reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Oooo tak tak, myśle że sformułowanie "kulam się" jest tu bardzo trafione ;)
No więc kulam się kulam;pp i jeszcze musze się pokulać, choć ciężko mi jak szlag, brzuch ciągnie, młody nisko bardzo i głową napiera a ważył na ostatnim USG ponad 2.800 ...byleby do grudnia, po mału szykuje wyprawkę, zamawiam rzeczy na all do szpitala itp żeby tu mieć juz spokojną głowę:tak:Miluśka od trzech nocy śpi dzielnie z bratem w pokoiku więc i tu zmiany bo nie mam jej już na wyciagniecie ręki w nocy i chyba mi z tym ciężej jak jej samej:-p choć pierwsza noc był koszmarna, cała nie przespana, musiałam przy niej leżec a ona czuwała czy cały czas jestem ://
A Ty gosia jak się czujesz ?? :))

mississ wow witaj! :) powodzenia zatem!!!!;-)

No bo teraz pora na kolejną ....ciążę:laugh2:

a ja jak się czuję?? hmmm sypię się :tak: dosłownie hehe ogólnie dostałam nakaz oszczędzania bo mam za nisko łożysko nadal. no i świra już dostaję od tego odpoczywania. mam nadzieję, że na następnej wizycie będą dla mnie lepsze wieści bo jakoś chciałabym święta przygotować hehe

u nas mały śpi w swoim pokoju nieco ponad miesiąc. przesypia ładnie, a jak się przebudzi to woła tatę hehe tak więc ja się nie ruszam. a mały też nie przytupta do nas tylko czeka aż ten jego tata kochany do niego przyjdzie :-D zdarza się dosyć często taka pobudka nad ranem i wtedy mam łóżko dla siebie bo mąż już tam dosypia do rana hehe

Hej dziewczyny :-).
Daaaaaawno Tu nie zaglądałam i widzę, że co poniektóre Grudniaki czekają na rodzeństwo :-):-):-). Gratuluję przyszłym mamusiom :tak::-).

No i oczywiście wszystkiego najsłodszego dla już 2 - latków :-).

Resztę mamuś pozdrawiam cieplutko :happy:.

A helou :)
Ano czuję się jak wielka śnieżna kula. Juz niedługo więc jestem prawie w gotowości, piszę prawie bo nie ogarniam chwilami pędzącego czasu i nie mogę uwierzyć że to już lada moment:baffled: szok! Także chyba tej psychicznej gotowości mi brak ;/ no i oboooję się jak diabli porodu:rofl2::no: Dziś nawet od rana mi się coś spinało dość boleśnie i w tej panice najadła się nospy i magnezu hehe wiem że pawdziwej akcji i to by nie powstrzymało ale mój strach miał już ooogromne oczy:szok::-D tak czy siak ten dzień w końcu nadejdzie....
A co tam u Was? Jak "nasze" dwulatki się miewają? :) czy jakieś nowe przyszłe mamuśki na horyzoncie? Ja niedługo miejsce zwalniam więc pora na kolejną ...;-)

Antylopka jak tam ci się żyje z trójką?:-p

reklama
O jaa Sarka jeszcze sie kulasz...Ja to pamiętam jak trułam tyłek pod koniec, że chcę już urodzić!!!

Masz już wszystko przygotowane? Nakupowałaś się pewnie na nowo wyprawki dla chłopczyka.:tak:

&&&&&& za szybki i jak najmniej bolesny poród! Jak byś miała chwilę to daj cynka jak nadejdzie ta wielka chwila.:happy:

Do góry