reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Witam dziewczynki,
Co do lekarza to bym to olała.
Jeśli zaś chodzi o wakacje to ja wczoraj w trakcie meczu przeszukałam neta i zdecydowałam się już na miejsce, więc prawdopodobnie pojedziemy 10.07 na 2 tyg. na Wyspy Kanaryjskie do Lanzarote

Witam dziewczęta po jednodniowej przerwie. Wczoraj cały dzień bolała mnie głowa i żyć przez to nie mogłam. Aż pomyślałam o Wiolci i stwierdziłam, że chyba przez BB się zaraziłam;-) Chyba jednak będę musiała odwiedzić poradnię migrenową, bo wczoraj wszystkie objawy mi się zdwoiły. Nadwrażliwość na światło, dźwięk i nudności. I to wcale nie te ciążowe.

Kupiłam sobie wagę. Ważyłam się na wadze mamy, ale mnie wkurzyła, bo pokazała 5 kg na +. Za to nowa waga pokazuje, że cały czas ważę tyle samo. Wyrzucić tamtą, po co ma mi psuć humor.
No i dzisiaj kazałam małżonkowi kupić wkładki laktacyjne. Chyba muszę zacząć je nosić. Myślałam, że sobotni incydent będzie tylko jednorazowy, ale na ostatnich zakupach znowu mi poleciało i aż wstyd było z taką plamą chodzić. :zawstydzona/y::zawstydzona/y:Potem w domu miałam aż zaciek na bluzce, a dziś w nocy normalnie pływałam. Prześcieradło było nawet mokre! W poniedziałek dokładnie wypytam lekarza, bo wszędzie jest napisane, że siara może lecieć od połowy ciąży, a siostrze np leciała dopiero od 7 miesiąca. Ona ma problemy, bo pokarmu ma aż za dużo, a co będzie ze mną? Chyba założę działalność gospodarczą - naturalna mleczarnia:rofl2:

Wakacje... Aż się rozmarzyłam. Mielismy w tym roku jechać w Karkonosze i do chrzestnego do Niemiec, ale z wiadomych powodów nigdzie sie nie ruszamy. Wolę dmuchać na zimne i w razie jakichkolwiek kłopotów mieć swojego lekarza pod ręką. Tym bardziej odpada podróż za granicę. Ale chetnie gdzieś bym sie ruszyła. JAk juz cos wymyslimy, to jak znam życie w dniu wyjazdu źle będę się czuła. Już ja mam taki dowcipny organizm.

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki,
Co do lekarza to bym to olała.
Jeśli zaś chodzi o wakacje to ja wczoraj w trakcie meczu przeszukałam neta i zdecydowałam się już na miejsce, więc prawdopodobnie pojedziemy 10.07 na 2 tyg. na Wyspy Kanaryjskie do Lanzarote

Byłam tam w ostatnim tygodniu maja:) POLECAM a do jakiej konkretnie miejscowości?

My jedziemy w sierpniu na mazury:-)

to może się tam przypadkiem spotkamy, bo my też mazury w tym roku i też sierpień, początek. Do jakiej miejscowości Wy uderzacie? ja się już strasznie nie mogę doczekać:) i mam nadzieję że zdrówko i dzidziuś pozwolą zrealizować wakacyjne plany:) uwielbiam wyjeżdżać:D

Krolcia, lekarza olej, jeszcze z tego tłumaczenia i podziękowania lekarzowi przyszłoby Ci się denerwować, bo nie wiadomo jakby zareagował, a nerwy nie są Ci potrzebne.I tak już ostatnio się nadenerwowałaś, i jak widać stary Twój gin nic sobie z tego nie robił więc moim zdaniem po prostu z nim zerwij bez słowa:)

reklama
Do góry