reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
ewa współczuję bolącego gardła. Okropność! Widziałam te książeczki. Fajne. Tylko, że ja mam jeszcze chyba z 50 albo i więcej oryginalnych z dzieciństwa z serii poczytaj mi mamo i tych drugich takich mniejszych, więc nie musimy kupować. Baśnie Andersena to mam jeszcze mojego taty, w sumie książek dla dzieci i tym bardzo starych (po tacie, mamie) i tych trochę mniej (po mnie, siostrze, bracie) i tych całkiem nowych mam ogrom.

hej

ja też z kawusią:)
i biegającym wszędobylskim stworem:)

wrubik o kurcze. To szkoda Ani. Oby jej szybko przeszło

krolcia to co? Widzimy się? Pasuje Tobie dzisiaj? Jakby co to ja niezmienni tkwię na posterunku:tak: Daj znać.

yvona dobrze, że nie napisali miss universe:dry:

No. Dziś pasuje:tak:. Myślę, że tak między 13 a 14 byśmy byli, bo to zależy o której jaśnie pan hrabia wstanie na obiad:-).
Podaj mi jeszcze adresik;-)

Cześć,

coś musi być w powietrzu, bo nasza trójka też zaspała :-D

wrublik współczuję, biedna córcia :( najważniejsze, żeby się nie pogorszyło i żeby Ciebie i maludy nie zaraziła...

Ewa - jeśli byłabyś w ciąży, to pewnie jeszcze przed zagnieżdżeniem, także wydaje mi się, że delikatny lek na przeziębienie nie powinien zaszkodzić.

musze te Androny zakupić
my tez mamy elementarz i dziewczyny uwielbiają go "czytać" juz sie lekko naddarł nawet od intensywnosci czytania:)
ja tez mialam b.duzo ksiązeczek ale Ala je zjada i wyglądają makabrycznie:(
wrublik zdrówka dla Ani, Paulinka tez wstała dzisiaj z kaszlem ale jako że jej przeszło to poszła do przedszkola
rany niecierpie chorób!!!!!!!! zwłaszcza u dzieci
to moze kolejny protest:-D
CHOROBOM MALUCHÓW MÓWIĘ KATEGORYCZNE NIEEEEE !!!!!

chciałam coś napisać, ale od wczoraj tyle postów strzeliłyście i o tak różnej tematyce że już nic nie pamiętam :dry:

Na pewno życzę zdrówka dla chorowitków!

Ewa- na przeczucie to ty się nie zdawaj- bierz leki które można brać w ciąży :)

agaj- no niestety nigdy nie byłam na nartach, mąż również, a chcielibyśmy, niestety jak na pierwszy raz to droga zabawa :(

Ainah- fajnie że z Maksia uszkami jest wszystko ok :)

yvona- no ładne kwiatki. Mnie to szczerze przerażają te bajki w oryginalnych wersjach

Ostatnia edycja:
ja uwielbiam czytać i mam nadzieję, że dzieci odziedzicza po mnie tą skłonność (mogłabym to nazwać nawet nałogiem:-p bo jak nie mam co czytać, to mi źle)
szkoda, że nie ostały się koje książeczki z dzieciństwa:no:

ja zaraz na zakupy urodzinkowe, a pogoda pod psem brrr:-( aż się nie chce ruszać, szczególnie, że obudziłam się z bolącym gardłem!!!! także Ewa łączę się z Tobą w bólu;-)

A ja się wczoraj mile zdziwiłam:sorry2:. Uważam, że mój starszak jak się nakręci(co się często zdarza) to niewyraźnie mówi i prosiłam babeczkę z przedszkola, żeby zapytała logopedę co o tym sądzi. No i według logopedy nie jest tak źle, znaczy na tyle, że musi mieć zajęcia. To fajnie:tak: bo ja myślałam, że tylko ja jestem w stanie zrozumieć Matiego jak dostaje potoku słów:sorry2:.

reklama
o tą książkę pierwszy tom "Poczytaj mi mamo" też mamy, trochę droga, ale opłacało się

Anulka się zbudziła o 9.30:szok: kaszel ją męczy... no i ma lecące łezki, wczoraj pani z przedszkola też to zauważyły, no ale dowiedziałam się o tym tylko teraz jak pogadałam z teściową, bo stwierdziła że po co mi mówić, że przecież sama zauważę... :dry:

Krolcia a na czym mają polegać takie zajęcia?

Do góry