylam skutki niby niegroznego zderzenia bocznego w postaci roslinkowego chlopca, nie wspomne co sie dzieje z malenstwami na skutek wyrywania sie fotelika z pasami:szok::szok: ja nie zamierzam miec wypadku i bede sie starac jezdzic wolno i bezpiecznie ale roznie bywa:-( no i jeszcze sa Ci inni na drodze... dlatego na wozku i lozeczku i innych *******eczkach moge oszczedzic ale fotelik musi miec odpowiednie testy zaliczone.

będziemy kupować nowy samochód, subaru jeepa dużego, więc w ogóle do tego, którym jeżdżę teraz nie przymierzam ani fotelików ani czy się wózek zmieści,
to w takim razie kupię wózek dwuczęściowy a fotelik dodatkowo z atestami i testami :-)
ja ma w ogóle obsesje od wczoraj żeby już kupować, mój C. mówi, że mam się uspokoić, i nie kupować całego sklepu bo nakupuję ubranek a dzidzia zaraz urośnie i połowy nawet nie włoży, więc chyba rację, że część kupimy, a część na takie po domku mogę mieć po jego malutkiej siostrzyczce,

już wiem skąd mi się wczoraj wziął taki humor histeryczny - zmiana pogody :wściekła/y:

do tego jeszcze gdzieś parasol posiałam, ale jak z cebra, C. pojechał samochodem do pracy, więc ja chyba jak burżuj pojadę taxi do centrum handlowego kupić ten prasol,
i przy okazji jakieś śpiochy dla dzidzi :-D

i jeszcze mam fioła na punkcie ślicznych wanienek z kubusiem puchatkiem z wbudowanym termometrem do mierzenia wody, są w smyku, odkąd zobaczyłam to marzę o tej wanience :-D

jezu, ja się muszę uspokoić, bo ten szał to chyba za wcześnie mi się zaczyna... eee tam hormony - tak najlepiej zwalić :-)

Witam, u nas slonko;-)
AH NN HA nie wiedziałam ze jestes z Wrocka:blink:

Spałam diś do 10:szok: śniło mi się że urodziłam bliżniaki i od razu były takie wielkie,:-Dnie mogłam ich wykapac bo rozbiegały mi sie w obie strony:-D, uuuuf że tam jedno w brzuchu rośnie!:-D
zaraz musze jechac do galerii po prezenty, dla mamy na imieniny na sobote i na Chrzest na niedzielę, nie mam za bardzo pomysłu, będę szukać:sorry2:

Powodzenia na wizytach&&&&&&&&

Tunia piszac jeppa masz na mysli forestera czy moze tribeca? :-) w kazdym razie mi sie wydaje ze myslisz o tym pierwszym mmm bardzo mi sie podobaa, tutaj w pewnym momencue przymiezalismy sie do kupna nowego auta i to bylo jedno z kilku na ktore zwrocilismy uwage, tam napewno bedziesz miala system isofix wiec bez problemu kupisz fajny bezpieczny fotelik,

a odnosnie uzywanych- tylko ze sprawdzonego zrodla, nie ma innej opcji
odnosnie dopasowywania.. niestety trzeba nawet wyjsc i przypasowac bo np pasy moga byc nie takiej dlugosci i wlasnie kanapa no a on musi siedziec jak najsztywniej.

u mnie srednia pogoda, lece do kumpeli po salatce z mozarella mniaaam :)

reklama
Do góry