reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

witam znowu

młoda w kimono znów poszła:dry: ale ile się napłakała przy tym :no:

Sun dzięki że o mnie pytasz:sorry2:
Buziak dla Zuzieńki żeby szybko zapomniała o upadku:confused:
Missiiss współczuje Ci przejść z opiekunką:baffled: oby Ci się udało znaleźć kompetentną zastępczynie:confused:
Gufi jak ma Ala katarek to masz racje lepiej przełożyć szczepienie:confused:
Bodzia Ty na pewno będziesz wiedzieć;-) ile razy się szczepi przed skończeniem roczku na nfz? :sorry2:
Na piżama party to i ja sie do Ciebie w proszę;-)
Wiolcia też kiedyś chodziłam na aerobik ale taki dla mam z dziećmi jak Amanda miała 5miesiecy:cool2:
teraz też bym poszła ale tam gdzie byłam już to jest nieczynne a poruszał by się człowiek trochę tylko w domu samemu to mi sie nie chce:zawstydzona/y:
Dobrze że nic przez ten upadek Krzysiowi sie nie stało :sorry2: na miejscu bratowej chyba bym zawału dostała:baffled:
Yvonka no no fajna imprezka Wam się szykuje:-) u nas też były plany wyskoczyć do znajomych którzy mają 8 miesięczną córeczkę ale Martyna plany pokrzyżowała :dry:
Sarka zdróweczka posyłam dla m. :confused:
Olcia tulaski na ból głowy:confused:
Cristalrose przykro mi że Twój mężuś stracił pracę i to akurat pod koniec roku:no: oby szybko udało mu sie znaleźć nową i to w dodatku lepiej płatną:tak:
Gwiazdeczka oby Twoja sytuacja szybko się poprawiła:confused:
Cwiatka, Ewa, agaj mam nadziję że niedługo wrócicie bo tęskno mi za Waszymi postami i maluchami:confused::tak:
Salomii trzymam kciuki zeby to nie była szkarlatyna bo po niej często są powikłania:no:
koleżanki córeczka ( z lipca 2010) ją przeszła a potem po niej zaczęła jej non stop chorować i jej pani doktor powiedziała że to są powikłania po tej szkarlatynie i że nawet do pół roku od skończenia szkarlatyny może być chora :no:
Wrublik mam nadzieję ze udało Ci się choć trochę podrzemać:confused:
Buzc ma sie to poczucie humoru;-) ładny tapczanik:-) ja myślę o piętrowym :cool:
Udanego Sylwka u znajomych życzę:tak: fajnie ze tak blisko :cool:
Ewwe do Lublina sie wybierasz? może wstąpisz na herbatę;-)

Ostatnia edycja:
reklama
a powiedzcie mi czy szczepienie w 13-14 miesiacu zycia to jest normalne bezplatne czy platne?? ( oczywiscie w przypadku gdy kupowalam szczepionki inf dla jasia) czy ktoras mama wie ?? bo ja sie nie moge dodzwonic do przychodni a wybrac nie mam kiedy a jak juz sie dodzwonilam to mi pwoiedziala ze mnie nie zapisze dopoki nie wiem jaka to bedzie szczepionka bo ostatania pani nie raczyla mi napisac w ksiazeczce ani powiedziec a glupia nie spytalam.... i tak nam sie odwleka to szczepienie

a i jeszcze z newsow moj JAŚ już chodzi :):-) dzisiaj zaczal sam chodzic caly pokoj przechodzi ale ja obok w razie czego zeby go lapac choc jak narazie nie ma takiej potrzeby ale wole jeszcze byc blisko :)

zazdroszcze tym ktore ida na sylwestra... my jak w tamtym roku sylwester z dwojka.... dzieciaka nie zabierzemy na rynek .... moze za rok sobie odbijemy.. maly zostanie u dziadkow a my gdzies pojedziemy

