witam wieczorowo
no i podałam antyba bo chce zeby na swieta była zdrowa a ciągle rzęzi jak oddycha
bylam w H&M i kupilam pare rzeczy za fajne pieniadze np sweterek za 10 zł-jak w ciuchlandzie prawie. I w Smyku widziałam buty i kurtki przecenione. Jakby któraś była zainteresowana
ewa pozwoliłam sobie pominąc posta o NPR

bo nieplanuje więcej
Tunia jak mi sie skonczy nenedent to uzywam ELMEXU-kiedys mialam przy PAulince Siglan albo colgate owocowy juz nie pamietam który i zrobił jej sie nalot na zębach ktory elmexem wyczyscilam wiec juz wiecej nie eksperymentuje, a jak zje to co z tego... wkoncu nie dajesz tej pasty na całą szczotke tylko jak pisze ewa troszeczkę
Aluska kciukasy za mame mocno trzymam
krolcia ale sie musisz dobrze czuc we fryzurce
Salomii ja ostatnio kupilam kilka ksiazeczek takich wlaśnie rozkładanych w Auchania bo były po 2,99 za sztuke ale takie świąteczne opowieści-o mikołaju i bałwankach, a sporo z motywami ruchomymi mozna wyszperac w empiku
sarka super ten talerz z pokrywą
ewa nie wiem czy cie pocieszy ale moja Ala zwykle długo zasypia-dzisiaj ją zostawilam bo zaczęła wariować-wiecie ze ten mały łobuz robi mi bączki na brzuchu... wiecie takie bączki ustami swoimi o moją skórę wydycha powietrze i takie pierdki powstają i sie smieje, więc jak zobaczyłam że się nakreca wyszłam, przyszedł mąż i chyba sie obraziła bo od razu poszła spac

. To jest straszne to zasypianie moich gwiazd bo normalnie nic nie moge zrobić. Najpierw Ala już ją teraz zostawiam, potem czytanie PAulince i ledwie zaśnie juz Ala sie przebudza paranoja jakaś
a jak dobrze pojdzie to bede mogła dorobić tylko nie wiem kiedy to zrobie bo praca w dzien potem czas z dziecmi i wieczorem jak nei zasnął to mi zejdzie do Wielkanocy... a tyle czasu mieć nie bedę... nic zobaczymy...
chciałam isc dzisiaj na jakis fitness ale zatoki mnie rozbolały i jeszcze musiałam jechac do galerii po buty dla Paulinki więc juz mi sie nie chciało...