krolcia
klonem
ale czad :-) fajnie ze udalo sie cos kupic nie drogiego
sarka
a jaki sklep otworzyliscie?? moze wpadne
co do tesciowej to naprawde z moja bys nie wytrzymala ... a moze ja jestem zbyt nerwowa ale wkur... mnie ta baba jak nikt inny
obecnie planuje jasia dac do zlobkka piraci z prakowej jest niedaleko nas. na 5godz. dziennie taki karnet to 550 zl miesiecznie. zobaczymy tylko co odpisza na moich kilka pytan...
olcia
wiem co o tym... ja wiedzialam ze ja k jasiek spal cale nocy od 1 mies zycia to to szczescie nie moglo trwac dlugo i od 6 miesiaca juz sie budzi a ostatnimi czasy nawet co godzine
ja mam nockiw tym tygodniu w pracy i moj maz biedny jest bo tak to na zmiane walczymy... zaczynam sie zastanawiac ze ta opiekunka mu cos robi... a nie mam jak kamery zamontowac
co do odsypiania... ja jak mam nocki odsypiam od 1,5 godziny do 4 max a na ostatniej nocce w piatek oczy normalnie doslowniena zapalkach bo juz jestem taka przemeczona... nie mam jak odespac ...bo sie zmieniamy zmezem przy jaśku
ewwe
kurde jak pizne ten moj telefon w kat to sie rozwali na kawalki... w ogole dziwne zeczy mis ie ostatnio robia w telefonie. nagle smsy ktora przychodza sa gdzies w srodku np mam od jednej osoby 50 smsow i kolejny przychodzi to wbija go w srodek
musze tel. zmienic ale no oczywiscie wesolych swiat i wszystkiego co najlepsze. spoznione ale szczere
;-)
a propo zakupw tez zazwyczaj gowno kupie i w ch... zaplace... po wyplacie zwykle podstawowe rzeczy jakie musimy kupic to 300 zl nie ma i zawsze tez przegladam paragon... i tez zawsze widze to co ty
a i zawsze pampersy jaskowi po wyplacie kupujemy na caly miesiac wiec kasy idzie po wyplacie zaraz a pozniej znow wyliczamy ile na dzien bo nima za duzo...
Karolina
moj jasiek wazy 12 kilo i troche
a wzrostu nie wiem ile ma ale wysoki jest ;-) wiec spoko
w ogole o 14 przychodzi opiekunka jakas ktora sie wydawala bardzo fajna i zastanawiam sie czy na rozmowe wziac ją do domu czy na spacer wyjsc z mlodym i pochodzic i pogadac jak myslicie ?? narazie jestem w proszku w samych majtach i koszulce siedze ... kurde boje sie znow ryzykowac i zastanawiac sie czy opiekunka mi dziecko nie porwala i czy dobrze sie nim zajmuje ...