reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Ag ja poszłam do Miko dac mu mleko nie wiem nawet o której i przysnęło mi się tam bo czekałam aż zaśnie i w końcu sama też zasnęłam heheh,obudziłam sie jak ludzie wychodzili :/ A najlepsze jest to że w pokoju Miko nie mamy łóżka tylko jego łóżeczko i zasnęłam na podłodze heheh
w sumie to chętnie bym poimprezowała poza domem ale nie mam z kim Miko zostawić,a mamy nie chce prosić bo i tak zajmuje się nim w tyg jak idę do pracy :/

witam
zdrówka chorowitkom....
eeee Antylopka na co spadasz????:confused:

ja to dosyc często przysypiam ostatnio to nawet sie staram wykąpać wczesniej bo jak przysne to wstac i myc sie ok 12 w nocy to niefajnie....
brrr mróz i wieje kiepsko u nas....

tez nie kumam na co spada Antylopka :)
A u nas wczoraj napadalo i jest slicznie, natomiast mrozu nie ma, tylko minus 3 maks. Narazie zima jest tak lagodna jak wtedy kiedy tu przybylam i fajnie :D mam jednak nadzieje ze jak dojedziemy do PL to zastaniemy wiosne a nie jakies mrozy :D przez 2 miesiace powinno sie wyklarowac heh natomiast tu w Krk dookola wszycy znajomi chorzy bleee w kazdej rodzinie kogos przeziebilo.. nam tym razem zaatakowalo tatusia :/

hello, ja na dopegycie jestem mega zmęczona i osłabiona...jakby mi ktoś środek nasenny wstrzyknął...

Muszę się położyć, bo jutro na 8 do poradni przyszpitalnej na KTG i kontrolę lekarską...

Nie odniosę się do postów bom kopnięta i jakbym miała coś odpisać, to pewnie same bzdury :sorry:

Dobranoc !!

hehe :D bzdury moglyby byc ciekawe :D ja miewam ostatnio sny z mym lekarzem ktory szepcze do mnie - jaka szkoda ze nie ma dla Ciebie miejsca w moim zyciu :O i to wszystko po norwesku hehe to sa bzdury hehe A Ty Ainah wypoczywaj be pewnie i Ci ciezko i leki tez robia swoje tylko zmierz cisnienie ;) a prowadzisz auto ? Bo przy takich lekach moe nie mozna

Salomii - niezłe sny :p

A na tym leku faktycznie nie mogę prowadzić.

Dziś mama mnie zawozi, temperatura na dworze -11 masakra, odmarzłam na spacerze z psem :dry:

Miłego dnia !

reklama
salomii, Yvona - leffe ruby to takie piwo czerwone :) praktycznie jedyne jakie teraz lubie, bo wszystkie zwykla od czasu ciazy z Wiki sa bleee....
ainah - o kurcze, zimnisko niezle

Do góry