reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Wrublik poryczałam sie tez..Ja ja bym chciała tak kochac, zeby na kogos tak czekac...A ja kocham już tylko moje dzieci...ale za bardzo sie boje.....nowego...I mnie tez kochaja juz tylko dzieci...

reklama
Wrublik już po 1 minucie ryczałam jak bóbr! Baaardzo wzruszające. A ty może wkleisz nam jakieś zdjęcie ciążowe, co??

Gwiazdeczka ma rację po roczku jest darmowe szczepienie ale następne jest już płatne.

Bodzia zawsze jest czas na zmiany. Nie bójmy się jutra - może być lepsze od dnia wczorajszego. Najważniejsze to wiedzieć czego sie chce.

Dziewczyny ja też nie wiem jak będzie jutro z czasem więc:
SPEŁNIENIA WSZELKICH PLANÓW I MARZEŃ W 2012 ROKU! DLA WALCZĄCYCH Z KG UZYSKANIA WYMARZONEJ WAGI, ABY NASZE DZIECIĄTKA BYŁY ZDROWE, GRZECZNE I WIECZNIE UŚMIECHNIĘTE A NAM WIELE ENERGII I NIECH TEN ROK ZLECI NAM CIUT WOLNIEJ.
00013015(2).jpg

Eeeh wpadam na chwilke bo pisałam o moim M. ...no i bidaka wyladował w szpitalu:((( tak mi smutno. Ma wysokie crp i dostaje antybiotyk dożylnie...jutro wnikliwsze badania:confused:.....co za dzień - rok temu ja wyszłam ze szpitala z mała a wtym roku tego samego dnia M. poszedł...
Prosze o kciuki za jego zdrówko!
W tym swietle sylwestrowy wieczór spędzony przed tv z szampanem we dwoje urósł do rangi wielkiego szczęścia...:-( także cieszcie sie kochane tym co macie;-)
I ja Wam wszystkim życze duzo szczęścia na ten Nowy Rok, by przyniósł dużo usmiechu, sukcesów i miłości. Niech spełnia sie wasze marzenia te duże i te małe, niech maluszki nam zdrowo rosną i się wspaniale rozwijają:tak:

Jeszcze mi Milka cos się co chwile z płaczem wybudza:sorry2:
nie cierpie spać sama w domu...

aluśka Gosia zdrówka dla dzieciaczków!!!

Sarka
duzo duzo zdrowia dla M ... niech wszystko sie jutro wyjaśni i w nowy rok wejdzcie juz bardzo pewnym i radosnym krokiem !!! jeszcze raz duzo zdrowia!!! Swoją droga ja tez nie nawidze wrecz spac sama w domu... chyba poprostu sie boje

dziewczyny dziekuje wam za brawa i za info o szczepionce. bo ostatnia tez nie placilismy i myslalam ze juz koniec laby. dogadac sie tutaj ze szczepieniami to masakra jakas no ale coz bede musiala go zaszczepic za jakies trzy tygodnie. moze sie uda i sie wbije w liste zeby akurat nocki miec i spokojnie z nim pojsc...

wrublik
piekne chwile pokazuje ten filmik... az mysle teraz o tych polskich zolnierzach ktorzy nie wrocili... tzn wrocili ale nie tak jak powinni :-(i to na same swieta... jeszcze z jednostki gdzie moj kuzyn jest , z jego jednostki ale on akurat nie dostal rozkazu wyjazdu. z bartoszuc wlasnie... masakra jakas...

WSZYSTKIM WAM ŻYCZE SZCZEŚLIWEGO NOWEGO ROKU, SPELNIENIA WSZYSTKICH MARZEN I ZEBY OCZYWISCIE TEN NOWY ROK BYL O WIELE WIELE LEPSZY OD POPRZEDNIEGO. ZEBY NIE BYLO RZADNYCH NIESZCZĘŚCIE TYLKO SAME WSPANIALE CHWILE TE DUZE I TE MALE ! I ZEBY NASZE POCIECHY ROSLY W SILE !!!

przyznam sie do czegos... chcialabym miec drugie dziecko... choc wiem ze sie zapieralam nogami i rekami... ale m nie chce bo kasa bo to bo tamto... a chcialam zeby juz pozniej miec z glowy i zajac sie praca a tak to mysle zeby miec prace naumowe zeby zajsc w ciaze... maz chce dopiero pogadac o tym za 5 lat bo narazie ani mu sie sni... ehh no coz;-)

Hello dziewczęta

U nas po staremu,czyli ok.Praca dom,maluch i tak w kółko.Do Miko przychodzi moja mama,a po nowym roku będziemy go wozić do niej,kupiłam już nawet łóżeczko turystyczne żeby miał tam do spania,a później może się przyda dla drugiego malucha.
Sylwka spędzamy w domu z nasza wspólną koleżanką,z bratem męża i jego żoną.Umówiliśmy się tak że alkohol we własnym zakresie,bo każdy pije co innego.Ja zrobiłam dzisiaj z menem sałatkę,a reszta ma przynieść napoje i wędliny :-) a co hehe zawsze mieliśmy składki na domówkach albo umawialiśmy się co kto przyniesie :-)

Bodzia
nonono ale z Ciebie niezła łyżwiareczka,sama tez bym pojeździła ale nie ma kiedy :/

Sarka polecam drinka z cytrynówki lubelskiej,pyszny i orzeźwiający :-)
Cytrynówka Lubelska - hit sezonu - YouThink Ja do szklanki 250ml dawalam jeden lub 2 kielonki (25ml) cytrynówki w zależności kto lubi więcej % 2 kieliszki soku jabłkowego,troszkę soku z wyciśniętej cytryny zalewałam spritem i do tego lód,pyyycha,a na lato to juz w ogóle full wypas

Missiiss ale franca z tej opiekunki :wściekła/y:

Cristal przykro mi mężulek stracił pracę :-((( Na pewno coś znajdzie :*

Aluśka zdrówka

Aaaa maskara jak pomyślę o szczepieniu po nowym roku :/

Kochane grudnióweczki w razie jakbym jutro nie dała rady zaglądnąć to życzę wam wszystkiego najlepszego w nowym roku,zdrówka przede wszystkim dla Was i Waszych rodzin :-***

reklama
Do góry