witam znowu
młoda w kimono znów poszła ale ile się napłakała przy tym
Sun dzięki że o mnie pytasz
Buziak dla Zuzieńki żeby szybko zapomniała o upadku
Missiiss współczuje Ci przejść z opiekunką oby Ci się udało znaleźć kompetentną zastępczynie
Gufi jak ma Ala katarek to masz racje lepiej przełożyć szczepienie
Bodzia Ty na pewno będziesz wiedzieć;-) ile razy się szczepi przed skończeniem roczku na nfz?
Na piżama party to i ja sie do Ciebie w proszę;-)
Wiolcia też kiedyś chodziłam na aerobik ale taki dla mam z dziećmi jak Amanda miała 5miesiecy
teraz też bym poszła ale tam gdzie byłam już to jest nieczynne a poruszał by się człowiek trochę tylko w domu samemu to mi sie nie chce
Dobrze że nic przez ten upadek Krzysiowi sie nie stało na miejscu bratowej chyba bym zawału dostała
Yvonka no no fajna imprezka Wam się szykuje:-) u nas też były plany wyskoczyć do znajomych którzy mają 8 miesięczną córeczkę ale Martyna plany pokrzyżowała
Sarka zdróweczka posyłam dla m.
Olcia tulaski na ból głowy
Cristalrose przykro mi że Twój mężuś stracił pracę i to akurat pod koniec roku oby szybko udało mu sie znaleźć nową i to w dodatku lepiej płatną
Gwiazdeczka oby Twoja sytuacja szybko się poprawiła
Cwiatka, Ewa, agaj mam nadziję że niedługo wrócicie bo tęskno mi za Waszymi postami i maluchami
Salomii trzymam kciuki zeby to nie była szkarlatyna bo po niej często są powikłania
koleżanki córeczka ( z lipca 2010) ją przeszła a potem po niej zaczęła jej non stop chorować i jej pani doktor powiedziała że to są powikłania po tej szkarlatynie i że nawet do pół roku od skończenia szkarlatyny może być chora
Wrublik mam nadzieję ze udało Ci się choć trochę podrzemać
Buzc ma sie to poczucie humoru;-) ładny tapczanik:-) ja myślę o piętrowym
Udanego Sylwka u znajomych życzę fajnie ze tak blisko
Ewwe do Lublina sie wybierasz? może wstąpisz na herbatę;-)
młoda w kimono znów poszła ale ile się napłakała przy tym
Sun dzięki że o mnie pytasz
Buziak dla Zuzieńki żeby szybko zapomniała o upadku
Missiiss współczuje Ci przejść z opiekunką oby Ci się udało znaleźć kompetentną zastępczynie
Gufi jak ma Ala katarek to masz racje lepiej przełożyć szczepienie
Bodzia Ty na pewno będziesz wiedzieć;-) ile razy się szczepi przed skończeniem roczku na nfz?
Na piżama party to i ja sie do Ciebie w proszę;-)
Wiolcia też kiedyś chodziłam na aerobik ale taki dla mam z dziećmi jak Amanda miała 5miesiecy
teraz też bym poszła ale tam gdzie byłam już to jest nieczynne a poruszał by się człowiek trochę tylko w domu samemu to mi sie nie chce
Dobrze że nic przez ten upadek Krzysiowi sie nie stało na miejscu bratowej chyba bym zawału dostała
Yvonka no no fajna imprezka Wam się szykuje:-) u nas też były plany wyskoczyć do znajomych którzy mają 8 miesięczną córeczkę ale Martyna plany pokrzyżowała
Sarka zdróweczka posyłam dla m.
Olcia tulaski na ból głowy
Cristalrose przykro mi że Twój mężuś stracił pracę i to akurat pod koniec roku oby szybko udało mu sie znaleźć nową i to w dodatku lepiej płatną
Gwiazdeczka oby Twoja sytuacja szybko się poprawiła
Cwiatka, Ewa, agaj mam nadziję że niedługo wrócicie bo tęskno mi za Waszymi postami i maluchami
Salomii trzymam kciuki zeby to nie była szkarlatyna bo po niej często są powikłania
koleżanki córeczka ( z lipca 2010) ją przeszła a potem po niej zaczęła jej non stop chorować i jej pani doktor powiedziała że to są powikłania po tej szkarlatynie i że nawet do pół roku od skończenia szkarlatyny może być chora
Wrublik mam nadzieję ze udało Ci się choć trochę podrzemać
Buzc ma sie to poczucie humoru;-) ładny tapczanik:-) ja myślę o piętrowym
Udanego Sylwka u znajomych życzę fajnie ze tak blisko
Ewwe do Lublina sie wybierasz? może wstąpisz na herbatę;-)
Ostatnia edycja: