reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Ag ja poszłam do Miko dac mu mleko nie wiem nawet o której i przysnęło mi się tam bo czekałam aż zaśnie i w końcu sama też zasnęłam heheh,obudziłam sie jak ludzie wychodzili :/ A najlepsze jest to że w pokoju Miko nie mamy łóżka tylko jego łóżeczko i zasnęłam na podłodze heheh
w sumie to chętnie bym poimprezowała poza domem ale nie mam z kim Miko zostawić,a mamy nie chce prosić bo i tak zajmuje się nim w tyg jak idę do pracy :/

witam
zdrówka chorowitkom....
eeee Antylopka na co spadasz????:confused:

ja to dosyc często przysypiam ostatnio to nawet sie staram wykąpać wczesniej bo jak przysne to wstac i myc sie ok 12 w nocy to niefajnie....
brrr mróz i wieje kiepsko u nas....

tez nie kumam na co spada Antylopka :)
A u nas wczoraj napadalo i jest slicznie, natomiast mrozu nie ma, tylko minus 3 maks. Narazie zima jest tak lagodna jak wtedy kiedy tu przybylam i fajnie :D mam jednak nadzieje ze jak dojedziemy do PL to zastaniemy wiosne a nie jakies mrozy :D przez 2 miesiace powinno sie wyklarowac heh natomiast tu w Krk dookola wszycy znajomi chorzy bleee w kazdej rodzinie kogos przeziebilo.. nam tym razem zaatakowalo tatusia :/

hello, ja na dopegycie jestem mega zmęczona i osłabiona...jakby mi ktoś środek nasenny wstrzyknął...

Muszę się położyć, bo jutro na 8 do poradni przyszpitalnej na KTG i kontrolę lekarską...

Nie odniosę się do postów bom kopnięta i jakbym miała coś odpisać, to pewnie same bzdury :sorry:

Dobranoc !!

hehe :D bzdury moglyby byc ciekawe :D ja miewam ostatnio sny z mym lekarzem ktory szepcze do mnie - jaka szkoda ze nie ma dla Ciebie miejsca w moim zyciu :O i to wszystko po norwesku hehe to sa bzdury hehe A Ty Ainah wypoczywaj be pewnie i Ci ciezko i leki tez robia swoje tylko zmierz cisnienie ;) a prowadzisz auto ? Bo przy takich lekach moe nie mozna

Salomii - niezłe sny :p

A na tym leku faktycznie nie mogę prowadzić.

Dziś mama mnie zawozi, temperatura na dworze -11 masakra, odmarzłam na spacerze z psem :dry:

Miłego dnia !

reklama
salomii, Yvona - leffe ruby to takie piwo czerwone :) praktycznie jedyne jakie teraz lubie, bo wszystkie zwykla od czasu ciazy z Wiki sa bleee....
ainah - o kurcze, zimnisko niezle

Do góry