Bodzia Kochana dzięki za link teraz wiem jak do tyłu jestem :-ptak więc jak sie uda w styczniu dojść na szczepienie bez zapisu (zapisy było 20grudnia i nie zadzwoniłam) to czeka nas szczepienie co się wykonuje jak dziecko ma 7 miesięcy:dry: to az tak żle z nami nie jest;-)
Missiiss co do szczepionki to ja tyko na nfz więc się nie orientuję jak to jest inaczej:confused:
Wielkie brawa dla chodzącego Jasia:-)

Ostatnia edycja:
Mississ bezpłatne ;-) I co ciekawe reakcja na szczepienie może wyskoczyć do 2 tygodni - u nas tak było. Krzysiek 1,5 tygodnia od szczepienia dostał wysokiej gorączki, która trwała 2 dni. Nic poza tym mu nie było.

Rany Aluska ale żeś się napisała :szok: Podziwiam że ci sie chcialo to wszystko czytać żeby odpowiedzieć ale pamietam że ty zawsze pod tym względem byłaś skrupulatna :tak:

Oj bym zapomniała BRAWO DLA JASIA!!:-)

Aluśka ja nie moge z Twoja przychodnią!!! U nas szczepienia od wtorku do piatku, dzwonie od 8, rejestruje i od 11 szeczpienia i wsio.
Mississ brawa dla Jasia :-) No to teraz oczy dookoła głowy :-)

Hejka.;-)
M skoki ogląda, więc dorwałam kompa.:tak:

Aluśka nieźle macie z tymi szczepieniami:szok:. Ja nawet dzwonić nie muszę, podchodzę, mówię, ze szczepienie i od ręki jestem przyjęta bez żadnych ale. Teraz właśnie będziemy szli na szczepienie w 13 m-cu (missi za darmo a wcześniej braliśmy hexe 6w1).

Widzę, że postanowienia noworoczne o odchudzaniu są. Też mam zamiar zacząć walkę ze stepperem ale czy mi mały pozwoli....

Zdrówka dla potrzebujących i małych i dużych.
Gratki dla Jasia.
Kciuki za nową lepszą pracę dla Cristalowego m.

Na wszelki wypadek składam Wam życzenia noworoczne, bo nie wiem czy uda mi się znowu do jutra wbić z możliwością napisania czegoś hi hi

Na szczęście, na zdrowie, na ten Nowy Rok 2012, aby się Wam wszystko darzyło, a marzenia były w zasięgu ręki.

Udanych imprezek.

My w domku ale przygotuję małą wyżerkę, popijemy szampanem i pewnie wtedy pójdziemy w kimono(o ile mały nie obudzi się na strzały
:dry:)

ech dziewczyny, weszłam by popisać, poodpisywać, no ale trafiłam na coś takiego i się rozryczałam...
Dla takich chwil – Demotywatory.pl

więc z tego co tylko pamiętam: Cristal - mężu Ci pracę znajdzie i to jeszcze lepszą niż miał!
Aluśka - oby to tylko trzydniówka jednak była
Missi brawo dla Jasia, może wysiedział się z tą nianią i postanowił że nie będzie sobie ot tak siedział, ale sobie dojdzie gdzie będzie chciał

Krolcia dobrze że mój m nie jest sportowy, to przynajmniej wiem że nie muszę oglądać skoków, bo też nie lubię :p ale swoją drogą przez to że Twój m lubi, to choć Ty mogłaś popisać

Ale ja jestem sportowa:tak:! He he uwielbiam skoki(i nie tylko) ale taka okazja, żeby coś napisać mogła się nie powtórzyć:-D! he he. No wiec poświęciłam skoki:-p. Cóż, byle do poniedziałku i komp znowu tylko mój!:-)

reklama
aluska duzo zdrówka dla córeczki oby to tylko ta trzydniówka była
missi tak jak juz dziewczyny napisały jest to bezpłatne szczepeinie - przyznam sie ze mnie zaskoczyło bo byłam przygotowana na płatne my zawsze szczepilismy 6w1 ale za to nastepna wiem ze jest juz w naszym przypadku płatna

Do góry