reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Wiolcia bo to grochówka z makaronem i cebulą więc dosyć treściwa...:)
mąż sie wprawia w jej gotowaniu i przyznaję wychodzi mu super:)
to faktycznie masz pamięć-ja to sie najpierw zalogowałam na BB a potem mialam przerwe i znow sie zaktywizowałam, ale Ciebie tez szybko zapamiętałam bo robiłas takie skrupulatne pomiary swojego brzuszka jak rósł razem w Krzysiem:-D:)

wrublik spoko jeszcze sobie poskaczesz.... teraz leżeć ile się da... a tak wogole to znacie juz płec?
Gosia wpraszam sie na pierniczki....

Ostatnia edycja:
reklama
witam się późno
zmęczona, a jutro zakupy jeszcze... chciałam cos popisać, ale zobaczyłam z boku tę straszną informację..płakać się chce..

asjaa niestety mnie tez przeraziła ta informacja... jeszcze czytałam że planowała wigilię na 20 osób i w 1 święto impreza na 30 osób, chrzciny Krzysia... boze a teraz jej juz nie ma... nie moge o niej zapomnieć, w końcu ja też mam Krzysia...

Yvona o to faktycznie treściwa ale w sumie nic tam takiego kalorycznego znowu nie było ;-) Ważne że wrociłas na bb i jesteś nadal, a dla Alicji (przepiekne imię!!) wszystkiego najlepszego z okazji roczku! I niech ten czas nam tak szybko nie ucieka;-)

yvona zapraszam :-) resztę grudniówek też. pierniki czekają hehe weszłam na zamknięty i musiałam odlozyć lukrowanie na zaraz! no ale teraz już do tych pierników uciekam

Nie dam rady... Idę spać. Za stara jestem na pracę po nocach. Wystosuję jakiegoś maila przepraszającego i zrobię jutro tą książkę. Tylko co na to moje sushi? Chyba wyślę Męża i Pucka samych do sklepu. Buuu... JA CHCĘ MIEĆ WIĘCEJ CZASU!
O, wiem, Cwietka, zwalę na Ciebie ;)

Ostatnia edycja:
hej hej! dzieńdobry! choć dla mnie jakoś średnio dobrze się zaczyna, niczego się mi nie chce, a wszędzie gadania o świątecznych przygotowaniach...

I ja witam.;-)
I też nie wiem czy dobry. Noc z przebojami żołądkowymi:baffled:. Dzień huragan, deszcz i ponura pogoda:wściekła/y: bleee. Do tego sami a tyle mam do zrobienia. No i z tego tytułu, ze taka przymulona jestem to nic mi się nie chce.:no:

dzień dobry,
Cwietka bo mediana jest łatwa do obliczenia a sama tematyka przyjemna ;-)
Krolci a poddaj się lenistwu :-)

ja w ta pogodę muszę iść się kłócić z sąsiadami o granicę, którą wytyczył geodeta i się na nią zgodzili a teraz już zmienili zdanie. brrr

Yvona po raz kolejny zadajesz mi pytanie, a ja zapominam odpowiedzieć :sorry2:, nie jeszcze płci nie znam, może 22 jak pójde na badanie to powie, ale znając złośliwość moich bobasków w brzuchu - to nie jest obowiązkowe, najczęściej układały się tak że nic nie można było wyczytać

reklama
Już niestety wiem, co to mediana. Małżon mnie tym jeszcze w łózku molestował i nie miałam jak go nie słuchać.

Ewa - zwalaj na mnie :-) Mea culpa, przyznaję się ;-)

A tak poza tym to cześć. Małzon pojechał nadgonić dodatkową pracę, a ja się biorę z Idą za ciasto. Zrobię próbę tego zareklamowanego przez Cristal Alicja w krainie garów...: Piernik kwiatek Mam nadzieję, że dobre wyjdzie, bo to na jutrzejszy roczek Idy w wydaniu dzidziusiowym.

Do góry