reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Cześć, chciałam tylko napisać, że Antylopka jest na porodówce, ma 5 cm rozwarcia i boli ją na maxa. Właśnie dostała ZZO. Trzymajcie kciuki, żeby szybko poszło !!

reklama
sarka lepiej pod względem żołądka, a poza tym to brzuch często dokucza itp. ale już sobie mówię, że nie jest źle. lepiej już nie będzie hehe tylko wieczne zmęczenie przy Mikołaju mnie dopadło. do tego młody teraz chory i non stop coś nowego się pojawia - moglibyśmy u lekarza zamieszkać tak często tam jesteśmy :/ tak więc zmęczenie podwójne...
co do plci to tylko jeden lekarz dojrzał (choć usg miałam kilka razy) i twierdzi, że chłopak, ale czy ma racje to się okaże :-D

reklama
Cześć gwiazdy,
dawno mnie nie było bom zalatana.
Gratuluję wszystkim mamusiom nowego pokolenia w ich domach, i tym co jeszcze oczekują na przyjście potomków.
Podziwiam :-)

Do góry